امتیاز موضوع:
  • 13 رأی - میانگین امتیازات: 3.62
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

°• گفتگوی آزاد | نسخه 483 •°

@Mr.Robot
چطوری تو
 سپاس شده توسط Mr.Robot
آگهی
(24-04-2026، 16:51)Mr.Robot نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-04-2026، 16:01)Faust نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شما اگه از پس امورات همون یک نفرهم بر اومدی و کوتاهی نکردی، میتونی به شخص دیگه ای فکر کنی ! 

آخه نه که اکثرتون نگه داشتن همون یک نفرو به خوبی بلدید و سنگ تموم می‌ذارید، اونوقت خوش اشتها هم تشریف دارید !!

p345
تلست گول نخورین . زنا هیچوقت قانع‌ نمیشن

شاید یه چشم و دل سیرش به پست شما نخورده cof
 سپاس شده توسط Medusa ، Mr.Robot
(24-04-2026، 17:08)Son of anarchy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

از من میپرسیدی جواب درست تری میگرفتی تا اون

اکانت نو مبارک
فکر کردم می‌تونم بهش اعتماد کنم-

(24-04-2026، 17:11)Đęąđ.ğïřł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خب گویا باید لک رو به عنوان عضو جدید بپذیری

بقیه‌ی لباس رو هم کثیف کنم تا یکدست بشه ((:

(24-04-2026، 17:18)Mr.Robot نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مدوسا از وقتی اعلام کرده از اخر شدن متنفره یه دور دیگم اخر شده ((:

می‌بینی توروخدا؟ ((:
(مدوسا چیه آقا. اسم هم دارم به خدا.)
 سپاس شده توسط Mr.Robot ، Son of anarchy ، Đęąđ.ğïřł
تاحالا دوتا عروسی همزمان تو یک روز و دو شهر متفاوت دعوت شدید
که واجب باشه تو جفتش هم شرکت کنید؟

کسی جت شخصی میفروشه؟
 سپاس شده توسط dadachkaiko
(24-04-2026، 17:27)Đęąđ.ğïřł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@Mr.Robot
چطوری تو
درگیر اثر دومینو وار ب**یی شدم . شرایط خیلی سختیه حقیقت .
ولی خب بی اعتنایی میکنم . تو چخبر . چخبر از شهر قالپاق دزدان ((:

(24-04-2026، 17:29)Faust نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-04-2026، 16:51)Mr.Robot نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تلست گول نخورین . زنا هیچوقت قانع‌ نمیشن

شاید یه چشم و دل سیرش به پست شما نخورده cof
انقدر کمن که همون نادیده گرفتن منطقی تره 

(24-04-2026، 17:30)Medusa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

می‌بینی توروخدا؟ ((:
(مدوسا چیه آقا. اسم هم دارم به خدا.)
اعتراض وارد نیست 
برای فلشیا مدوسایی
جالبه که حتی اسمتم اوردم پستم اخریه صفحه شد ((: 
بنظر ازون بخت سیاها میای ((:
 سپاس شده توسط Faust ، dadachkaiko ، Đęąđ.ğïřł ، Medusa
(24-04-2026، 17:36)Mr.Robot نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نمیدونم چه حکمتیه
ولی همش آدمایی که شبیه هم نیستن گیر هم میوفتن.
الان تو میگی چشم و دل سیر کمه.
بعد من میبینم که مثلا اطرافم دختر میشناسم پول تو جیبی پسره هم میده ( در این حد خود طرف رو دوست داره )
بعد پسره حواسش جای دیگه‌اس.

خیلی رو اعصابه این قضیه.
۱۰۰ تا یکی خوب در میان مثل هم.
 سپاس شده توسط Mr.Robot ، dadachkaiko ، Medusa
(24-04-2026، 17:48)Faust نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-04-2026، 17:36)Mr.Robot نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نمیدونم چه حکمتیه
ولی همش آدمایی که شبیه هم نیستن گیر هم میوفتن.
الان تو میگی چشم و دل سیر کمه.
بعد من میبینم که مثلا اطرافم دختر میشناسم پول تو جیبی پسره هم میده ( در این حد خود طرف رو دوست داره )
بعد پسره حواسش جای دیگه‌اس.

خیلی رو اعصابه این قضیه.
۱۰۰ تا یکی خوب در میان مثل هم.
تو مخی پسراست که نمیتونن با دختر پولدار تر از خودشون برن تو رابطه . اعتماد به نفسشو ندارن نمیرن اصلا سمت این دخترا .  واسه همین گیر لنگ و لاشا میوفتن این دخترا
غروره دیگه .. من‌ خودم‌ اینجوری بودم تا همین پارسال 
 سپاس شده توسط Faust ، dadachkaiko
(24-04-2026، 15:58)امیر2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-04-2026، 14:33)BIG-DARK نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حالا چرا مامان

مامانا آشپزی میکنن دیگه

(24-04-2026، 15:10)امیر‌حسین نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هردو توی یه ساختمونه؟ یا فرق دارن؟ مثلا یکی اینجا یکی یه نقطه دیگست؟

توی یه ساختمونه، دوتا کیسا و سرور توی سه تا اتاق جدان ولی نزدیک ب هم
دستگاه سونوگرافی هم توی اتاق بغل یکی از کیساس

یا به صورت فیزیکی به مشکل خورده یا ریست شده سرورا پورت از 1 گیگ مثلا شده 100مگ پهنای باندش یا کانفیگا بهم خورده یا ای پی ها عوض شده. این بر بستر لن هست لوکال اصلا ربطی به نت و دی ان اس نداره
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ناشناس بگو (:

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
°• گفتگوی آزاد | نسخه 483 •° 182
 سپاس شده توسط امیر2
(24-04-2026، 13:26)Faust نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-04-2026، 11:43)Berserk نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من با دوستم رفته بودم ی بستنی فروشی، بستنی رو گرفتیم رفتیم ی شماره ناشناس بهم زنگ زد گفت ما به سختی شماره شمارو پیدا کردیم همون بستنی فروشا هستیم دوستم از دوستت خوشش اومده منم از تو. بعد یهو کنارمون ظاهر شدن دست مارو گرفتن رفتیم سینما. رل زدنمون تصمیم ی طرفه بود ((((= مرتیکه عجول بود. منم تو رودروایسی گیر کردم.

اول اینو خوندم فکر کردم واقعیه
ازت انتظار نداشتم انقدررر ملایم برخورد کنی که پسره همینطوری بیاد دستت رو بگیره.
ازت انتظار میرفت بزنی شتکش کنی ! 384

دقیقا از همین که ملو رفتار کردم میشد حدس زد خوابه D:
 سپاس شده توسط Faust ، dadachkaiko
(24-04-2026، 17:33)Faust نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تاحالا دوتا عروسی همزمان تو یک روز و دو شهر متفاوت دعوت شدید
که واجب باشه تو جفتش هم شرکت کنید؟

کسی جت شخصی میفروشه؟

طی الارض؟

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگوی آزاد | نسخه 485
  صندلی داغ نسخه 2 (با حضور shahid)
  هستی نیستی {نسخه 2}
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  فکر میکنی نفر قبلی چند درصد دوست داره؟ نسخه ۳
  به نفر قبلیت میخوره کدوم از این تیپا باشه؟ (نسخه ی دو)
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  °• گفتگوی آزاد | نسخه ۴۸۴ •°
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان