امتیاز موضوع:
  • 13 رأی - میانگین امتیازات: 3.62
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

°• گفتگوی آزاد | نسخه 483 •°

فقط میدونم چپ بودن یا راست بودن بستگی داره که شما کجا ایستاده باشی، گاهی اوقات سمت چپ یه نفر برابر میشه با سمت راست یه نفر دیگه
 سپاس شده توسط Medusa
آگهی
(20-04-2026، 13:55)SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-04-2026، 13:51)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

همینم مونده با چارتا کمونیست چپول بی خدای کافر صحبت کنم

به هر حال
امیدوارم این گفتمان باعث رفع شبهه شده باشه برات

نا والا بیشتر باعث شبهه شد
(20-04-2026، 13:57)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-04-2026، 13:55)SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

به هر حال

دیگه بستگی به سطح فهمت داره دست من نیست

بنازم داره آواتار میزاره
کراشم آزولا
ᛅᛚᛏᚱᛁ ᛏᚢᚾᛅ ᚦᛁᚾᚢᛘ ᛒᚱᚢᛋᛁ
(20-04-2026، 13:58)SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-04-2026، 13:57)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مثل اینه یکی آب دریا رو بخوره بعد بگه به به چقد شیرینه
بعد که بهش بگی فازت چیه؟ بگه این بستگی به سطح فهمت داره
این بحثا هیچ وقت به جایی نمیرسه، اونم تو ایران، دارین فقط وقتتون رو تلف میکنین
(20-04-2026، 14:00)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-04-2026، 13:58)SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مثال چرتی بود
همه چیزو بهت توضیح دادم مفصل کنایه زدی رفتی جاده خاکی بعد یه موضوع دیگه رو باز کردی خبری از مسئله قبلی نگرفتی مشخصه که حرف درست رو نمیتونی قبول کنی چه برسه بخوای مثل یه آدم عاقل دربارش فکر کنی

مشکل شما جماعت اینه فکر میکنین اگه یه چیزی رو قبول کنین به حقتون تجاوز میشه و همه چیزو از دست میدین فقط بلدید وقت بقیه رو هدر بدین

اول تبعات کمونیسم رو پرسیدی جوابتو دادم جواب ندادی
بعدش گفتی مسئله نژاد برتر بازم جواب دادم
سراغی ازش نگرفتی
رسیدیم به سوسیالیسم و چپ
بازم کلیشه رو تکرار کردی

قبول داشته باش خیلی بهت لطف کردم و رو عقلت حساب کردم که این همه توضیح دادم ولی تو مثل قبلا تعصبت زندس

کسی که نمیفهمه نونش تو نفهمیدنه
کاریت نمیتونم بکنم آرزو میکنم خدا یه عقل سلیم بهت بده
از صمیم قلب
ᛅᛚᛏᚱᛁ ᛏᚢᚾᛅ ᚦᛁᚾᚢᛘ ᛒᚱᚢᛋᛁ
(19-04-2026، 22:29)♱ ᴠɪᴄᴛᴏʀ ♱ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-04-2026، 22:15)†ᴾᴼᴵˢᴼᴺ† نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چرا جواب نمیدی پس
خخ و مرض

انقدر سر خودمو اینور اونور شلوغ کردمُ کار بلند کردم
آنتنای مغزم میاد میره خ
خخ شخصیت داره ):

چ کاریییی
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ناشناس بگو
(20-04-2026، 14:04)SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-04-2026، 14:00)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مثال چرتی بود
همه چیزو بهت توضیح دادم مفصل کنایه زدی رفتی جاده خاکی بعد یه موضوع دیگه رو باز کردی خبری از مسئله قبلی نگرفتی مشخصه که حرف درست رو نمیتونی قبول کنی چه برسه بخوای مثل یه آدم عاقل دربارش فکر کنی

مشکل شما جماعت اینه فکر میکنین اگه یه چیزی رو قبول کنین به حقتون تجاوز میشه و همه چیزو از دست میدین فقط بلدید وقت بقیه رو هدر بدین

سراغی ازش نگرفتی
رسیدیم به سوسیالیسم و چپ
بازم کلیشه رو تکرار کردی

قبول داشته باش خیلی بهت لطف کردم و رو عقلت حساب کردم که این همه توضیح دادم ولی تو مثل قبلا تعصبت زندس

از صمیم قلب

چون همه اینها بهم مرتبط بودن
و نتیجه ای که شما از همه اینها گرفتی این بود که:
۱. کمونیسم و سوسیالیسم یک عقیده چپ گرایانه نیست و قاعدتا وقتی چپ نباشه راست محسوب میشه
۲. هیتلر یک سوسیالیست بوده که داشته در آلمان برابری طبقاتی ایجاد میکرده
۳. بازار آزادم زمانی خوبه که ازش برای برابری در جامعه استفاده بشه

-
که اگر خب بنظر شما اینها نتایجی است که یک عقل سلیم میگیرد پس من دقیقا برعکس این عقل سلیم شما هستم

به هر حال

شماره خدا تو بده یه زنگ بزنیم کارش داریم.
(20-04-2026، 14:13)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-04-2026، 14:04)SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مثال چرتی بود

سراغی ازش نگرفتی
رسیدیم به سوسیالیسم و چپ
بازم کلیشه رو تکرار کردی

از صمیم قلب

چون همه اینها بهم مرتبط بودن
و نتیجه ای که شما از همه اینها گرفتی این بود که:
۱. کمونیسم و سوسیالیسم یک عقیده چپ گرایانه نیست و قاعدتا وقتی چپ نباشه راست محسوب میشه
۲. هیتلر یک سوسیالیست بوده که داشته در آلمان برابری طبقاتی ایجاد میکرده
۳. بازار آزادم زمانی خوبه که ازش برای برابری در جامعه استفاده بشه

-
که اگر خب بنظر شما اینها نتایجی است که یک عقل سلیم میگیرد پس من دقیقا برعکس این عقل سلیم شما هستم

برعکس عقل سلیم نیستی من و شما نداره که
عقل سلیم نداری مسئله اینه

الان خودت از حرفام نتیجه میگیری ولی بازم کلیشه میری
خدا شفات بده
ᛅᛚᛏᚱᛁ ᛏᚢᚾᛅ ᚦᛁᚾᚢᛘ ᛒᚱᚢᛋᛁ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگوی آزاد | نسخه 485
  صندلی داغ نسخه 2 (با حضور shahid)
  هستی نیستی {نسخه 2}
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  فکر میکنی نفر قبلی چند درصد دوست داره؟ نسخه ۳
  به نفر قبلیت میخوره کدوم از این تیپا باشه؟ (نسخه ی دو)
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  °• گفتگوی آزاد | نسخه ۴۸۴ •°
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان