امتیاز موضوع:
  • 13 رأی - میانگین امتیازات: 3.62
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

°• گفتگوی آزاد | نسخه 483 •°

(21-04-2026، 23:18)Faust نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-04-2026، 22:47)امیر‌حسین نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

این کریپتوعه

بلد نیستم امیرحسین (((:
کار نکردم تاحالا اصلاً

من همیشه هرچی داشتم طلا گرفتم فقط.

گفتی وسوسه شدم امتحان کنم

عااع، از پلتفرمای داخلیم میشه خرید. ولی خارجی بهتره.

طلاهم خوبه، ولی از تقریبا اذر ابان به اینور طلاف رو همین ۱۷.۱۸.۱۹ بازی میکنه، سود انچنانی نمیده، ولی برای یه سرمایه امن خوبه بزاری بالاسرت، انلاینم نخری.

ولی خب، بخوای بازی بازی کنی کریپتو سودای خوبی میده، مخصوصا رو نفت. رو ۶۰ و خورده ای خریدیم رفت تا ۱۰۰ الان رو ۸۸ هست. با ۵۰ دلار حدود ۱۸ دلار تو سودیم تو همین ی ماهه جنگ فقط، اونم با ضریب ۱
حوصله میداشتیم نمودار‌نگا میکردیم خرید و فروش میکردیم میشد بهتر سود کرد
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ناشناس بگو (:

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
°• گفتگوی آزاد | نسخه 483 •° 138
 سپاس شده توسط Faust
آگهی
(21-04-2026، 23:26)Faust نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

⭕️هم‌اکنون صدا و سیما:

♦️ایران تمدید آتش‌بس را به رسمیت نمی‌شناسد و ممکن است بر اساس منافع ملی خود به آن پایبند باشد یا نباشد.

♦️ترامپ نیز در توئیتش ذکر کرده است که این آتش بس یک طرفه می باشد و زمان مشخصی برای پایان آن تعیین نکرده است.

میخاره دیگه
از قدیم گفتن .ونی ک خارش میکنه خودش سفارش میکنه حکایت ایناس

سپاس شده توسط Faust
(21-04-2026، 23:09)BIG-DARK نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-04-2026، 22:48)Đęąđ.ğïřł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

زندگی خوب تو ایران همینه دیگه. کمتر فک میکنی

والا من در مضخرف‌تربن روزها رندگی میکنم . دانشگاه ک بستس نت هم که نیست .عملا بیکارم

منم  ۲ ۳ هفته پیش همینجوری بودم
همش خواب‌رو تخت
چند وقته میرم سرکار دیگه اوکیه همه چی فقط تایم خوابم ریخته بهم

خب خوبه باز
خواب هم کم کم اوکی میشه
دلایل ترامپ برای آتش بس هر دفه خنده دار تر میشه
گفته چون اختلاف افتاده بین سران حکومت فعلا آتش بس و تمدید میکنیم تا به یه نظر واحد برسن Telegh_01
(21-04-2026، 23:51)امیر‌حسین نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-04-2026، 23:18)Faust نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بلد نیستم امیرحسین (((:
کار نکردم تاحالا اصلاً

من همیشه هرچی داشتم طلا گرفتم فقط.

گفتی وسوسه شدم امتحان کنم

طلاهم خوبه، ولی از تقریبا اذر ابان به اینور طلاف رو همین ۱۷.۱۸.۱۹ بازی میکنه، سود انچنانی نمیده، ولی برای یه سرمایه امن خوبه بزاری بالاسرت، انلاینم نخری.

ولی خب، بخوای بازی بازی کنی کریپتو سودای خوبی میده، مخصوصا رو نفت. رو ۶۰ و خورده ای خریدیم رفت تا ۱۰۰ الان رو ۸۸ هست. با ۵۰ دلار حدود ۱۸ دلار تو سودیم تو همین ی ماهه جنگ فقط، اونم با ضریب ۱

شاید باورت نشه ولی من طلای گرمی ۱۰۰ هزار تومنم دارم :>
خوبیش اینه استفاده هم میکنی خوشگل موشگله.
شما نمیتونید از این نعمت استفاده کنید در حد انگشتر و گردنبند و دستبند اونم اگه اهلش باشید

چقدر باحال.
بیشتر راهنماییم کن پس

چطور باید خرید؟ 
 سپاس شده توسط امیر‌حسین
(21-04-2026، 23:59)Faust نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-04-2026، 23:51)امیر‌حسین نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شما نمیتونید از این نعمت استفاده کنید در حد انگشتر و گردنبند و دستبند اونم اگه اهلش باشید

چقدر باحال.
بیشتر راهنماییم کن پس

چطور باید خرید؟ 

من خودم میگردم کم اجرت توی دیجی کالا میخرم، اونم قسطی با اعتبار دیجی پی این برام حتی اگر اجرت و قیمت و کارمزدم بالا بیوفته باز میصرفه، تازه توی مدتی ک دستم برسه طلا بالا پایین شه لغو میکنم مبلغ برمیگرده کیف پولم همونو با مبلغ کمتر میخرمD:

الان که نمیتونی نت قطعه، ولی وصل شد میگم بهت، یکم باید بلاکچین رو یاد بگیری بعد بری خرید و بازار و...
ناشناس بگو (:

سپاس شده توسط Faust
(21-04-2026، 23:54)هلی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-04-2026، 23:26)Faust نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

⭕️هم‌اکنون صدا و سیما:

♦️ایران تمدید آتش‌بس را به رسمیت نمی‌شناسد و ممکن است بر اساس منافع ملی خود به آن پایبند باشد یا نباشد.

♦️ترامپ نیز در توئیتش ذکر کرده است که این آتش بس یک طرفه می باشد و زمان مشخصی برای پایان آن تعیین نکرده است.

میخاره دیگه

اومدم بخندم
دیدم ایموجی های اینجا خیلی مزخرفن
هعی.

(22-04-2026، 0:02)امیر‌حسین نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-04-2026، 23:59)Faust نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چقدر باحال.
بیشتر راهنماییم کن پس

چطور باید خرید؟ 

من خودم میگردم کم اجرت توی دیجی کالا میخرم، اونم قسطی با اعتبار دیجی پی این برام حتی اگر اجرت و قیمت و کارمزدم بالا بیوفته باز میصرفه، تازه توی مدتی ک دستم برسه طلا بالا پایین شه لغو میکنم مبلغ برمیگرده کیف پولم همونو با مبلغ کمتر میخرمD:

الان که نمیتونی نت قطعه، ولی وصل شد میگم بهت، یکم باید بلاکچین رو یاد بگیری بعد بری خرید و بازار و...

عه قابلیت لغوم داره؟
بچه زرنگ.

قبلاً شنیده بودم طلاهای دیجی کلاهبرداریه و اینا نمیدونم حقیقت داره یا نه مواظب باش درکل

باشه دستت دردنکنه.
 سپاس شده توسط امیر‌حسین ، هلی
(22-04-2026، 0:02)Faust نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-04-2026، 23:54)هلی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

میخاره دیگه

اومدم بخندم
هعی.

(22-04-2026، 0:02)امیر‌حسین نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عه قابلیت لغوم داره؟
بچه زرنگ.

قبلاً شنیده بودم طلاهای دیجی کلاهبرداریه و اینا نمیدونم حقیقت داره یا نه مواظب باش درکل

باشه دستت دردنکنه.

اره بابا، من با دیجی کالا کارت هدیم نقد کردم. معمولا خریدا اینجورین ک باید کارتت بنام باشه، کارت هدیه بنام نمیخوره، من خرید میکنم با کارت هدیه، بعد لغو سفارش میزنم میگم مثلا جنس گرونه، پول برگشت میخوره کیف پول بعد برداشت وجه میزنم.

کلا جنس تقلبی توش زیاده باید مراقب باشی. من کل زندگیم اونجاعه، تاحالا یکبارم سرم کلاه نرفته، باید یکم حواست جمع باشه موقع خرید‌
ناشناس بگو (:

سپاس شده توسط Faust
(22-04-2026، 0:07)امیر‌حسین نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-04-2026، 0:02)Faust نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اومدم بخندم
هعی.

عه قابلیت لغوم داره؟
بچه زرنگ.

باشه دستت دردنکنه.

اره بابا، من با دیجی کالا کارت هدیم نقد کردم. معمولا خریدا اینجورین ک باید کارتت بنام باشه، کارت هدیه بنام نمیخوره، من خرید میکنم با کارت هدیه، بعد لغو سفارش میزنم میگم مثلا جنس گرونه، پول برگشت میخوره کیف پول بعد برداشت وجه میزنم.

کلا جنس تقلبی توش زیاده باید مراقب باشی. من کل زندگیم اونجاعه، تاحالا یکبارم سرم کلاه نرفته، باید یکم حواست جمع باشه موقع خرید‌

چطوری با کارت هدیه خرید میکنی؟
من بارها کارت هدیه گرفتم
بعد چقدرررر بدم میاد از کارت هدیه چون کلافم میکنه
نه میشه انتقال داد نه درست درمون میشه برداشت کرد نه خرید آنلاین کرد
رمز دوم داره مگه؟

باریکلا‌.
چیزای خوش قیمتی داره اگه بلد باشی خوبه.
 سپاس شده توسط امیر‌حسین
(22-04-2026، 0:10)Faust نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-04-2026، 0:07)امیر‌حسین نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چطوری با کارت هدیه خرید میکنی؟
من بارها کارت هدیه گرفتم
بعد چقدرررر بدم میاد از کارت هدیه چون کلافم میکنه
نه میشه انتقال داد نه درست درمون میشه برداشت کرد نه خرید آنلاین کرد
رمز دوم داره مگه؟

باریکلا‌.
چیزای خوش قیمتی داره اگه بلد باشی خوبه.

مبلغ دقیقشو در بیار، برو atm همون بانک، رمز دوم ثابت بگیر. بعد تنها جایی ک پیدا کردم تا الان بی مشکل میشه خرید همین دیجی کالاعه، همونحا خواستی جنس بخر، نخواستی ی جنس بخر، لغو کن، بعد پشتیبانی تماس بگیر عکس کارت ملی و کارت بانکی و کارت هدیه رو بفرس بگو پولو بزنه ب کارت شخصیت به همین راحتی.

اره، من گوشی و ریش تراش و کفش و مودمو و... ازش خریدم، همش اقساط، واقعا نباشه زندگیم لنگه. همشم ب قیمت میخرما.
ناشناس بگو (:

سپاس شده توسط Faust

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگوی آزاد | نسخه 485
  صندلی داغ نسخه 2 (با حضور shahid)
  هستی نیستی {نسخه 2}
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  فکر میکنی نفر قبلی چند درصد دوست داره؟ نسخه ۳
  به نفر قبلیت میخوره کدوم از این تیپا باشه؟ (نسخه ی دو)
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  °• گفتگوی آزاد | نسخه ۴۸۴ •°
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان