امتیاز موضوع:
  • 13 رأی - میانگین امتیازات: 3.62
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

°• گفتگوی آزاد | نسخه 483 •°

(19-04-2026، 22:13)SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-04-2026، 22:06)Prometheus نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من شنیدم متاسفانه امپرياليسم هم در خطر نابودیه و کسی براش هشتگ نمیزنه

امپریالیسم یک عقیده نیست که روش رنگ و لعاب بزنی و انتظار داشته باشی زنده بمونی همین الانم حکومت ما نیمه امپریاله

(19-04-2026، 22:09)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

((=
چطوری پرهام

خوبم عزیز دل اگه خوب باشی
چخبر ؟

میگذرونم .این روزا بیشتر درگیر کلاسای دانشگاه م
تو چیکارا میکنی چی میخونی
آگهی
(19-04-2026، 22:26)Đęąđ.ğïřł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-04-2026، 22:20)SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تو این دنیا تا جایی که تونستن به فاشیسم و ناسیونال سوسیالیسم انگ زدن و تحریفشون کردن با خلق و خوی فرومایه خودشون پیوندش زدن و همه سوراخ هارو پوشوندن تا چیزی نشت نکنه

ولی قرن بیست و یکم دیگه قرن حماقت نیست

مقالاتت رو حالا جایی چاپ کردی یا گذاشتی بعد معروفیتت به فروش برسونی پولدار شی؟

چاپ کردن این چیزا در ایران یعنی مرگ
ولی من نقشه متفاوتی دارم
ᛅᛚᛏᚱᛁ ᛏᚢᚾᛅ ᚦᛁᚾᚢᛘ ᛒᚱᚢᛋᛁ
جالبیش اینجاست که همیشه میگن سرمایه داری دیگه آخرشه و تموم میشه، ولی اون مدلای دیگه تا الان چندین بار تموم شدن هرکدوم و سرمایه داری هنوز سرجاشه، چون سرمایه داری با ذات انسان که موجودی آزمند و حریص هست بیشتر سازگاره تا اونای دیگه و نفع شخصی توش بیشتره
 سپاس شده توسط SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ
(19-04-2026، 22:27)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-04-2026، 22:13)SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

امپریالیسم یک عقیده نیست که روش رنگ و لعاب بزنی و انتظار داشته باشی زنده بمونی همین الانم حکومت ما نیمه امپریاله

خوبم عزیز دل اگه خوب باشی
چخبر ؟

امیدوارم با موفقیت و خوشحالی بگذرونی
من دارم کاری رو انجام میدم که براش ساخته شدم
ᛅᛚᛏᚱᛁ ᛏᚢᚾᛅ ᚦᛁᚾᚢᛘ ᛒᚱᚢᛋᛁ
 سپاس شده توسط *Aɴѕel*
(19-04-2026، 22:07)SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-04-2026، 22:04)shahid نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

به به خیلیم عالییییی (:
چپ و راست!
تو از چه نظری نظریه هایی دفاع می‌کنی؟
این اسم ها بیشتر برای دسته بندی انسان هاست و کار غلطیه ولی خب ما تا زمانی که نابود بشن ازشون استفاده میکنیم
من ناسیونال سوسیالیست هستم عقیده ای که با نام اشتباه نازیسم چندین دهه شناخته میشد با کلی تحریف. البته بگم اگه ن‌س هم به اجرای کامل برسه کاملا بی مورد میشه
حکایت دارویی هست که وقتی بدنت رو به سلامت میرسونه دیگه به درد نمیخوره

موفق باشی 4xv
.
هیچ اگر سایه پذیرد، منم آن سایه هیچ!...
(19-04-2026، 22:15)†ᴾᴼᴵˢᴼᴺ† نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-04-2026، 22:09)♱ ᴠɪᴄᴛᴏʀ ♱ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هستم خخ
چخبررر .. حالت چطوره

چرا جواب نمیدی پس
خخ و مرض

انقدر سر خودمو اینور اونور شلوغ کردمُ کار بلند کردم
آنتنای مغزم میاد میره خ
خخ شخصیت داره ):
(19-04-2026، 22:28)SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-04-2026، 22:27)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

همچنین برای شما
مسیر هیتلر رو ادامه میدی؟
 سپاس شده توسط SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ
(19-04-2026، 22:27)SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-04-2026، 22:26)Đęąđ.ğïřł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مقالاتت رو حالا جایی چاپ کردی یا گذاشتی بعد معروفیتت به فروش برسونی پولدار شی؟

ولی من نقشه متفاوتی دارم

به نظرم به کسیم نگو راجب این مسائل
دنیا تحمل دانایی و تحلیلاتو نداره
یه ۱۰۰ سال دیگه میفهمن حرفاتو
 سپاس شده توسط هلی
(19-04-2026، 22:28)dadachkaiko نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

جالبیش اینجاست که همیشه میگن سرمایه داری دیگه آخرشه و تموم میشه، ولی اون مدلای دیگه تا الان چندین بار تموم شدن هرکدوم و سرمایه داری هنوز سرجاشه، چون سرمایه داری با ذات انسان که موجودی آزمند و حریص هست بیشتر سازگاره تا اونای دیگه و نفع شخصی توش بیشتره

دقیقا همینه
شما حتی اگه یک فرد پولدار باشید دیدگاهتون متفاوت میشه اوایل قدرت سیاسی هم شاید کاپیتالیک رو ترجیح بدین

شاید قربانی شدن یسریا رو ترجیح بدین در قبال سود بیشتر

(19-04-2026، 22:29)shahid نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-04-2026، 22:07)SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

این اسم ها بیشتر برای دسته بندی انسان هاست و کار غلطیه ولی خب ما تا زمانی که نابود بشن ازشون استفاده میکنیم
من ناسیونال سوسیالیست هستم عقیده ای که با نام اشتباه نازیسم چندین دهه شناخته میشد با کلی تحریف. البته بگم اگه ن‌س هم به اجرای کامل برسه کاملا بی مورد میشه
حکایت دارویی هست که وقتی بدنت رو به سلامت میرسونه دیگه به درد نمیخوره

موفق باشی 4xv

قربان تو همچنین

(19-04-2026، 22:29)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-04-2026، 22:28)SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

همچنین برای شما
مسیر هیتلر رو ادامه میدی؟

ممنونم ازت
آره اون مرد بزرگ میراثش باپرجاست

(19-04-2026، 22:29)Đęąđ.ğïřł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-04-2026، 22:27)SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ولی من نقشه متفاوتی دارم

به نظرم به کسیم نگو راجب این مسائل
دنیا تحمل دانایی و تحلیلاتو نداره
یه ۱۰۰ سال دیگه میفهمن حرفاتو

من هر تبعاتی رو میپذیرم چون دارم کاری رو میکنم که میدونم درسته حداقلش لذت میبرم که سر خم نمیکنم عرق نمیریزم برای اینکه پولم بره تو کاسه یه نفر دیگه

خودمو به احمقی نمیزنم وانمود نمیکنم زندگی با این اوصاف بازم زیباست یک زندگی عادی نمیخوام من یک بار زندم و وقتی ام قراره بمیرم جوریم که به خودم میگم دمت گرم یک روز مثل شیر گذروندم تا صد سال مثل یک گوسفند عمر نکنم
ᛅᛚᛏᚱᛁ ᛏᚢᚾᛅ ᚦᛁᚾᚢᛘ ᛒᚱᚢᛋᛁ
 سپاس شده توسط shahid ، *Aɴѕel*
(19-04-2026، 22:30)SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من هر تبعاتی رو میپذیرم چون دارم کاری رو میکنم که میدونم درسته حداقلش لذت میبرم که سر خم نمیکنم عرق نمیریزم برای اینکه پولم بره تو کاسه یه نفر دیگه

خودمو به احمقی نمیزنم وانمود نمیکنم زندگی با این اوصاف بازم زیباست یک زندگی عادی نمیخوام من یک بار زندم و وقتی ام قراره بمیرم جوریم که به خودم میگم دمت گرم یک روز مثل شیر گذروندم تا صد سال مثل یک گوسفند عمر نکنم

واقعا بهت افتخار میکنم 
متاسفانه هنوز تو دنیایی هستیم ک هیتلر رو محکوم میکنن. با این ادما سخت میشه زندگی کرد 
 سپاس شده توسط SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگوی آزاد | نسخه 485
  صندلی داغ نسخه 2 (با حضور shahid)
  هستی نیستی {نسخه 2}
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  فکر میکنی نفر قبلی چند درصد دوست داره؟ نسخه ۳
  به نفر قبلیت میخوره کدوم از این تیپا باشه؟ (نسخه ی دو)
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  °• گفتگوی آزاد | نسخه ۴۸۴ •°
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان