امتیاز موضوع:
  • 13 رأی - میانگین امتیازات: 3.62
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

°• گفتگوی آزاد | نسخه 483 •°

(21-04-2026، 21:34)فرنودِ بن گیومرث نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-04-2026، 21:32)saba 3 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من دو هفته است میخواستم بخرم
گفتم شاید پایین بیاد...
حالا خوبه فردا بره بالا((((:
اومدم بگم بیا از من بخر که فهمیدم شهرمون یکی نیست.
توی این دو هفته خیلی بالا پایین نداشت. داشت؟ من بررسی نکردم. فقط داشتم می‌دوییدم کارهام رو انجام بدم ...

(21-04-2026، 21:34)Đęąđ.ğïřł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

گوشیو شارژ نگه داریم یا امشب نیروگاه نمیزنن؟

با نیروگاه شروع کنند؟ البته سری پیش هم با خامنه‌ای شروع کردند.

دلار زیاد نه
ولی طلا یه بازه ۷۰۰ هزارتومنی در رفت و برگشت بود...
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://abzarek.ir/service-p/msg/3093954
 سپاس شده توسط فرنودِ بن گیومرث
آگهی
(21-04-2026، 21:37)فرنودِ بن گیومرث نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-04-2026، 21:36)Đęąđ.ğïřł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شایدم باز پلن همینه 

بامزه بود (((((::::
خیلی بامزه بود جدی. اصلا یادم نبود اون رو. از بس حضورش پررنگه. (((:
جالبه عکسش رو فقط توی اتاقمون نزدند. ولی بازم ذهن من یادش میرتش.

یعنی میخوایی بگی بک گراند گوشیت این نیست؟ شایدم هست ولی انقد دیدی ک چشمت عادت کرده .حتما همینه
 سپاس شده توسط فرنودِ بن گیومرث
(21-04-2026، 21:38)saba 3 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-04-2026، 21:34)فرنودِ بن گیومرث نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اومدم بگم بیا از من بخر که فهمیدم شهرمون یکی نیست.
توی این دو هفته خیلی بالا پایین نداشت. داشت؟ من بررسی نکردم. فقط داشتم می‌دوییدم کارهام رو انجام بدم ...

با نیروگاه شروع کنند؟ البته سری پیش هم با خامنه‌ای شروع کردند.

دلار زیاد نه
ولی طلا یه بازه ۷۰۰ هزارتومنی در رفت و برگشت بود...
من طلا خریدن بخاطر اجرت و ... سختمه. با این اپلیکیشن‌های آنلاین هم ارتباط نگرفتم. اینه که از اون بازی بی‌خبرم.
این دلار هم میگیرم که دست نزنم بهش و بتونم یخده پس انداز کنم. گرچه الان همون‌طور که مستحضر هستید دارم میفروشم ((::

(21-04-2026، 21:38)Đęąđ.ğïřł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-04-2026، 21:37)فرنودِ بن گیومرث نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بامزه بود (((((::::
خیلی بامزه بود جدی. اصلا یادم نبود اون رو. از بس حضورش پررنگه. (((:
جالبه عکسش رو فقط توی اتاقمون نزدند. ولی بازم ذهن من یادش میرتش.

یعنی میخوایی بگی بک گراند گوشیت این نیست؟ شایدم هست ولی انقد دیدی ک چشمت عادت کرده .حتما همینه

عادت تا جایی که دیگه یکی شدیم با هم. می‌رم جلوی آیینه هم تصویر دست خدا عیان شد، خامنه‌ای جوان شد رو می‌بینم.
 سپاس شده توسط Đęąđ.ğïřł
(21-04-2026، 21:28)امیر2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اینترنشناس ک میگه جی دی ونس گفته مذاکره سرش گرده ک... 
38

(21-04-2026، 21:28)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خدا آخر عاقبت ما را بخیر کند

داری میبینی خبرارو؟

والا خلاصه خبرا اینه که دارن ناز میکنن

(21-04-2026، 21:29)فرنودِ بن گیومرث نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-04-2026، 21:04)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فردا منتظر سقوط آزاد دلار باشید

من میخواستم بفروشم که! باید امروز میفروختم... دلار رو ۱۴۸ گرفتم امیدوارم ضرر نکنم.

من چون میخوام بخرم احتمال میدم سقوط کنه Telegh_01
این داستان حذف ترم خیلی جالبه
یعنی خودشون تشخیص نمیدن ک الان ن نت هست ن دانشگاه بازه؟پس باید اختیار حذف ترمو بدن؟
بخدا تو کلشون ریدن
 سپاس شده توسط Dororo
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
پیر من و مراد من
درد من و دوای من
فاش بگفتم این سخن
شمس من و خدای من!! (:
.
هیچ اگر سایه پذیرد، منم آن سایه هیچ!...
چرا همه‌چی داره به روال عادی برمی‌گرده؟ من نمی‌خوام برگردم سرکار )))))))))):
 سپاس شده توسط Faust ، آمین
(21-04-2026، 22:14)Medusa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

زیاد نگران نباش.
برای صبح هم آلارم نذار
ترامپ شخصاً بیدارت میکنه.
 سپاس شده توسط Medusa ، آمین ، فرنودِ بن گیومرث
(21-04-2026، 22:16)Faust نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-04-2026، 22:14)Medusa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

زیاد نگران نباش.
برای صبح هم آلارم نذار
ترامپ شخصاً بیدارت میکنه.

می‌زنه؟ 
 سپاس شده توسط Faust
(21-04-2026، 20:54)TinaMk نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-04-2026، 20:45)BIG-DARK نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

از قسمت نشست ها چک کن ببین کسی هست
اگر بود ابطالش کن رمزتو عوض کن

عه نمیدونستم اینو

برو قسمت کنترل پنل کاربر و اسکرول کن پایین پیدا می‌کنی قسمت نشست ها رو
ناشناس

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگوی آزاد | نسخه 485
  صندلی داغ نسخه 2 (با حضور shahid)
  هستی نیستی {نسخه 2}
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  فکر میکنی نفر قبلی چند درصد دوست داره؟ نسخه ۳
  به نفر قبلیت میخوره کدوم از این تیپا باشه؟ (نسخه ی دو)
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  °• گفتگوی آزاد | نسخه ۴۸۴ •°
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان