امتیاز موضوع:
  • 13 رأی - میانگین امتیازات: 3.62
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

°• گفتگوی آزاد | نسخه 483 •°

(20-04-2026، 14:49)dadachkaiko نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-04-2026، 14:46)امیر2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ما ک باشگامون بستش
مربیای دیگه ک میشناختمم باشگاهاشونو با مـ.ـوشـ.ـک زدن ترکوندن
حالا یکی از بچها داره با ی باشگا قرارداد میبنده ببینیم اگ اوکی بشه با بچها جمع کنیم بریم اونجا

پس این جنگ علیه باشگاه های ایران بوده؟ یا شما مربی‌ هایی که میشناسی همه یه کاره ای هستن تو حکومت؟

علیه تـ.ـســ..ـیحـ.ـ.ـات دپو شده در باشگاه‌ها بوده شاید
زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست...
هرکسی نغمه خود خواند و از صحنه رود،
صحنه پیوسته بجاست...
Heart
 سپاس شده توسط dadachkaiko
آگهی
(20-04-2026، 14:51)dadachkaiko نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-04-2026، 14:47)TinaMk نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بلهه بله (:

نگو که predestination رو هم دیدی؟

همونه که هی برمیگرده عقب؟
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://abzarek.ir/service-p/msg/4074480
(20-04-2026، 14:45)dadachkaiko نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-04-2026، 14:41)امیر2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هعی... 
بیکاری هم بد دردیه ها... 
ی روز تو هفته خالی شدم الان حوصله خودمم ندارم

من خرحمالی نکنم نمیتونم... 

برو خونه همسایه رو نظافت کن ثواب کنی

اگ متعهد نبودم شاید دنبال ی همسایه زیبا میگشتم ولی الان این گزینه برام بستس
صحنه پیوسته بجاست...
Heart
(20-04-2026، 14:50)امیر2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-04-2026، 14:46)dadachkaiko نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من که خارج ندیده هستم ولی اونایی که رفتن میگن اونجا سر تایم میان و سر تایم میرن، اضافه کاری رو 99 درصد قبول ندارن و انجام نمیدن، پس احتمالا حق با خودته

من وقتی برم احتمالا باید سگ حمالی کنم... 
اصلا روزی ک شبش از خستگی کار پاره نشده باشم مودم پایینه...

حالا این وسط اینم مارو گیر اورده
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://s8.uupload.ir/files/20260420_152407_5930.jpg  

میدونم که کارای بدنی و فنی رو خیلی زود میگیرن و علاقه دارن کسایی که از خارج از کشورشون میان این کارا رو بکنن
پس نونت تو رغنه داداش
(20-04-2026، 14:52)dadachkaiko نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-04-2026، 14:50)امیر2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من وقتی برم احتمالا باید سگ حمالی کنم... 
اصلا روزی ک شبش از خستگی کار پاره نشده باشم مودم پایینه...

حالا این وسط اینم مارو گیر اورده
https://s8.uupload.ir/files/20260420_152407_5930.jpg  

میدونم که کارای بدنی و فنی رو خیلی زود میگیرن و علاقه دارن کسایی که از خارج از کشورشون میان این کارا رو بکنن
پس نونت تو رغنه داداش

خدا از دهنت بشنوه
ایشالا
صحنه پیوسته بجاست...
Heart
(20-04-2026، 14:51)امیر2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-04-2026، 14:49)dadachkaiko نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پس این جنگ علیه باشگاه های ایران بوده؟ یا شما مربی‌ هایی که میشناسی همه یه کاره ای هستن تو حکومت؟

شاید تو قوطی های پروتئین و دارو ها و امپول ها قائم کرده بودم؟
(20-04-2026، 14:54)dadachkaiko نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-04-2026، 14:51)امیر2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شاید تو قوطی های پروتئین و دارو ها و امپول ها قائم کرده بودم؟

و آمپولا رو توی سوله نگهمیداشتن؟
منطقی و کاملا بهداشتیه. 
صحنه پیوسته بجاست...
Heart
(20-04-2026، 14:52)TinaMk نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-04-2026، 14:51)dadachkaiko نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نگو که predestination رو هم دیدی؟

آره دیدی پس
دیگه داری سختش میکنی (:

این چی؟
The Usual Suspects

(20-04-2026، 14:52)امیر2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-04-2026، 14:45)dadachkaiko نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

برو خونه همسایه رو نظافت کن ثواب کنی

داداش فیلم زیاد دیدی (:
میگم برو نظافت، مگه گفتم برو همسایه رو بگیر؟
(20-04-2026، 14:55)dadachkaiko نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-04-2026، 14:52)Ti naMk نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آره دیدی پس
دیگه داری سختش میکنی (:

این چی؟
The Usual Suspects

(20-04-2026، 14:52)امیر 2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

داداش فیلم زیاد دیدی (:

بجز "گرفتنش" توجیه منطقی دیگه ای نمیتووه داشده باشه
صحنه پیوسته بجاست...
Heart
(20-04-2026، 14:55)dadachkaiko نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-04-2026، 14:52)TinaMk نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آره دیدی پس
دیگه داری سختش میکنی (:

این چی؟
The Usual Suspects

(20-04-2026، 14:52)امیر2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

داداش فیلم زیاد دیدی (:

نههه اخجون ندیدم
شبیه همیناست؟
https://abzarek.ir/service-p/msg/4074480

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگوی آزاد | نسخه 485
  صندلی داغ نسخه 2 (با حضور shahid)
  هستی نیستی {نسخه 2}
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  فکر میکنی نفر قبلی چند درصد دوست داره؟ نسخه ۳
  به نفر قبلیت میخوره کدوم از این تیپا باشه؟ (نسخه ی دو)
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  °• گفتگوی آزاد | نسخه ۴۸۴ •°
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان