(19-04-2026، 22:02)سهَند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(19-04-2026، 21:10)SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
این واقعا مایه خوشحالیمه پس منم از شما میپرسم
حالم خوب شما چطورید ؟
سلسله مقالاتی که دارم تکمیل میکنم اسمش ویروس سرخه. درباره تبعات نظام های کمونیستی و نقد کامل مانیفست مارکسیسم، انحراف سوسیالیستی و این جور مطالب
بعد میرسم به لیبرالیسم و جناح فکری کپیتالیک
همینارو میخونم البته رشتم متفاوته و خب روتینه
عالیه
واو جالب شد
حالا بنظرت تبعات نظام های کمونیستی چی بوده؟
میدونی
کمونیسم هیچوقت قرار نبود یک حاکمیت رو شکل بده
در اصل ایده انقلاب کارگری در کشور های جهان سومی فقط مطرح شد ولی بخاطر نشر مانیفست نیمه کاره و اجرایی اون توسط لنین پس از مارکس تنها راه مخالفت با یک حکومت اقتدارگرا مثل تزار بود.
اما خب مارکس یک بُعد اجرایی دارای موجودیت سیاسی رو از مارکسیسم و کمونیسم نتونست بدل کنه و تا قبل از لنین، کمونیسم یک تئوری باقی ماند البته هنوزم یک تئوریه و هیچوقت مدل اصلش اجرا نشد، هر چند قابل اجرا نبود.
لنین کمونیسم رو یک پنجره جدید دارای موجودیت ملی تعریف کرد با بهره گرفتن از همون عقاید پایه از بین بردن طبقات اجتماعی از لحاظ فرهنگی و مالی همچنین یک اقتصادی نوین شورایی در وقت اول که در اسپانیا اجرا شد ولی شکست خورد
خیلی مفصله تبعات کمونیسم به قدری بود که مردم به دنبال فروپاشی وابسته به زمان حکومت ها نبودن خودشون دست به کار شدن مثل اسپانیا که بعد از مرگ آنتونیو فاشیست ها شورش و عملیات هارو شروع کردن و فرانکو به سرانجام رسوند.
(19-04-2026، 22:04)shahid نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(19-04-2026، 21:39)SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
فدامدا
کمونیسم و لیبرالیسم
البته چیزی که تو جامعه اجرا میشه ریشه های این دوئه به قولی ویروس رو باید ذره ذره از پای بندازی تا برسی به مرکز هر نمومه ای هم ازش تو دنیا میبینی فقط درباره گذشته نیست
به به خیلیم عالییییی (:
چپ و راست!
تو از چه نظری نظریه هایی دفاع میکنی؟
عزیزی
این اسم ها بیشتر برای دسته بندی انسان هاست و کار غلطیه ولی خب ما تا زمانی که نابود بشن ازشون استفاده میکنیم
من ناسیونال سوسیالیست هستم عقیده ای که با نام اشتباه نازیسم چندین دهه شناخته میشد با کلی تحریف. البته بگم اگه نس هم به اجرای کامل برسه کاملا بی مورد میشه
حکایت دارویی هست که وقتی بدنت رو به سلامت میرسونه دیگه به درد نمیخوره