امتیاز موضوع:
  • 13 رأی - میانگین امتیازات: 3.62
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

°• گفتگوی آزاد | نسخه 483 •°

(24-04-2026، 12:52)dadachkaiko نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-04-2026، 11:43)Berserk نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من با دوستم رفته بودم ی بستنی فروشی، بستنی رو گرفتیم رفتیم ی شماره ناشناس بهم زنگ زد گفت ما به سختی شماره شمارو پیدا کردیم همون بستنی فروشا هستیم دوستم از دوستت خوشش اومده منم از تو. بعد یهو کنارمون ظاهر شدن دست مارو گرفتن رفتیم سینما. رل زدنمون تصمیم ی طرفه بود ((((= مرتیکه عجول بود. منم تو رودروایسی گیر کردم.

به به چه خوابی،.باید یوزارسیف بیاد تعبیرش کنه ((((=
ولی اون پیش خودش گفته اگر بامن نبودش هیچ میلی...چرا دست مرا گرفت لیلی   Big Grin
ولی جدا رودروایسی جالبی بود (:

والا به ی سری پسرا مستقیمم میگی نمیخوام ولم کن با ی لبخند ملیح میگن ناز نکن دیگه(:
ناز چی مرد حسابی 

(24-04-2026، 11:55)Medusa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-04-2026، 11:47)Berserk نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چطوری تو؟ نبودی چند وقته 

سلااام
هم خودم دارم بیشتر درس می‌خونم هم خیلی درگیر این فسقل‌بچه‌هایی ام که مثلاً مشاورشونم. هنوز حتی تاریخ آزمونشونم رو هواست و خیلی طفلکی ان. اکثراً هم شل کردن به خاطر جنگ و خستگی و... و هی حرص می‌دن آدمو.
دیروز چند ساعتی تلگرام وصل بودم و بیشترین کاری که کردم این بود بگردم فایل کتاب و آزمون و فیلم اموزشی واسه این پدرسوخته‌ها پیدا کنم. =)) گیری افتادیم خلاصه.

خودم هم 20 فاکین واحد تخصصی دارم این ترم  47

شت 
رشتت چیه
 سپاس شده توسط dadachkaiko
آگهی
(24-04-2026، 17:48)Faust نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-04-2026، 17:36)Mr.Robot نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

انقدر کمن که همون نادیده گرفتن منطقی تره 

نمیدونم چه حکمتیه
ولی همش آدمایی که شبیه هم نیستن گیر هم میوفتن.
الان تو میگی چشم و دل سیر کمه.
بعد من میبینم که مثلا اطرافم دختر میشناسم پول تو جیبی پسره هم میده ( در این حد خود طرف رو دوست داره )
بعد پسره حواسش جای دیگه‌اس.

خیلی رو اعصابه این قضیه.
۱۰۰ تا یکی خوب در میان مثل هم.

معمولا به این علت که اونایی که بازی رو بهتر بلدن منطقا بهتر بازی میکنن و ویترین بهتری ارائه میدن.
در برخورد اول هم که انسان ساده و چشم و دل سیر ویترین رو میبینه و خوشش میاد.
که خب چون اون ساده جنس مخالف ویترینی به خوبی اون بازیکن نمیتونه ارائه بده اصلا تو لیست انتخاب قرار نمیگیره و خودش هم بعدا میشه بازیچه ی دست یه بازیکن جنس مخالف خودش که باهاش بازی کنه
 سپاس شده توسط Faust
(24-04-2026، 17:55)Mr.Robot نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-04-2026، 17:48)Faust نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نمیدونم چه حکمتیه
بعد من میبینم که مثلا اطرافم دختر میشناسم پول تو جیبی پسره هم میده ( در این حد خود طرف رو دوست داره )

خیلی رو اعصابه این قضیه.
تو مخی پسراست که نمیتونن با دختر پولدار تر از خودشون برن تو رابطه . اعتماد به نفسشو ندارن نمیرن اصلا سمت این دخترا .  واسه همین گیر لنگ و لاشا میوفتن این دخترا
غروره دیگه .. من‌ خودم‌ اینجوری بودم تا همین پارسال 

بحث پولدار بودن هم نیست آخه
بالاخره آدمه دیگه ، یبار داره یبار نداره دختر خرج میکنه چه اشکالی داره؟

حالا اونایی که من دیدم قدرنشناس بودن، تو میگی غرور اون بحثش جداست.
مثلا یه عمر مینالن دخترا همه پولکی ان
بعد یکی اینطوری هم گیرشون میاد میرن خیانت میکنن
 سپاس شده توسط Mr.Robot ، dadachkaiko ، سهَ‌ند
(24-04-2026، 17:55)Mr.Robot نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نمیدونم چه حکمتیه

خیلی رو اعصابه این قضیه.
تو مخی پسراست که نمیتونن با دختر پولدار تر از خودشون برن تو رابطه . اعتماد به نفسشو ندارن نمیرن اصلا سمت این دخترا .  واسه همین گیر لنگ و لاشا میوفتن این دخترا

اینم یکی از علت هاش هست.
چی تغییر کرده از پارسال تا الان که دیدت عوض شده؟
 سپاس شده توسط Mr.Robot
(24-04-2026، 17:36)Mr.Robot نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-04-2026، 17:27)Đęąđ.ğïřł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@Mr.Robot
چطوری تو
درگیر اثر دومینو وار ب**یی شدم . شرایط خیلی سختیه حقیقت .
ولی خب بی اعتنایی میکنم . تو چخبر . چخبر از شهر قالپاق دزدان ((:
اتفاق جدیدی افتاده؟
من هیچی در بلاتکلیف کامل و سرگردون. حس لوزری تا اعماق وجودم نفوذ کرده
ای ولکن مربدوش(((:
 سپاس شده توسط Mr.Robot
(24-04-2026، 18:04)Berserk نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-04-2026، 12:52)dadachkaiko نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

به به چه خوابی،.باید یوزارسیف بیاد تعبیرش کنه ((((=
ولی اون پیش خودش گفته اگر بامن نبودش هیچ میلی...چرا دست مرا گرفت لیلی   Big Grin
ولی جدا رودروایسی جالبی بود (:

والا به ی سری پسرا مستقیمم میگی نمیخوام ولم کن با ی لبخند ملیح میگن ناز نکن دیگه(:
ناز چی مرد حسابی 

به اونا قدیما میگفتن کنه که برازندشون هست
 سپاس شده توسط Berserk
(24-04-2026، 18:08)dadachkaiko نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نمیدونم چه حکمتیه

خیلی رو اعصابه این قضیه.

معمولا به این علت که اونایی که بازی رو بهتر بلدن منطقا بهتر بازی میکنن و ویترین بهتری ارائه میدن.
در برخورد اول هم که انسان ساده و چشم و دل سیر ویترین رو میبینه و خوشش میاد.
که خب چون اون ساده جنس مخالف ویترینی به خوبی اون بازیکن نمیتونه ارائه بده اصلا تو لیست انتخاب قرار نمیگیره و خودش هم بعدا میشه بازیچه ی دست یه بازیکن جنس مخالف خودش که باهاش بازی کنه

کاش ۴ تا ویرگول بین کلمات میذاشتی 
حقیقتاً درست جمله بندیت رو متوجه نشدم.
(24-04-2026، 18:09)Faust نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

به نظرم باید بشه اونی که توی همچین شرایطی خیانت میکنه رو از کمر نصف کنن
 سپاس شده توسط Faust
(24-04-2026، 18:09)Faust نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هرچی بگی بازم تامین کردن یه بخش از مردانگیه که‌اعتماد به نفس اصلی رو این داستان میده . 
اینی که تو میگی مینالن اخرم خیانت میکنن بی لیاقتن . همون بهتر که برن
 سپاس شده توسط Faust ، dadachkaiko
(24-04-2026، 18:03)Berserk نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-04-2026، 13:26)Faust نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اول اینو خوندم فکر کردم واقعیه
ازت انتظار نداشتم انقدررر ملایم برخورد کنی که پسره همینطوری بیاد دستت رو بگیره.
ازت انتظار میرفت بزنی شتکش کنی ! 384

دقیقا از همین که ملو رفتار کردم میشد حدس زد خوابه D:

گفتم شاید تصمیم گرفتی گزینه‌هات رو بیشتر بسنجی و لگد به بخت خودت نزنی  Angel
 سپاس شده توسط dadachkaiko

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگوی آزاد | نسخه 485
  صندلی داغ نسخه 2 (با حضور shahid)
  هستی نیستی {نسخه 2}
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  فکر میکنی نفر قبلی چند درصد دوست داره؟ نسخه ۳
  به نفر قبلیت میخوره کدوم از این تیپا باشه؟ (نسخه ی دو)
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  °• گفتگوی آزاد | نسخه ۴۸۴ •°
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان