امتیاز موضوع:
  • 13 رأی - میانگین امتیازات: 3.62
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

°• گفتگوی آزاد | نسخه 483 •°

پس بزار باهاش آشنا بشیم

@TinaMk

سلام تینای 2، دختری؟
آگهی
(21-04-2026، 18:41)dadachkaiko نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پس بزار باهاش آشنا بشیم

@TinaMk

سلام تینای 2، دختری؟

Telegh_01 Telegh_01 Telegh_01
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://abzarek.ir/service-p/msg/4074480
 سپاس شده توسط dadachkaiko
(21-04-2026، 18:43)TinaMk نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-04-2026، 18:41)dadachkaiko نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پس بزار باهاش آشنا بشیم

@TinaMk

سلام تینای 2، دختری؟

اگر با من نبودش هیچ میلی پس چرا خنده کرد به من تینای2؟
تینای اورجینال شما وقت بازنشسته شدنت هست.
تینای2 چی تنته؟
(21-04-2026، 15:29)م‍حمّد نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-04-2026، 15:19)SSR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کسی تاکتیکی برای خندوندن نوزاد دو ماهه داره؟

یه چاقوی تیز رو بکن تو چشمات و بگو آخ
به طوری که انگار اشتباهی کردی تو چشت
معمولا جواب میده

معمولا؟
(21-04-2026، 18:51)SSR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-04-2026، 15:29)م‍حمّد نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

معمولا جواب میده

معمولا؟

احتمال داره بچه لپت رو بکشه و بپرسه "چندسالته عمویی، کی اینکارا رو یادت داده"
 سپاس شده توسط م‍حمّد
(21-04-2026، 18:51)SSR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

معمولا جواب میده

معمولا؟

تضمین نمیدم بخنده
آب کم است
آن را اسراف نکنید
water is low
Do not waste it
الماء قلیل
لا تسرفوه

(21-04-2026، 18:35)TinaMk نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بچه ها به نظر میاد یکی تو اکانت فلشمه ترجیحاً وقتی دارید پیام میدید در نظر داشته باشید که دارید با دو نفر حرف میزنید((((((:

آیا تو هم رمزت qwerty بود؟
 سپاس شده توسط TinaMk ، dadachkaiko
(21-04-2026، 20:03)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-04-2026، 18:35)TinaMk نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بچه ها به نظر میاد یکی تو اکانت فلشمه ترجیحاً وقتی دارید پیام میدید در نظر داشته باشید که دارید با دو نفر حرف میزنید((((((:

آیا تو هم رمزت qwerty بود؟

qazxsw بود Telegh_01
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://abzarek.ir/service-p/msg/4074480
 سپاس شده توسط سهَ‌ند ، dadachkaiko
(21-04-2026، 17:11)TinaMk نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-04-2026، 17:06)هلی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عهه ندیده بودم
الان میرم ی ناشناس امتحانی برا تو میزارم (:

این درست حسابی ترین ناشناسم بودم تا الان Telegh_01 عاشقتم

بووووس بهت :*

(21-04-2026، 17:15)dadachkaiko نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-04-2026، 17:06)هلی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عهه ندیده بودم
الان میرم ی ناشناس امتحانی برا تو میزارم (:

خب الان که میفهمه کار تو بود، باید تو در میزدی یکی دیگه حرف می‌زد که متوجه نشه Big Grin

(21-04-2026، 17:11)TinaMk نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

این درست حسابی ترین ناشناسم بودم تا الان Telegh_01 عاشقتم

خواستار ویدئو چک هستم

اخه میترسیدم یکی شیرین بازی دراره اینجا بره همون لحظه بهش ناشناس بده حرف بدی بزنه الکی
پیشگیری کردم اطلاع دادم بهش

سپاس شده توسط dadachkaiko
@sober

نمیای مشاعره؟ :ngh:
.
هیچ اگر سایه پذیرد، منم آن سایه هیچ!...
 سپاس شده توسط Dororo

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگوی آزاد | نسخه 485
  صندلی داغ نسخه 2 (با حضور shahid)
  هستی نیستی {نسخه 2}
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  فکر میکنی نفر قبلی چند درصد دوست داره؟ نسخه ۳
  به نفر قبلیت میخوره کدوم از این تیپا باشه؟ (نسخه ی دو)
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  °• گفتگوی آزاد | نسخه ۴۸۴ •°
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان