امتیاز موضوع:
  • 13 رأی - میانگین امتیازات: 3.62
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

°• گفتگوی آزاد | نسخه 483 •°

(20-04-2026، 15:13)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-04-2026، 15:10)dadachkaiko نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

به شخصه نظرم اینه که باید خیلی زودتر پایان میدادنش و در ابتدا بسیار قشنگ بود

اکثر سریال ها همین روند رو دارن در اوج یهو سقوط میکنن

موافقم، به خاطر همین چند سالی نظرم با مینی سریال ها هست، هنوز چیزی ندیدم ازشون ولی به نظرم چیزی که از اول قراره کوتاه باشه هیچ وقت به اون مشکل کشدار شدن دچار نشه
 سپاس شده توسط *Aɴѕel*
آگهی
(20-04-2026، 15:08)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-04-2026، 14:35)TinaMk نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

این وسط به منم یه سریال یا فیلم خوب معرفی کنید ببینم

به جز پیانیست و فهرست شیندلر (((((((((((((:

واکینگ دد
تازه دارم میبینم
تا اینجا جالب بود

فصل چندیی؟تا فصل۵ دیدمش دیگه انقدر طولانی بود ندیدم اگه ۵ به بعد قشنگ تر شد بگو باز ببینم(:
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://abzarek.ir/service-p/msg/4074480
 سپاس شده توسط *Aɴѕel*
(20-04-2026، 15:16)dadachkaiko نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-04-2026، 15:13)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اکثر سریال ها همین روند رو دارن در اوج یهو سقوط میکنن

موافقم، با خاطر همین چند سالی نظرم با مینی سریال ها هست، هنوز چیزی ندیدم ازشون ولی به نظرم.چیزی که از اول قراره کوتاه باشه هیچ وقت به اون مشکل کشدار شدن دچار نشه

اگ آسیایی میبینی چنتا مینی سریال درامای قوی بهت معرفی کنم
زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست...
هرکسی نغمه خود خواند و از صحنه رود،
صحنه پیوسته بجاست...
Heart
 سپاس شده توسط dadachkaiko
(20-04-2026، 15:16)امیر2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-04-2026، 15:14)dadachkaiko نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پس این شکلی هست؟
خب پس باید آماده کنی خودت رو که هی وسیله بدی بهش از طبقات بالای کمد که دستش نمیرسه  Big Grin

خوبه ک
من کلا برعکس خودم ک خیلی گنده ام سلیقم همیشه دخترای ریزه‌میزه بوده
جاسوئیچی‌طور

جسارت نکردم که بده این سلیقه، فقط گوشه ای از آینده ات رو گیشگویی کردم
 سپاس شده توسط امیر2
(20-04-2026، 14:43)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-04-2026، 14:20)SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

برعکس عقل سلیم نیستی من و شما نداره که
عقل سلیم نداری مسئله اینه

الان خودت از حرفام نتیجه میگیری ولی بازم کلیشه میری
خدا شفات بده

این نتایج دقیقا حرفاییه که خودت زدی
آیا باهاشون مخالفی؟

سوال مسخره ای بود
(20-04-2026، 15:17)امیر2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-04-2026، 15:16)dadachkaiko نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

موافقم، با خاطر همین چند سالی نظرم با مینی سریال ها هست، هنوز چیزی ندیدم ازشون ولی به نظرم.چیزی که از اول قراره کوتاه باشه هیچ وقت به اون مشکل کشدار شدن دچار نشه

اگ آسیایی میبینی چنتا مینی سریال درامای قوی بهت معرفی کنم

نه داداش کلا با درام حال نمیکنم، یعنی موقع دیدن همش میپرسم چرا این شخصیت ها اینقدر احمقن و نمیشینن با هم صحبت کنن و مشکلاتشون رو حل کنن
 سپاس شده توسط امیر2
(20-04-2026، 15:21)SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-04-2026، 14:43)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

این نتایج دقیقا حرفاییه که خودت زدی
آیا باهاشون مخالفی؟

سوال مسخره ای بود

چرا؟
میخوام بدونم که در نهایت آیا حرف های خودت رو قبول داری یا به تناقض میرسی
(20-04-2026، 15:30)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-04-2026، 15:21)SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سوال مسخره ای بود

چرا؟
میخوام بدونم که در نهایت آیا حرف های خودت رو قبول داری یا به تناقض میرسی

این ها چیزایی هست که از دیشب تا امروز دارم توضیح میدم مسخرس بخوای بپرسی قبولشون دارم یا نه

بهتره از سمت خودت اطمینان حاصل کنی چون یک طرفه جبهه گرفتی دلیلتم نمیگی چرا مخالفی که حداقل بتونیم سر اون بحث کنیم فقط مسئله رو مییپچونی
ᛅᛚᛏᚱᛁ ᛏᚢᚾᛅ ᚦᛁᚾᚢᛘ ᛒᚱᚢᛋᛁ
(20-04-2026، 14:37)dadachkaiko نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-04-2026، 14:24)شـــقآیــق نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام بلی

به به خیلی قشنگه
البته به قشنگی خود شما نمیرسه که

چاکر شمااا
 سپاس شده توسط dadachkaiko
(20-04-2026، 15:16)TinaMk نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-04-2026، 15:08)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

واکینگ دد
تازه دارم میبینم
تا اینجا جالب بود

فصل چندیی؟تا فصل۵ دیدمش دیگه انقدر طولانی بود ندیدم اگه ۵ به بعد قشنگ تر شد بگو باز ببینم(:

فصل سه وسطاشم

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگوی آزاد | نسخه 485
  صندلی داغ نسخه 2 (با حضور shahid)
  هستی نیستی {نسخه 2}
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  فکر میکنی نفر قبلی چند درصد دوست داره؟ نسخه ۳
  به نفر قبلیت میخوره کدوم از این تیپا باشه؟ (نسخه ی دو)
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  °• گفتگوی آزاد | نسخه ۴۸۴ •°
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان