امتیاز موضوع:
  • 13 رأی - میانگین امتیازات: 3.62
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

°• گفتگوی آزاد | نسخه 483 •°

(20-04-2026، 21:29)شـــقآیــق نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تا دسته هنوز نرفته تو قرض بفهمه زندگی چیهBl8

+شوهر خیاط پی

پسرا در حد وصله کردن جوراب رو ام خیاطی میدونن ها
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://harfeto.timefriend.net/17743849061913
ناشناس بگو. ولی ما می‌شناسیمت
 سپاس شده توسط شـــقآیــق
آگهی
(20-04-2026، 22:05)sober نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

این همه لشکر آمده به عشق دکتر پرهام آمده
از وقتی دکتر اومدن انجمن فضاش عوض شده

آره واقعا قدمش خوب بود
 سپاس شده توسط sober ، saba 3
(20-04-2026، 21:35)هلی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-04-2026، 21:33)Medusa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فکر نمی‌کردم هیچوقت برم به عنوان "جامانده کالابرگ" ثبت نام کنم بات هیر وی آر. 
آدم ذره ذره به بی‌آبرویی عادت می‌کنه و این حرفا. 

یاد اون زنه افتادم ک بهش خرما تعارف کردن ی مشت برداشت میگف مال دولتو باید خورد چاپید و اینا
ابرو چی خواهر بخور نوش جونتتتت (: مال اینا رو باید تا قرون اخر چاپید

مسعله اینه که اصلا ماله اونا نیست، ماله خودمونه که دارن 4برابر باهامون حساب میکنن پشت پرده

(20-04-2026، 21:40)Đęąđ.ğïřł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

از این به بعد هرچی پرهام بگه
دلیلشم به کسی ربط نداره

جالب شد

(20-04-2026، 21:31)شـــقآیــق نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-04-2026، 21:24)dadachkaiko نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

توافق کامل که فکر نکنم بشه تا زمانی که اون چند نفر از لیست اولیه باقی مونده باشن
رفتم نخ بخرم
سه روز پیش ۱۹۰ بود
امروز گف ۲۱۰

هیچوقت این زندگیو قیمتا برام عادی نمیشه crying

چی بگم والا، خود مردم هر قیمتی دلشون بخواد میدن و چیزی هم نمیتونی بگی چون صاحب جنس خودشونن
تاره تو هر مغازه ای بری برای خرید صاحب مغازه نشسته زر زر میکنه که آمریکا کلی از مردم رو کشته و دشمنه و ما نباید بریم برای جام جهانی توی آمریکا، بعد خود حرومزاده اش اینقدر جنسش رو گرون کرده که مردم رو داره از گشنگی میکشه

(20-04-2026، 21:34)هلی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-04-2026، 21:25)dadachkaiko نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مثلا میتونی به ادامه چرخه آپلود عکس بپیوندی

اهااا از اون نظر
عکس ندارم اون چن تا ک فرستادمم ببین از کی بودههه

عههه جدی قدیمی بود؟ یعنی تا الان یه یهویی جدید از خانم دکتر ندیدیم ما؟
گول زدی همه رو که (:
 سپاس شده توسط Faust ، sober ، شـــقآیــق ، هلی
(20-04-2026، 22:05)sober نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

[quote='saba 3' pid='3908763' dateline='1776711605']

حیف از دست دادیم پس!

با نت رایتل من باز کردم

پس هزاران لعنت بر سامانتل):
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://abzarek.ir/service-p/msg/3093954
 سپاس شده توسط sober
(20-04-2026، 22:18)saba 3 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

با نت رایتل من باز کردم

پس هزاران لعنت بر سامانتل):

فقط رایتله که ارزش حرفهای پرهامو می دونه ):
 سپاس شده توسط saba 3
حالا اگه همینا رو استاد دانشگاتون آپلود می‌کرد اینقدر دنبال باز کردنشون نبودین، بیچاره استادا Big Grin
 سپاس شده توسط shahid ، شـــقآیــق ، sober
(20-04-2026، 21:31)شـــقآیــق نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-04-2026، 21:24)dadachkaiko نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

توافق کامل که فکر نکنم بشه تا زمانی که اون چند نفر از لیست اولیه باقی مونده باشن
رفتم نخ بخرم
سه روز پیش ۱۹۰ بود
امروز گف ۲۱۰

(:
پس فقط من نیستم ک به چیپس سرکه‌نمکی 220 هزار تومنی عادت نکردم (:
زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست...
هرکسی نغمه خود خواند و از صحنه رود،
صحنه پیوسته بجاست...
Heart
 سپاس شده توسط dadachkaiko
@esiesi

حاجی نمیای مشاعره :ngh:
.
هیچ اگر سایه پذیرد، منم آن سایه هیچ!...
(20-04-2026، 22:22)امیر2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

رفتم نخ بخرم
سه روز پیش ۱۹۰ بود
امروز گف ۲۱۰

(:
پس فقط من نیستم ک به چیپس سرکه‌نمکی 260 هزار تومنی عادت نکردم (:

اگه چیپس سرکه نمکی دوست داشت چی؟ crying
(20-04-2026، 22:23)dadachkaiko نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-04-2026، 22:22)امیر2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(:
پس فقط من نیستم ک به چیپس سرکه‌نمکی 260 هزار تومنی عادت نکردم (:

اگه چیپس سرکه نمکی دوست داشت چی؟  crying

ببین دیفالت منو رفیقم موقعی ک لش میکردیم تو ماشین این بود:
2 تا قوطی آبجو، از همین جوجو‌های تو سوپرمارکت، دونه پنجا تومن بود
و یدونه چیپلت یا سرکه‌نمکی

رفتم ی سوپری قوطی نداشت شیشه گرفتم،
دوتا شیشه آبجو و یه سرکه‌نمکی رو 920 فاکینگ هزارتومن کارت کشید... 
زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست...
هرکسی نغمه خود خواند و از صحنه رود،
صحنه پیوسته بجاست...
Heart
 سپاس شده توسط dadachkaiko

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگوی آزاد | نسخه 485
  صندلی داغ نسخه 2 (با حضور shahid)
  هستی نیستی {نسخه 2}
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  فکر میکنی نفر قبلی چند درصد دوست داره؟ نسخه ۳
  به نفر قبلیت میخوره کدوم از این تیپا باشه؟ (نسخه ی دو)
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  °• گفتگوی آزاد | نسخه ۴۸۴ •°
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان