امتیاز موضوع:
  • 13 رأی - میانگین امتیازات: 3.62
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

°• گفتگوی آزاد | نسخه 483 •°

(24-04-2026، 0:07)dadachkaiko نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-04-2026، 23:59)Đęąđ.ğïřł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بیا عکستو بزار بعدا پزتو بدیم ک روزکارانی هم کلام بودیم باهات

حس میکنم از سازمان اطلاعات هستی و دازی عکس بچه های اینجا رو جمع میکنی  Angel
از همینجا برای دوستان اطلاعات دست تکون بده دارم از صفحه فیلم میگیرم
 سپاس شده توسط Son of anarchy ، dadachkaiko
آگهی
(24-04-2026، 0:17)Đęąđ.ğïřł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-04-2026، 0:07)dadachkaiko نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یجور بگیر منم بیفتم 6
 سپاس شده توسط Đęąđ.ğïřł
(24-04-2026، 0:12)מַברִיק نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دقیقا، واقعا 4تا گاو و بز رو بدن من برم چراگاه توی سوئیس در حالی که تو طبیعت دراز کشیدم و گشیم اینترنت پرسرعت داره و تو یوتیوب دنبال چیزایی میگردم که با گاوا و بزا ببینم
به به Big Grin

چه رویای بامزه و باحالی داری انصافا Big Grin25r30

چی بگم والا، حس میکنم آرامش خالص باشه اون زندگی
بدون خستگی، بدون دوندگی بیجا، بدون زندگی کردن بین یک مشت ایرانی که برای اینترنت داشتن حاضرن خانوادشون رو هم بفروشن
خلاصه که اون زندگی رو حتی به وزیر شدن توی این کشور با این مردم ترجیح میدم
(24-04-2026، 0:18)Son of anarchy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-04-2026، 0:17)Đęąđ.ğïřł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یجور بگیر منم بیفتم 6

ای بابا یکم جفت تر وایسین جاشین
 سپاس شده توسط Son of anarchy
(24-04-2026، 0:06)dadachkaiko نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-04-2026، 23:56)م‍حمّد نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خخ ۱۰ نسخه است همینو میگید

مگه چی کس دیگه دو اکانت داشت و بن شد تو این نسخه های آخر؟

خیر
قضیه داره
اونموقع نبودی
آب کم است
آن را اسراف نکنید
water is low
Do not waste it
الماء قلیل
لا تسرفوه

سپاس شده توسط dadachkaiko
(24-04-2026، 0:11)امیر2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-04-2026، 23:38)امیر2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هعب
دلم چای میخواهد... 
و قوری خالی که با خستگی بهم نگاه میکنه و با افسوس، آهِ عمیقی میکشه...
و سماوری که شیرشو کرده بهم و یواش یواش داره سوت میزنه... 
هعب... 

چای میخواهد دلم...

چای میخواهد دلم، فریاد میخواهد دلم
از غریبِ روزگار، انکار میخواهد دلم
میکِشند در دفتر قلبم به موشک خطِ سرخ
از پسِ این خط خطی‌ها قلب میخواهد دلم
میدهند از طول عمر من به دنیا لطف و صِدق
پس بجای طولِ کوتاه، پهنا میخواهد دلم
مثل یک تلخی شیرین و شیرینیِ تلخ
در همین تلخی دوران چای میخواهد دلم
از برای دلبرم یک کاغذی بر ره کنید
روی آن با فونت گیرا "چای میخواهد دلم"
گل به قوری روی قوری روی گل
از تمام آذری‌ها چای میخواهد دلم
گرچه خود لُر، دلبرم ترک است ولی
از تمام ترکان دنیا چای میخواهد دلم
ای ادیبان و رفیقان و بزرگانِ ادب
از تمامی شمایان چای میخواهد دلم
گر به زندان غریب در غربتم بر بندنم
یا به کاخِ انگلیس و به زندان بر روم
جز به این حرف و کلام جیزی نیاید بر لبم
ارل گری یا انگلیش تی یا همانا چای میخواهد دلم
مغز من مغزِ مریض و دلِ من همچون کویر
در بیابانِ دلم هم چای میخواهد دلم

تا اینو نوشتم چاییم دم کشید 
@shahid نظرت؟
@م‍حمّد بده بچهای مدرسه ایرادا و آرایه هاش رو دربیارن  Big Grin

به به شعر فرا پست مدرن
 سپاس شده توسط امیر2
(24-04-2026، 0:21)م‍حمّد نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-04-2026، 0:06)dadachkaiko نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مگه چی کس دیگه دو اکانت داشت و بن شد تو این نسخه های آخر؟

خیر
قضیه داره
اونموقع نبودی

کارت زشت بود

خداروشکر اگه دستمالم رو ببندیم اطلاعات هیچ غلطی نمی‌تواند بکند D:
 سپاس شده توسط Đęąđ.ğïřł
(24-04-2026، 0:19)dadachkaiko نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-04-2026، 0:12)מַברִיק نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چه رویای بامزه و باحالی داری انصافا Big Grin25r30

چی بگم والا، حس میکنم آرامش خالص باشه اون زندگی
بدون خستگی، بدون دوندگی بیجا، بدون زندگی کردن بین یک مشت ایرانی که برای اینترنت داشتن حاضرن خانوادشون رو هم بفروشن
خلاصه که اون زندگی رو حتی به وزیر شدن توی این کشور با این مردم ترجیح میدم

انصافا حق گفتیp343
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ناشناس
 سپاس شده توسط dadachkaiko
(24-04-2026، 0:12)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-04-2026، 0:03)SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بخش اول، دولت پولی که به دست میاره باید در منظر تجارت خرج کنه خارج از این اگر مبلغی کم بشه به ضرر خزانس. حتی اگه دولت ناسیونال سوسیالیستی هم باشه باید احتمال بدیم که اختلاس ممکنه رخ بده ولی خالی کردن یک جا، کل ساختمون رو فرو میریزه و برای جلوگیری از این فاجعه، بافتن اختلاس گر حتی ممکنه توسط اعضای دولت انجام شه. پس دو احتمال رخ میده یک ضرر مالی خزانه و دو احتمال بسیار کم فرار بعد از اختلاس. اختلاس گرش هم بعد از اینکه توی همچین ساختاری قرار میگیره تصمیم میگیره این کارو نکنه. حالا درباره تامین بودجه شهر ها و استان ها ( شهرداری و استان‌داری ) بحث میکنیم.

بخش خصوصی یک هدف رو جلو میبره و تامیناتی که طرف دولت رخ میده میتونه ابزار کار و یا حتی هزینه ساخت و ساز و راه اندازی ماشین تولید باشه. کلی بخوام بگم احتمال سو استفاده و رانت در هر دو بخش خصوصی و دولتی خیلی کمه چون بودجشون، بر اساس اصلی ترین اهدافشون تایین میشه. درسته همیشه مبلغ یکسان نیست و قطعا سود به این بودجخ اضافه میشه ولی اون سود هم هدف خودش رو در پیش داره یعنی ارتقا.

بخش خصوصی باید محدود شه
محدود که نمیشه زیاد گفت یعنی زیر نظر دولت باشه چون منابع طبیعی رو در اختیار داره، و همچنین وظیفه تامین محصولات برای مردم و مثل یک اتاق میمونه که برای یک مسئول وظیفه‌شناس یک شغل واحده، و برای یک فرد سو استفاده گر یک نوع اتاق بدون راه فرار

آخه خب بایدی در کار نیست دیگه در یک بخش دولتی بخاطر انواع کاغذبازی ها و بی مسئولیتی افراد و قوانین پیچیده و... خیلی راحت فساد و رانت بوجود میاد مخصوصا وقتی که بخش خصوصی محدود شده داشته باشی
مثلا تو اگه به بخش خصوصی اجازه فعالیت آزاد ندی و محدودش کنی تا نتونه یک کالا X رو وارد و یا تولید کنه و بجاش یه بخش دولتی پر هزینه بوجود بیاری تا اون کالا رو با یه هزینه بسیار بیشتر تولید کنه و بخاطر نبودن رقابت در بازار (چون خب بخش خصوصی اجازه تجارت اون کالا رو نداره) مردم رو مجبور کنی که بیان اون کالا رو از دولت بخرن فقط باعث هزینه بیشتر برای مردم کشور شدی و ممکنه سالها طول بکشه که اون بخش دولتی پیشرفت خاصی بکنه چرا؟ چون که نیاز به رقابت با کسی نداره
نتیجه این چیه؟ بخش دولتی تنبل میشه و بعد یه مدت شاهد انواع اختلاس و ناترازی و رانت میشیم
حالا کی قراره به این رانت ها و اختلاس ها رسیدگی کنه؟ همون دولتی که بخش خصوصی رو محدود کرده
چجور میشه جلوی اون رانت ها رو گرفت؟ با آزاد کردن بخش خصوصی و از بین بردن محدودیت هاش

این سوال هارو نگه دار فردا بهشون جواب میدم و بحثو ادامه میدیم، کم گم باید بخوابم. فردا اولین موقعیت آزادی که گیر بیارم بیام انجمن ادامش میدیم

اوکیه ؟
ᛅᛚᛏᚱᛁ ᛏᚢᚾᛅ ᚦᛁᚾᚢᛘ ᛒᚱᚢᛋᛁ
 سپاس شده توسط سهَ‌ند

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگوی آزاد | نسخه 485
  صندلی داغ نسخه 2 (با حضور shahid)
  هستی نیستی {نسخه 2}
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  فکر میکنی نفر قبلی چند درصد دوست داره؟ نسخه ۳
  به نفر قبلیت میخوره کدوم از این تیپا باشه؟ (نسخه ی دو)
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  °• گفتگوی آزاد | نسخه ۴۸۴ •°
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان