امتیاز موضوع:
  • 13 رأی - میانگین امتیازات: 3.62
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

°• گفتگوی آزاد | نسخه 483 •°

(19-04-2026، 21:32)shahid نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-04-2026، 20:13)SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خبر سلامتیت عزیز
هیچی والا در حال حاضر مقاله مینویسم

همیشه بسلامتی
به به چه خوب! مقاله راجب چی؟

فدامدا
کمونیسم و لیبرالیسم
البته چیزی که تو جامعه اجرا میشه ریشه های این دوئه به قولی ویروس رو باید ذره ذره از پای بندازی تا برسی به مرکز هر نمومه ای هم ازش تو دنیا میبینی فقط درباره گذشته نیست

(19-04-2026، 21:33)sober نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-04-2026، 21:26)SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نه والا
هنوز برام مبهمی اون موقع ها هم به گمانم با اسم اکت صدات میکردم اسم ها وقتی عوض میشد هیهات بود.
علاقه خوبیه
دقیقا منتظر همون لحظم
اره خداروشکر راضیم از رشته م
میگم تو مقاله زیاد می نویسی و مهارت داری توش یه شماره ای برام پ.خ کن من هم بتونم رزومه مو قوی کنم به هرحال تو زیاد مقاله می نوشتی از قدیم
البته اگه اشکالی نداره^^

خوبه
شماره هامو اطلاعات مسدود کرده متاسفانه
میتونم ایدی سروشمو بهت بدم

(19-04-2026، 21:32)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یادش بخیر
یک زمانی پرهام تو نیویورک آپارتمان داشت.

فقط برای اسم تو تردید نداشتم ملیکا

(19-04-2026، 21:37)†ᴾᴼᴵˢᴼᴺ† نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-04-2026، 20:10)SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

درود بر تو

شاید واست جالب باشه
ولی منو تو همدیگه رو میشناسیم
ولی یادمون نمیاد کی بودیم

هوم آره ولی من حتی چهره تو رو یادمه
و خب تعجب کردم وقتی دیدم هنوز هستی
ᛅᛚᛏᚱᛁ ᛏᚢᚾᛅ ᚦᛁᚾᚢᛘ ᛒᚱᚢᛋᛁ
 سپاس شده توسط shahid ، *Aɴѕel*
آگهی
(19-04-2026، 21:39)Dororo نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-04-2026، 21:37)shahid نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مرامتو بگردم دادا Telegh_01 Heart

جدی گفتم تعارف نکن  129f

Telegh_27
.
هیچ اگر سایه پذیرد، منم آن سایه هیچ!...
 سپاس شده توسط Dororo
(19-04-2026، 21:39)SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بنازم حافظه
من رفتم دیدم ۲۰۲۱ واسم تصور نوشتی
بعد فمیدم اسمت پرهامه
و
پرپری تو ذهنم زنده شد:دی
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ناشناس بگو
(19-04-2026، 21:39)SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-04-2026، 21:33)sober نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اره خداروشکر راضیم از رشته م
میگم تو مقاله زیاد می نویسی و مهارت داری توش یه شماره ای برام پ.خ کن من هم بتونم رزومه مو قوی کنم به هرحال تو زیاد مقاله می نوشتی از قدیم
البته اگه اشکالی نداره^^

خوبه

ای بابا
یعنی مقاله ت انقدر امنیتیه؟
نه متاسفانه سروش ندارم
تلگرام و اینستا نداری؟
آی دی اونا رو بده
(19-04-2026، 21:37)SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-04-2026، 21:32)Prometheus نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پرهام هنوز هيتلر درونت زنده است

چطوری حسین جان؟
امیدوارم درست گفته باشم

هیتلر به هر حال الان زنده نیست
عقیده و ایده هاش زندست بیشتر
بله عزیزم
خوبم گل
نبودی این مدت پسر

بله حرفم کنایه امیز بود که هنوز پیگیر علاقه هاتی (و چقدر خوبه)
(19-04-2026، 20:39)شـــقآیــق نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

گوز گوز ناشتا

اخبار جدید یا سخنرانی جدیدی شده؟
 سپاس شده توسط شـــقآیــق
(19-04-2026، 21:45)†ᴾᴼᴵˢᴼᴺ† نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بنازم حافظه
بعد فمیدم اسمت پرهامه
و

باع
ᛅᛚᛏᚱᛁ ᛏᚢᚾᛅ ᚦᛁᚾᚢᛘ ᛒᚱᚢᛋᛁ
@♱ ᴠɪᴄᴛᴏʀ ♱
کجاعی

(19-04-2026، 21:54)SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-04-2026، 21:45)†ᴾᴼᴵˢᴼᴺ† نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بنازم حافظه
بعد فمیدم اسمت پرهامه
و

باع

قبلا مهربون تر بودی الان تو هیج جا نرو شدی خوشم نیومد
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ناشناس بگو
(19-04-2026، 18:45)dadachkaiko نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-04-2026، 16:28)מַברִיק نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

واقعا نژاد پرستی؟
توضیحش طولانی میشه
من به الگو های رفتاری و آمار باور دارم، مثال بخوام بزنم شما بری کشور نروژ میبینی اکثر خلافکاراش اصلا نروژی نیستن و مهاجرن، حالا مهاجر از کجا؟ اشتراک اکثرشون رنگ پوستشون هست که سیاهه، پس این الگو میگه شما اگه فرد سیاه پوست دیدی باید بیشتر از اموال مراقبت کنی تا حالت عادی، حالا ممکنه اون یه نفری که شما دیدی اینجوری نباشه و اون شخص ناراحت بشه، ولی مسعله مهم اینه که احتیاط شرط عقل هست و شما فقط داشتی از اموالت، چیزی که برای خودت بوده مراقبت میکردی.
خلاصه اینکه من این رو نژادپرستی نمیدونم ولی چون برای هرکی توضیح دادم گفتن همونه منم دیگه همیشه میگم هستم.

امم گرفتم
ناشناس
 سپاس شده توسط dadachkaiko
(19-04-2026، 21:46)sober نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خوبه

ای بابا
یعنی مقاله ت انقدر امنیتیه؟
نه متاسفانه سروش ندارم
تلگرام و اینستا نداری؟
آی دی اونا رو بده

نمیدونم یهو معروف شدم بعد ریختن کانالا رو بستن شماره ها دو طرفه مسدود شد میگفتن کانال پهلوی در ایران درحالی که خودم از مونارشیسم متنفرم

جفتشو دارم ولی نت ملیه همچنان
@SirSebastyus
تلگرامه

(19-04-2026، 21:47)Prometheus نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-04-2026، 21:37)SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چطوری حسین جان؟
امیدوارم درست گفته باشم

هیتلر به هر حال الان زنده نیست
عقیده و ایده هاش زندست بیشتر
بله عزیزم
خوبم گل
نبودی این مدت پسر

بله حرفم کنایه امیز بود که هنوز پیگیر علاقه هاتی (و چقدر خوبه)

خوب بمونی
گمان کردم کسی نیست امروز سر زدم دیدم نه غلطه گمانم

امیدوارم تو هم به جایگاه های مورد علاقت برسی به هر حال یبار زنده ایم
ᛅᛚᛏᚱᛁ ᛏᚢᚾᛅ ᚦᛁᚾᚢᛘ ᛒᚱᚢᛋᛁ
 سپاس شده توسط Prometheus

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگوی آزاد | نسخه 485
  صندلی داغ نسخه 2 (با حضور shahid)
  هستی نیستی {نسخه 2}
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  فکر میکنی نفر قبلی چند درصد دوست داره؟ نسخه ۳
  به نفر قبلیت میخوره کدوم از این تیپا باشه؟ (نسخه ی دو)
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  °• گفتگوی آزاد | نسخه ۴۸۴ •°
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان