امتیاز موضوع:
  • 13 رأی - میانگین امتیازات: 3.62
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

°• گفتگوی آزاد | نسخه 483 •°

(23-04-2026، 23:30)Đęąđ.ğïřł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-04-2026، 23:26)SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

رفتیم*

سیاست‌مدار ها زیرزمین نیستن ارباب هاشون زیر زمینن
سیاست مدار ها اکثرا مهره و عروسک خیمه شب بازی ارباب ها و عقایدن، من چون تا فعلا واژه جایگزین پیدا نکردم همچین اسمی انتخاب میکنم

یک سیاست‌مدار با عقاید من کشته میشه
منظورم از زیرزمین یک نقطه اختفاست

دشمن من زیر زمینه

یعنی تو میخوایی عروسک خیمه شب بازی شی و در نهایت کشته شی؟
حالا از کدوم مسیر میخوایی صداتو به سیاست مدارای مخالفت برسونی؟

هدفم دقیقا برعکس چیزیه که گفتی
البته کسی که قراره کشته شه به بخش نمایش نمیرسه

من نمیرسونم
همونجور که اونا نمیرسونن
سیاست ها انبوه عقاید هستن و عقاید توده های بزرگی از مخالفان و موافقان رو حمل میکنن، اینجوری صدا پخش میشه
ᛅᛚᛏᚱᛁ ᛏᚢᚾᛅ ᚦᛁᚾᚢᛘ ᛒᚱᚢᛋᛁ
آگهی
(23-04-2026، 23:29)SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-04-2026، 23:26)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بخش اقتصادی

مثل ایده خمیر‌بازی میمونه
خمیر رو داری ترفندش رو داری وقتش هم داری
همش یه سرمایس
ایده نیاز داری و تلاش، یه پشتکار که به موفقیت های کوچک خلاصه نمیشه نباید ازش دست برداشت. با این اوصاف یکم مثال رو واقعی تر میکنم. هر کشوری راه سرمایه‌سازی رو داری چه از طریق تجارت های مرزی و دریایی، استفاده درست از منابع طبیعی و ایجاد یک چرخه تولید با کیفیت و مفصل البته با پشتوانه سرمایه و ریسک مالی. تجارت یک روش ساده و در عین حال پول‌سازه

میتونیم بیشتر به جزئیات دقت کنیم
اقتصاد خودش چندین بخشه

حالا این سرمایه سازی رو کدوم بخش باید انجام بده؟ بخش دولتی یا خصوصی یا ترکیبی؟
@מַברִיק
درود
شرمنده چجوری میتونم سکانسم رو آپلود کنم برای تاپیکتون؟
ᛅᛚᛏᚱᛁ ᛏᚢᚾᛅ ᚦᛁᚾᚢᛘ ᛒᚱᚢᛋᛁ
 سپاس شده توسط מַברִיק
(23-04-2026، 23:31)SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-04-2026، 23:30)Đęąđ.ğïřł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یعنی تو میخوایی عروسک خیمه شب بازی شی و در نهایت کشته شی؟
حالا از کدوم مسیر میخوایی صداتو به سیاست مدارای مخالفت برسونی؟

من نمیرسونم
همونجور که اونا نمیرسونن
سیاست ها انبوه عقاید هستن و عقاید توده های بزرگی از مخالفان و موافقان رو حمل میکنن، اینجوری صدا پخش میشه

اها میخوایی در راه عقایدت جان بدی
چه با شکوه
هعب
دلم چای میخواهد... 
و قوری خالی که با خستگی بهم نگاه میکنه و با افسوس، آهِ عمیقی میکشه...
و سماوری که شیرشو کرده بهم و یواش یواش داره سوت میزنه... 
هعب... 
زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست...
هرکسی نغمه خود خواند و از صحنه رود،
صحنه پیوسته بجاست...
Heart
(23-04-2026، 23:32)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-04-2026، 23:29)SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مثل ایده خمیر‌بازی میمونه
خمیر رو داری ترفندش رو داری وقتش هم داری
همش یه سرمایس
ایده نیاز داری و تلاش، یه پشتکار که به موفقیت های کوچک خلاصه نمیشه نباید ازش دست برداشت. با این اوصاف یکم مثال رو واقعی تر میکنم. هر کشوری راه سرمایه‌سازی رو داری چه از طریق تجارت های مرزی و دریایی، استفاده درست از منابع طبیعی و ایجاد یک چرخه تولید با کیفیت و مفصل البته با پشتوانه سرمایه و ریسک مالی. تجارت یک روش ساده و در عین حال پول‌سازه

میتونیم بیشتر به جزئیات دقت کنیم
اقتصاد خودش چندین بخشه

حالا این سرمایه سازی رو کدوم بخش باید انجام بده؟ بخش دولتی یا خصوصی یا ترکیبی؟

بخش دولتی برای تامین بودجه دولت و ایجاد سرمایه از طریق تجارت های داخلی و خارجی بهتره چون پول به خزانه دولت واریز میشه و این کار احتمال سو استفاده و اختلاس رو کمتر میکنه، دسترسی با بودجه کمتره و همون افرادی که تجارت رو اوکی کردن، همونا پول رو بدست میارن و دوباره براش تصمیم میگیرن

بخش خصوصی یسری بنیاد های حزبی هستن
که زیر نظر گروه های صاحب‌عقیده کشور فعالیت میکنن و تولیدات داخلی رو برای مردم صرف میکنن. یک جورایی شرکت های خصوصی درگیر تجارت های خارجی نمیشن، منابع طبیعی در خدمت کمپانی و تولید، تولید به محصول و محصول در خدمت مردم. منابع طبیعی به صورت تک‌بعد به کمپانی های خصوصی داده میشه تا فقط کالا مردمی رو تولید کنن و یک جورایی یک خط رو پر کنن، روتین سازی و سپس تامین محصولات برای مردم. اینجور کمپانی های خصوصی دسترسی به اعداد و ارقام بزرگ ندارن و تحت حمایت دولت هستن، و طبق عقیده حزبی، افرادی هستن که وقتی حاکمیت رو به دست گرفتن همین سیستم اقتصادی رو تعبیه کردن و یک نقطه معکوس باهاش ندارن.

مرحله بعدی تامین کالا برای تجارته
یک جورایی تجارت مکمل کمپانی های دولتی و خصوصی با جهان ضمن ایجاد ارزش اضافه ضمن بالا بردن کیفیت و سطح تولید

(23-04-2026، 23:38)Đęąđ.ğïřł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-04-2026، 23:31)SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من نمیرسونم
همونجور که اونا نمیرسونن

اها میخوایی در راه عقایدت جان بدی
چه با شکوه

عقاید به فکر انسان زندن
در راه عقیدم جان نمیدم

عقیدم میتونه خیلی چیزارو درست کنه خیلی از خطرات رو رفع کنه و زندگی خیلی هارو نجات بده و با کیفیت تر کنه، این بهتره که من برای نجات جهان بمیرم

نه یک عقیده سیاسی
یا یک آرمان‌شهر که هنوز عملی نشده
ᛅᛚᛏᚱᛁ ᛏᚢᚾᛅ ᚦᛁᚾᚢᛘ ᛒᚱᚢᛋᛁ
(23-04-2026، 22:42)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خیلی وقته تلاشی برای وصل شدن نمیکنم
شما هم همینطور؟

وقتی زا صورت رسمی و علنی خیلی ها وصل میشن دیگه علتی نداره ما رعیت ها تلاش کنیم
چند هفته ای میشه که به خیلی از شرکت ها و دانشگاه ها و غیره اینترنت بدون فیلتر دادن و همینجوری دارن بیشتر میشن
همراه اول و رایتل که حتی روش درخواست و قیمت رو هم اعلام عمومی کردن
cry2
 سپاس شده توسط ɪᴄᴇ ، Đęąđ.ğïřł
(23-04-2026، 23:30)ɪᴄᴇ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-04-2026، 23:26)Son of anarchy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پ.خ های قدیمی رو خوندم ناراحت شدم 17

آخ‌آخ‌آخ
کاش همون ۹۵ نهنگ آبی میریختی

---
عارفه دارم Initial D میبینم ((:
من خودم میگفتم انیمه خره ولی خب استثناً اینیکی بلامانعه (((:

چه چیزی توی این یکی فرق میکنه که استثنا شده؟ دخترای خوشگل داره؟
(23-04-2026، 23:39)SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عقاید به فکر انسان زندن
در راه عقیدم جان نمیدم

عقیدم میتونه خیلی چیزارو درست کنه خیلی از خطرات رو رفع کنه و زندگی خیلی هارو نجات بده و با کیفیت تر کنه، این بهتره که من برای نجات جهان بمیرم

نه یک عقیده سیاسی
یا یک آرمان‌شهر که هنوز عملی نشده
من‌ک‌ نمیدونم عقایدت چیه ولی چقدر ادم های فک مبکنن راهکار بلدن. تک تک ادمای روی زمین معتقدن ایده هایی دارن ک میتونن دنیا رو عوص کنن :>

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگوی آزاد | نسخه 485
  صندلی داغ نسخه 2 (با حضور shahid)
  هستی نیستی {نسخه 2}
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  فکر میکنی نفر قبلی چند درصد دوست داره؟ نسخه ۳
  به نفر قبلیت میخوره کدوم از این تیپا باشه؟ (نسخه ی دو)
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  °• گفتگوی آزاد | نسخه ۴۸۴ •°
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان