امتیاز موضوع:
  • 13 رأی - میانگین امتیازات: 3.62
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

°• گفتگوی آزاد | نسخه 483 •°

(20-04-2026، 22:22)shahid نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حاجی نمیای مشاعره :ngh:

برو من میام
 سپاس شده توسط shahid
آگهی
(20-04-2026، 22:25)امیر2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-04-2026، 22:23)dadachkaiko نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اگه چیپس سرکه نمکی دوست داشت چی؟  crying

ببین دیفالت منو رفیقم موقعی ک لش میکردیم تو ماشین این بود:
2 تا قوطی آبجو، از همین جوجو‌های تو سوپرمارکت، دونه پنجا تومن بود
و یدونه چیپلت یا سرکه‌نمکی

رفتم ی سوپری قوطی نداشت شیشه گرفتم،
دوتا شیشه آبجو و یه سرکه‌نمکی رو 920 فاکینگ هزارتومن کارت کشید... 

یعنی شیشه ای 320؟
(20-04-2026، 22:28)dadachkaiko نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-04-2026، 22:25)امیر2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ببین دیفالت منو رفیقم موقعی ک لش میکردیم تو ماشین این بود:
2 تا قوطی آبجو، از همین جوجو‌های تو سوپرمارکت، دونه پنجا تومن بود
و یدونه چیپلت یا سرکه‌نمکی

رفتم ی سوپری قوطی نداشت شیشه گرفتم،
دوتا شیشه آبجو و یه سرکه‌نمکی رو 920 فاکینگ هزارتومن کارت کشید... 

یعنی شیشه ای 320؟

اول فککردم شیشه ای 320
بعد یادم افتاد شیشه ای 350 گفته بود بهم

اون درد نداشت، چیز خوبی بود
چیپسش ک 700 تومنو کرد 920 تومن یذره جاش درد گرفت
زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست...
هرکسی نغمه خود خواند و از صحنه رود،
صحنه پیوسته بجاست...
Heart
ماعوو
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ناشناس
(20-04-2026، 22:30)امیر2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-04-2026، 22:28)dadachkaiko نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یعنی شیشه ای 320؟

اول فککردم شیشه ای 320

چی بگم والا، تازه هنوز افزایش قیمتا شروع نشده، طلا الان چند وقته بین 17 و 18 داره بالا پایین میشه، دلار همینطور
به هر حال باید یه جوری پول کثافت کاریشون رو در بیان دیگه، اون همه مالیات کمه، اون همه پول نفت که میخورن کمه، تورم رو هم درست کردن که بیشتر پول دربیارن حروم زاده ها
 سپاس شده توسط امیر2
(20-04-2026، 22:33)dadachkaiko نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-04-2026، 22:30)امیر2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اول فککردم شیشه ای 320

چی بگم والا، تازه هنوز افزایش قیمتا شروع نشده، طلا الان چند وقته بین 17 و 18 داره بالا پایین میشه، دلار همینطور
به هر حال باید یه جوری پول کثافت کاریشون رو در بیان دیگه، اون همه مالیات کمه، اون همه پول نفت که میخورن کمه، تورم رو هم درست کردن که بیشتر پول دربیارن حروم زاده ها

ماه پیش رفتم چنتا دونه سوکت آنتن بگیرم، دونه ای 3 - 4 هزار تومن بود
گفتم دونه چند؟ گف 25 تومن
گفتم با دلار چند تومنی حساب کردی؟ خندید گفت دلار ک اومده پایین (157 بود شده بود 147 فککنم)
ولی خب دیگ واردات بستس چیزی وارد نمیشه 
گفتم اینا بار جدیده؟
گفت ن (:

آدم چیزی هم نمیتونه بگه ک
اون بدبختم باید بتونه جنسی ک ب من میفروشه رو جایگزین کنه دیگه... 

یدونه موتور یونیورسال(ازین زغالیا) لوازم خونگی 2،500،000 بود، الان یارو داره 27،000،000 تومن ب همین بهونه ی بسته شدن واردات فرو میکنه
و ماهایی ک میشناسیمش و میدونیم یه کانتینر از همین موتور چند ساله وارد کرده و حتی شعور نگهداری هم نداره، تمام این مدت، بار زیر آفتاب و باد و بارون بوده ولی خب وارد کنندس، قیمتم هرچیه ک اون بگه (:

حالا خداروشکر ما هنوز لازم نشده جنسِ آشغالِ اونو بخریم و از ی وارد کننده دیگه خرید میکنیم ولی اگ وضعیت همین بمونه مجبور میشیم بارِ زیرِ بارون بوده ی یارو ک اصلا معلوم نیست مجبور میشیم عودتش بدیم یا نه رو ازش ب همین قیمتای شر و ور بخریم دیگه (: کارِ مردم لنگ میمونه
صحنه پیوسته بجاست...
Heart
 سپاس شده توسط dadachkaiko
(20-04-2026، 22:09)THEDARKNESS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-04-2026، 21:29)شـــقآیــق نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تا دسته هنوز نرفته تو قرض بفهمه زندگی چیهBl8

+شوهر خیاط پی

پسرا در حد وصله کردن جوراب رو ام خیاطی میدونن ها

Telegh_01

(20-04-2026، 22:22)امیر2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-04-2026، 21:31)شـــقآیــق نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

رفتم نخ بخرم
سه روز پیش ۱۹۰ بود
امروز گف ۲۱۰

هیچوقت این زندگیو قیمتا برام عادی نمیشه crying

(:
پس فقط من نیستم ک به چیپس سرکه‌نمکی 220 هزار تومنی عادت نکردم (:
غمگینم

@dadachkaiko

من رو قیمتا دسمتزد نکشیدم اصلا
چون از اولم گفتم از اول گرانی
قیمتا دست خودمونه !! خود مردم بهم دیگه رحم نمیکنن
 سپاس شده توسط امیر2 ، dadachkaiko ، THEDARKNESS
(20-04-2026، 22:40)امیر2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-04-2026، 22:33)dadachkaiko نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ماه پیش رفتم چنتا دونه سوکت آنتن بگیرم، دونه ای 3 - 4 هزار تومن بود
گفتم دونه چند؟ گف 25 تومن
گفتم با دلار چند تومنی حساب کردی؟ خندید گفت دلار ک اومده پایین (157 بود شده بود 147 فککنم)
ولی خب دیگ واردات بستس چیزی وارد نمیشه 
گفتم اینا بار جدیده؟
گفت ن (:

آدم چیزی هم نمیتونه بگه ک
اون بدبختم باید بتونه جنسی ک ب من میفروشه رو جایگزین کنه دیگه... 

یدونه موتور یونیورسال(ازین زغالیا) لوازم خونگی 2،500،000 بود، الان یارو داره 27،000،000 تومن ب همین بهونه ی بسته شدن واردات فرو میکنه
و ماهایی ک میشناسیمش و میدونیم یه کانتینر از همین موتور چند ساله وارد کرده و حتی شعور نگهداری هم نداره، تمام این مدت، بار زیر آفتاب و باد و بارون بوده ولی خب وارد کنندس، قیمتم هرچیه ک اون بگه (:

حالا خداروشکر ما هنوز لازم نشده جنسِ آشغالِ اونو بخریم و از ی وارد کننده دیگه خرید میکنیم ولی اگ وضعیت همین بمونه مجبور میشیم بارِ زیرِ بارون بوده ی یارو ک اصلا معلوم نیست مجبور میشیم عودتش بدیم یا نه رو ازش ب همین قیمتای شر و ور بخریم دیگه (: کارِ مردم لنگ میمونه

کی گفته اون آدم بدبخته؟ کثافتی که از بدبختی هم میهنش لذت میبره و جنسش رو گرون میکنه حروم زاده اس، نیازی به توجیه نیست که بدبخت هست و میخواد جنسش رو جایگزین کنه، وقتی واردات رو میگه بسته اس میخواد از کجا وارد کنه و جایگزین کنه
 سپاس شده توسط امیر2 ، Dororo
(20-04-2026، 22:42)شـــقآیــق نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-04-2026، 22:09)THEDARKNESS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

Telegh_01

(20-04-2026، 22:22)امیر2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(:
غمگینم

من برا دوره ای ام ک چیپس کوچیک 50 تومن بود، بزرگ 100 تومن و اون خیلی بزرگا 150یی و 200ای بودن
من واقعا گاها هنگ میکنم از قیمتا

من مال دوره ای ام ک بستنی آلاسگا 25 تومن بود ک سکه 25 ای ازینا بود ک رنگ دورش فرق داشت، میگرفتیم و با هم نصف میکردیم، کیم 50 تومن بود، لواشک نازک قرمز و مشکیا ک قرمزاش شور تر بود هر 10 تاش 50 تومن بود
با 5000 تومن میرفتم برای اردوی مدرسم دوتا کیسه پر اندازه خودم خوراکی میخریدم و دو سه هزار تومنش هم میموند

من واقعا این قیمتارو دیگه نمیتونم... 
من زمانی ک این اکانتمو تو انجمن زدم یه گوشی موبایل خریدم 82 هزار تومن (:
صحنه پیوسته بجاست...
Heart
 سپاس شده توسط dadachkaiko ، شـــقآیــق
(20-04-2026، 22:42)شـــقآیــق نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

Telegh_01

(:
غمگینم

@dadachkaiko

من رو قیمتا دسمتزد نکشیدم اصلا
چون از اولم گفتم از اول گرانی
قیمتا دست خودمونه !! خود مردم بهم دیگه رحم نمیکنن

بله چون شما انسانی و قلب داری، ولی اینایی که من میگم اینقدر از خون مردم خوردن که راضی نیستن از سودشون کم بشه حتی اگه یکی جلوشون از گشنگی جون بده، نهایت بهش می‌خندن و میزننش میگن برو اونور بمیر جلو مغازه ما نباش
 سپاس شده توسط شـــقآیــق

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگوی آزاد | نسخه 485
  صندلی داغ نسخه 2 (با حضور shahid)
  هستی نیستی {نسخه 2}
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  فکر میکنی نفر قبلی چند درصد دوست داره؟ نسخه ۳
  به نفر قبلیت میخوره کدوم از این تیپا باشه؟ (نسخه ی دو)
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  °• گفتگوی آزاد | نسخه ۴۸۴ •°
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان