امتیاز موضوع:
  • 13 رأی - میانگین امتیازات: 3.62
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

°• گفتگوی آزاد | نسخه 483 •°

(20-04-2026، 22:47)dadachkaiko نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-04-2026، 22:40)امیر2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ماه پیش رفتم چنتا دونه سوکت آنتن بگیرم، دونه ای 3 - 4 هزار تومن بود
گفتم دونه چند؟ گف 25 تومن
گفتم با دلار چند تومنی حساب کردی؟ خندید گفت دلار ک اومده پایین (157 بود شده بود 147 فککنم)
ولی خب دیگ واردات بستس چیزی وارد نمیشه 
گفتم اینا بار جدیده؟
گفت ن (:

آدم چیزی هم نمیتونه بگه ک
اون بدبختم باید بتونه جنسی ک ب من میفروشه رو جایگزین کنه دیگه... 

یدونه موتور یونیورسال(ازین زغالیا) لوازم خونگی 2،500،000 بود، الان یارو داره 27،000،000 تومن ب همین بهونه ی بسته شدن واردات فرو میکنه
و ماهایی ک میشناسیمش و میدونیم یه کانتینر از همین موتور چند ساله وارد کرده و حتی شعور نگهداری هم نداره، تمام این مدت، بار زیر آفتاب و باد و بارون بوده ولی خب وارد کنندس، قیمتم هرچیه ک اون بگه (:

حالا خداروشکر ما هنوز لازم نشده جنسِ آشغالِ اونو بخریم و از ی وارد کننده دیگه خرید میکنیم ولی اگ وضعیت همین بمونه مجبور میشیم بارِ زیرِ بارون بوده ی یارو ک اصلا معلوم نیست مجبور میشیم عودتش بدیم یا نه رو ازش ب همین قیمتای شر و ور بخریم دیگه (: کارِ مردم لنگ میمونه

کی گفته اون آدم بدبخته؟ کثافتی که از بدبختی هم میهنش لذت میبره و جنسش رو گرون میکنه حروم زاده اس، نیازی به توجیه نیست که بدبخت هست و میخواد جنسش رو جایگزین کنه، وقتی واردات رو میگه بسته اس میخواد از کجا وارد کنه و جایگزین کنه

آره دیگ... 
کاسب میخواد تورم کوچکترین اثری روش نذاره، درحالی ک هممون داریم توی یه کشتی غرق میشیم
این دیگه از آب گل آلود ماهی گرفتن نداره، ولی خب هرکی هرجوری زورش میرسه باعث فشار رو مردمه متاسفانه... 
زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست...
هرکسی نغمه خود خواند و از صحنه رود،
صحنه پیوسته بجاست...
Heart
 سپاس شده توسط dadachkaiko
آگهی
(20-04-2026، 18:11)Mohlek نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@ραтяιcια
پسورد رو موقع خارج کردن اطلاعات یا باز کردنشون میخواد نه موقعی که فایل رو باز میکنی
ببین وقتی فایلو میاری بیرون از آرشیو هم بدون پسورد میاد ؟

نمیدونم دیگه چیشد باید برم باز سیستممو نگاه کنم/:
 سپاس شده توسط dadachkaiko ، Mohlek
(20-04-2026، 22:26)sober نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-04-2026، 22:22)shahid نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حاجی نمیای مشاعره :ngh:

برو من میام

آری آن روز چو می‌رفت کسی
داشتم آمدنش را باور
من نمی‌دانستم معنی رفتن را
تو چرا باز نگشتی دیگر؟! ...
:ngh:
.
هیچ اگر سایه پذیرد، منم آن سایه هیچ!...
ر بده
صحنه پیوسته بجاست...
Heart
 سپاس شده توسط shahid
(20-04-2026، 21:58)SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-04-2026، 21:53)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

به به چه صدایی
در کل مسئله اینه که بحث کردن باهات کار سختیه چون خب نظراتت و چیزایی که قبول داری خیلی متفاوت با چیزاییه که به صورت نرمال انتظار میره آدما قبولش داشته باشن.. ینی خب یه جایی باید باشه که از اونجا شروع کنیم
من الان دو روزه دارم سعی میکنم یک بحث رو باهات شروع کنم ولی هنوز اصلا شروع هم نشده.. این چیزهایی که گفتیم همه نهایت مقدمه بودن
البته بعضی از جواب هات جالب بود مثل اینکه چرا کلمه سوسیالیست در نازی وجود داره که خب متفاوت بود ولی برای من قانع کننده نبود چون من اساسا آلمان نازی و هیتلر رو سوسیالیست نمیدونم.. و اصلا نمیدونم چطور کسی میتونه چنین چیزی رو بگه ولی خب بهرحال این هم یه نوع نگاهه

دیدگاهت برام قابل احترامه و خب منم سعی میکنم تو رو آگاه کنم به هر حال مسائلی هستن که تو مطرح کردی،درباره گذشتن و خب معمولا باید بیشتر به چشم تجربه بهشون نگاه کرد نه یک موضوع قابل بحث در دنیای امروزه ولی خب تحریف ها زیاده منم تا جایی که بتونم نقد میکنم و جواب میدم

منم خب دلایل اصلی این فکر تو رو نتونستم متوجه بشم بازم به هر حال اگه فکر میکنی که میتونی ادامه بدی و به نتیجه برسی و شبهه‌ات رفع بشه، این رو در من میبینی و همچنین میدونی که ظرفیت و فهمش داری میتونیم ادامه بدیم و یک طرفه پیش بریم

یه جمله معروف درباره این موضوع اینه که چپ افراطی و راست افراطی که دو طرف جهت گیری های سیاسی هستن در نهایت به همدیگه میرسن و رفتارهاشون خیلی مشابه یکدیگس
مثلا شوروی هم مثل آلمان نازی اردوگاه کار اجباری داشت و مخالفاش رو میفرستاده اونجا
هر دو تا حکومت شدیدا دولت گرا و مرکز گرا و توتالیتر بودن
پلیس مخفیشون به شدت فعال بوده و پروپاگاندا و ارعاب سلاحای اصلیشون بوده
اقتصاد و فرهنگ و ورزش و هنر همه دست این حکومت ها بوده

ولی تفاوتشون چی بوده؟ ایده هایی که داشتن
مثلا سوسیالیسم و کمونیسم (یا بصورت کلی ایده های چپ) حرف اصلیشون اینه که طبقات مختلف جامعه باید برابر باشن و اون سلسله مراتب سنتی رو باید از بین برد (حالا یا با evolution یا revolution) و هر کسی تو این راه بخواد جلومون رو بگیره سگ سر سپرده امپریالیسم و کپیتالیسمه و باید از بین بره

ولی حزب های افراطی ملی گرا و راست گرا میگفتن که هدف ما اینه که نژاد و ملت خودمون رو به اون جایگاه واقعیشون برسونیم و ما برتر از بقیه گروه هاییم و بقیه حقمون رو خوردن و باید حقمون رو ازشون پس بگیریم پس میریم به سمت نظامی گرایی و جنگ با امپریالیسم و کمونیسم و یهودیا و...

باز میبینی که اهدافشون در نهایت شبیه هم بوده
(20-04-2026، 22:55)امیر2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ر بده

امیر عین عباس بوعذار فقط یدونه ر داره Telegh_01
.
 سپاس شده توسط امیر2
(20-04-2026، 22:56)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-04-2026، 21:58)SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دیدگاهت برام قابل احترامه و خب منم سعی میکنم تو رو آگاه کنم به هر حال مسائلی هستن که تو مطرح کردی،درباره گذشتن و خب معمولا باید بیشتر به چشم تجربه بهشون نگاه کرد نه یک موضوع قابل بحث در دنیای امروزه ولی خب تحریف ها زیاده منم تا جایی که بتونم نقد میکنم و جواب میدم

منم خب دلایل اصلی این فکر تو رو نتونستم متوجه بشم بازم به هر حال اگه فکر میکنی که میتونی ادامه بدی و به نتیجه برسی و شبهه‌ات رفع بشه، این رو در من میبینی و همچنین میدونی که ظرفیت و فهمش داری میتونیم ادامه بدیم و یک طرفه پیش بریم

یه جمله معروف درباره این موضوع اینه که چپ افراطی و راست افراطی که دو طرف جهت گیری های سیاسی هستن در نهایت به همدیگه میرسن و رفتارهاشون خیلی مشابه یکدیگس
مثلا شوروی هم مثل آلمان نازی اردوگاه کار اجباری داشت و مخالفاش رو میفرستاده اونجا
هر دو تا حکومت شدیدا دولت گرا و مرکز گرا و توتالیتر بودن
پلیس مخفیشون به شدت فعال بوده و پروپاگاندا و ارعاب سلاحای اصلیشون بوده
اقتصاد و فرهنگ و ورزش و هنر همه دست این حکومت ها بوده

ولی تفاوتشون چی بوده؟ ایده هایی که داشتن
مثلا سوسیالیسم و کمونیسم (یا بصورت کلی ایده های چپ) حرف اصلیشون اینه که طبقات مختلف جامعه باید برابر باشن و اون سلسله مراتب سنتی رو باید از بین برد (حالا یا با evolution یا revolution) و هر کسی تو این راه بخواد جلومون رو بگیره سگ سر سپرده امپریالیسم و کپیتالیسمه و باید از بین بره

ولی حزب های افراطی ملی گرا و راست گرا میگفتن که هدف ما اینه که نژاد و ملت خودمون رو به اون جایگاه واقعیشون برسونیم و ما برتر از بقیه گروه هاییم و بقیه حقمون رو خوردن و باید حقمون رو ازشون پس بگیریم پس میریم به سمت نظامی گرایی و جنگ با امپریالیسم و کمونیسم و یهودیا و...

باز میبینی که اهدافشون در نهایت شبیه هم بوده

فردا دربارش صحبت میکنیم
ᛅᛚᛏᚱᛁ ᛏᚢᚾᛅ ᚦᛁᚾᚢᛘ ᛒᚱᚢᛋᛁ
 سپاس شده توسط سهَ‌ند
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://abzarek.ir/service-p/msg/2989613  cof
.
تا حالا هیچکس ویس نداده بود تو گ.ا ک بخاد یکیو قانع کنه خیخیخیخی
 سپاس شده توسط شـــقآیــق ، سهَ‌ند ، Mohlek ، Dororo ، هلی ، _sehun_ ، shghyegh
تیم‌کوک چیشده؟؟؟
من آخرِ خبر رسیدم، حموم بودم

خب دوباره خبرش اومد
جان ترنس جاش مدیر شده

خبر خاصی نبود بنظر من... 
وقتی استیوجابز برگشت صدام کنید... 
صحنه پیوسته بجاست...
Heart

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگوی آزاد | نسخه 485
  صندلی داغ نسخه 2 (با حضور shahid)
  هستی نیستی {نسخه 2}
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  فکر میکنی نفر قبلی چند درصد دوست داره؟ نسخه ۳
  به نفر قبلیت میخوره کدوم از این تیپا باشه؟ (نسخه ی دو)
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  °• گفتگوی آزاد | نسخه ۴۸۴ •°
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان