امتیاز موضوع:
  • 13 رأی - میانگین امتیازات: 3.62
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

°• گفتگوی آزاد | نسخه 483 •°

نقل قول: ...
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ناشناس
 سپاس شده توسط shahid
آگهی
(19-04-2026، 22:37)Đęąđ.ğïřł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-04-2026، 22:30)SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من هر تبعاتی رو میپذیرم چون دارم کاری رو میکنم که میدونم درسته حداقلش لذت میبرم که سر خم نمیکنم عرق نمیریزم برای اینکه پولم بره تو کاسه یه نفر دیگه

خودمو به احمقی نمیزنم وانمود نمیکنم زندگی با این اوصاف بازم زیباست یک زندگی عادی نمیخوام من یک بار زندم و وقتی ام قراره بمیرم جوریم که به خودم میگم دمت گرم یک روز مثل شیر گذروندم تا صد سال مثل یک گوسفند عمر نکنم

واقعا بهت افتخار میکنم 
متاسفانه هنوز تو دنیایی هستیم ک هیتلر رو محکوم میکنن. با این ادما سخت میشه زندگی کرد 

شما عزیزی تاج سری
من هر چیزی رو میتونم توضیح بدم همه چیز نقد شده خیلی وقته کمتر آدم عاقلی کشتار اسلاو ها یا حتی هولوکاست و بقیه افسانه های قرن بیستم رو باور داره

میخوام بگم که کم و کسر داریم
نتیجه پیروزی قهرمانان و متفقین شد این دنیا اینا قهرمان شما مردم بودن همین دنیای چند جناحه و پر از نابودی
سال ها تبلیغات و پروپاگاندا به سرانجام میرسه بزودی
ᛅᛚᛏᚱᛁ ᛏᚢᚾᛅ ᚦᛁᚾᚢᛘ ᛒᚱᚢᛋᛁ
(19-04-2026، 13:09)م‍حمّد نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

جالبه این تاپیک قبل از زده شده
ولی چرا اون یکی معروف‌تر شده؟

میشه یه کاری کرد
بستش و به عنوان نسخه دو ویرایشش کرد
(19-04-2026، 22:39)מַברִיק نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: ...

بنظرم انجمن ادبیات یه تاپیک «مکاتب ادبی» کم داره...
میتونی یه موضوع در این رابطه بزنی؟
.
هیچ اگر سایه پذیرد، منم آن سایه هیچ!...
@SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ
خوشحالم که باهم صحبت کردیم و خیلی از دانشت بهره بردم^^
حالا نت بهتر شد بهت پیام میدم^_^
 سپاس شده توسط SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ
(19-04-2026، 22:44)sober نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ
خوشحالم که باهم صحبت کردیم و خیلی از دانشت بهره بردم^^
حالا نت بهتر شد بهت پیام میدم^_^

برای منم باعث خوشحالی و سرافرازی بود یجورایی امشبم کلا تغییر کرد. بازم اگه سوال داشتی میتونی ازم بپرسی که اندک چیزی که میدونم بهت بگم گل
اوکیه در خدمتم
ᛅᛚᛏᚱᛁ ᛏᚢᚾᛅ ᚦᛁᚾᚢᛘ ᛒᚱᚢᛋᛁ
 سپاس شده توسط sober
(19-04-2026، 22:43)shahid نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

واضح تر بیانش کن پسر خوب
یعنی دست نوشته خودتون باشه؟
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ناشناس
 سپاس شده توسط shahid
(19-04-2026، 22:40)SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-04-2026، 22:37)Đęąđ.ğïřł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

واقعا بهت افتخار میکنم 
متاسفانه هنوز تو دنیایی هستیم ک هیتلر رو محکوم میکنن. با این ادما سخت میشه زندگی کرد 

شما عزیزی تاج سری
من هر چیزی رو میتونم توضیح بدم همه چیز نقد شده خیلی وقته کمتر آدم عاقلی کشتار اسلاو ها یا حتی هولوکاست و بقیه افسانه های قرن بیستم رو باور داره

میخوام بگم که کم و کسر داریم
نتیجه پیروزی قهرمانان و متفقین شد این دنیا اینا قهرمان شما مردم بودن همین دنیای چند جناحه و پر از نابودی
سال ها تبلیغات و پروپاگاندا به سرانجام میرسه بزودی

برات ایستاده دست میزنم. تو میتونی هیتلر۲ باشی. البته این صفتیه که پیروانت بهت خواهند داد و مکتب پرهامیزیسم رو راه میندازی
@ʜɪᴅᴅᴇɴ
عههه علی (:

(19-04-2026، 22:46)מַברִיק نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-04-2026، 22:43)shahid نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

واضح تر بیانش کن پسر خوب
یعنی دست نوشته خودتون باشه؟

مکاتب ادبی به جریان‌ها و سبک‌های فکری و هنری در ادبیات گفته می‌شود که در دوره‌های زمانی خاصی شکل گرفته و ویژگی‌های مشترکی در اندیشه، بیان، و مضامین دارند. این مکاتب بر آثار نویسندگان و شاعران تأثیر گذاشته و به درک بهتر سیر تحول ادبی کمک می‌کنند.

برخی از مهم‌ترین مکاتب ادبی عبارتند از:

* **کلاسیسیسم (Classicism):** تأکید بر عقل، نظم، تعادل، و تقلید از آثار کلاسیک یونان و روم باستان.
* **رمانتیکیسم (Romanticism):** اولویت دادن به احساسات، تخیل، فردگرایی، طبیعت، و رویدادهای تاریخی.
* **رئالیسم (Realism):** تلاش برای نمایش واقع‌گرایانه و عینی جامعه و زندگی انسان‌ها، بدون آرمان‌گرایی.
* **ناتورالیسم (Naturalism):** شاخه‌ای افراطی از رئالیسم که بر عوامل ژنتیکی و محیطی در شکل‌گیری شخصیت و رفتار انسان تأکید دارد.
* **سمبولیسم (Symbolism):** استفاده از نمادها و نشانه‌ها برای بیان مفاهیم عمیق و پنهان، و تأکید بر جنبه‌های شهودی و روحی.
* **مدرنیسم (Modernism):** واکنشی به سنت‌های گذشته که با تجربه شکستن فرم‌ها، کاوش در ناخودآگاه، و بازتاب آشفتگی‌های دنیای مدرن شناخته می‌شود.
* **پست‌مدرنیسم (Postmodernism):** شکاکیت نسبت به ایده‌های بزرگ، بازی با زبان و معنا، و ترکیب ژانرها و سبک‌های مختلف.

آیا در مورد مکتب ادبی خاصی کنجکاو هستید یا می‌خواهید در مورد تفاوت‌های آن‌ها بیشتر بدانید؟
.
هیچ اگر سایه پذیرد، منم آن سایه هیچ!...
 سپاس شده توسط ʜɪᴅᴅᴇɴ
(19-04-2026، 22:26)SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-04-2026، 22:22)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

معنای کلمه سوسیالیسم در حزب نازی چیه؟
در ناسیونال سوسیالیسم یعنی تربیت بستر فرهنگی و تامین اقتصاد مفید یک جامعه زیر طاق حاکمیت ناسیونال سوسیالیستی

خب چرا کلمه سوسیالیسم رو گذاشتن رو همچین کارکردی؟ همه کشورا میخوان تربیت فرهنگی کنن و اقتصاد رو تامین کنن چرا اونا اسمشو سوسیالیسم نمیذارن

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگوی آزاد | نسخه 485
  صندلی داغ نسخه 2 (با حضور shahid)
  هستی نیستی {نسخه 2}
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  فکر میکنی نفر قبلی چند درصد دوست داره؟ نسخه ۳
  به نفر قبلیت میخوره کدوم از این تیپا باشه؟ (نسخه ی دو)
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  °• گفتگوی آزاد | نسخه ۴۸۴ •°
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان