19-04-2026، 21:39
(آخرین ویرایش در این ارسال: 19-04-2026، 21:42، توسط SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ.)
(19-04-2026، 21:32)shahid نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(19-04-2026، 20:13)SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
خبر سلامتیت عزیز
هیچی والا در حال حاضر مقاله مینویسم
همیشه بسلامتی
به به چه خوب! مقاله راجب چی؟
فدامدا
کمونیسم و لیبرالیسم
البته چیزی که تو جامعه اجرا میشه ریشه های این دوئه به قولی ویروس رو باید ذره ذره از پای بندازی تا برسی به مرکز هر نمومه ای هم ازش تو دنیا میبینی فقط درباره گذشته نیست
(19-04-2026، 21:33)sober نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(19-04-2026، 21:26)SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.اره خداروشکر راضیم از رشته م
نه والا
هنوز برام مبهمی اون موقع ها هم به گمانم با اسم اکت صدات میکردم اسم ها وقتی عوض میشد هیهات بود.
علاقه خوبیه
دقیقا منتظر همون لحظم
میگم تو مقاله زیاد می نویسی و مهارت داری توش یه شماره ای برام پ.خ کن من هم بتونم رزومه مو قوی کنم به هرحال تو زیاد مقاله می نوشتی از قدیم
البته اگه اشکالی نداره^^
خوبه
شماره هامو اطلاعات مسدود کرده متاسفانه
میتونم ایدی سروشمو بهت بدم
(19-04-2026، 21:32)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
یادش بخیر
یک زمانی پرهام تو نیویورک آپارتمان داشت.
فقط برای اسم تو تردید نداشتم ملیکا
(19-04-2026، 21:37)†ᴾᴼᴵˢᴼᴺ† نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(19-04-2026، 20:10)SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
درود بر تو
شاید واست جالب باشه
ولی منو تو همدیگه رو میشناسیم
ولی یادمون نمیاد کی بودیم
هوم آره ولی من حتی چهره تو رو یادمه
و خب تعجب کردم وقتی دیدم هنوز هستی

بازی آنلاین
آپلود عکس

![[-] [-]](http://www.flashkhor.com/forum/images/collapse.gif)