(24-04-2026، 12:52)dadachkaiko نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(24-04-2026، 11:43)Berserk نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
من با دوستم رفته بودم ی بستنی فروشی، بستنی رو گرفتیم رفتیم ی شماره ناشناس بهم زنگ زد گفت ما به سختی شماره شمارو پیدا کردیم همون بستنی فروشا هستیم دوستم از دوستت خوشش اومده منم از تو. بعد یهو کنارمون ظاهر شدن دست مارو گرفتن رفتیم سینما. رل زدنمون تصمیم ی طرفه بود ((((= مرتیکه عجول بود. منم تو رودروایسی گیر کردم.
به به چه خوابی،.باید یوزارسیف بیاد تعبیرش کنه ((((=
ولی اون پیش خودش گفته اگر بامن نبودش هیچ میلی...چرا دست مرا گرفت لیلی
ولی جدا رودروایسی جالبی بود (:
والا به ی سری پسرا مستقیمم میگی نمیخوام ولم کن با ی لبخند ملیح میگن ناز نکن دیگه(:
ناز چی مرد حسابی
(24-04-2026، 11:55)Medusa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(24-04-2026، 11:47)Berserk نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
چطوری تو؟ نبودی چند وقته
سلااام
هم خودم دارم بیشتر درس میخونم هم خیلی درگیر این فسقلبچههایی ام که مثلاً مشاورشونم. هنوز حتی تاریخ آزمونشونم رو هواست و خیلی طفلکی ان. اکثراً هم شل کردن به خاطر جنگ و خستگی و... و هی حرص میدن آدمو.
دیروز چند ساعتی تلگرام وصل بودم و بیشترین کاری که کردم این بود بگردم فایل کتاب و آزمون و فیلم اموزشی واسه این پدرسوختهها پیدا کنم. =)) گیری افتادیم خلاصه.
خودم هم 20 فاکین واحد تخصصی دارم این ترم
شت
رشتت چیه

بازی آنلاین
آپلود عکس

![[-] [-]](http://www.flashkhor.com/forum/images/collapse.gif)