امتیاز موضوع:
  • 13 رأی - میانگین امتیازات: 3.62
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

°• گفتگوی آزاد | نسخه 483 •°

(24-04-2026، 18:49)امیر2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-04-2026، 18:28)امیر‌حسین نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نه، اولویت با ابتدایی ترین دیوایس هست، از گوشی و سیستم گرفته تا مودم و روتر و سرور.

بگرد دنبال آدرس آی پی gateway اونو بزن شاید وارد شدی. ببین ادرس دی ان اس رو باید توی سرور ست میکردن، بعد به همه دستگاه ها اونو میدادن تا سرور کار دی ان اس سرور رو انجام بده. و چون لوکاله حتی ادرس دی ان اس میتونه 192.168.*.* باشه.
نمیدونم شاید باشه. دقیق اینو اطلاع ندارم.

اول نتورک پلاس رو فول شو. درب ورود همینه

مررررسیییییی 

ببین یه dhcp سرور باید راه بندازن تو سرور که ای پی بده و مثل پاسور پخش کنه ای پی هارو بین دیوایس ها و یه dns server که این ای پی هارو معرفی کنه به دیوایس های متفاوت در شبکه .
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ناشناس بگو (:

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
°• گفتگوی آزاد | نسخه 483 •° 186
 سپاس شده توسط امیر2
آگهی
(24-04-2026، 18:38)dadachkaiko نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بحث اینه که حتی آدم بالغ و با شعور هم ممکنه اشتباه کنه و همون میشه یه ترس اضافه تر.

ریسکه دیگه .. وگرنه هر ادمی‌میتونه اشتباه کنه .‌اینجوری که اصلا نباید از خونه بیرون رفت . ضربه خوردنم بخشی از مسیره که اجتناب ناپذیره
 سپاس شده توسط dadachkaiko
(24-04-2026، 18:42)Mr.Robot نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-04-2026، 18:32)Đęąđ.ğïřł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اووو .چیکار داری میکنی با خودت:||| دوست دارم بپرسم داستان چیه اگه حوصلت میکشه بگو اگه که نه ک هیچی
همینکاررو دارم میکنم اتفاقا ولی خب نمیشه ک نمیشه

pou
با وویس بهت میگم بعدا . حوصله تایپ ندارم حقیقت 
@sober مدرک تراپیستیتو واسه چی گرفتی پس 
دادا همه پولکی شدنcry girl
 سپاس شده توسط Mr.Robot ، dadachkaiko
(24-04-2026، 18:38)امیر‌حسین نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-04-2026، 18:30)Faust نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام.

آره راحت باش چون سواله برام، دوست دارم دیدگاه ‌های مختلف رو بدونم.
چیزی که میدونم و دیدم، مستقل ترین زن هم یکی باشه، ته ته تهش باید یه جا پناه ببره، این تو خلفت یه خانم هست. چه انسان ها و چه حیوانات، استثنا هم داریم ولی حالا یکی کمتر یکی بیشتر .

منتهی خودم به شخصه، برام خانم هایی قابل احترام و جذابن که اتفاقا از پس کارهاشون بر میان، نمیدونم از کارهای اداری، کارهای تعمیراتی خودرو، خونه و خیلی از کارای دیگه. اعتماد به نفس خوبی توی جامعه دارن و خجالتی نیستن. یکی که بشه به عنوان یه شریک قابل اعتماد بهش نگاه کرد. نه صرفا یه ادم دیگه توی زندگیت که همش باید مراقبش باشی و ابتدایی ترین چیز هاروهم درگیرت کنه.

من یه همکلاسی خانم داشتم وقتی دانشجو ارشد بودم، ایشون کارمند بودن، یعنی خیلی جالب بود، مثلا ی روز میومد درباره نحوه کار شاتون و میل لنگ و سوپاپ وسیلندر باهات صحبت میکرد. ی روز درباره قیمت روغن موتور، ی بار درباره خیاطی زنانه ی بار درباره آشپزی. و خیلی جالب بود. و حالا ازدواج کرده و بسیار موفقه... . یعنی هم مستقل بود ب لحاظ مالی و اجتماعی اما در کنارش اون رفتار خانمانه حس پناه بردن به یه آشیونه امن رو هم داشت و القا میکرد. یه شخص کاملا نرمال و حد وسط.
حتی دیت اول ازدواجشون رو که خیلی با طرف حال کرده بود، خودش حساب کرد و میز رزرو کرد.

آفرین!
به نکته‌ی خیلی خوبی اشاره کردی.

حقیقتاً این مستقل بودن تو ذهن من دقیقاً براومدن از پس تمام این کارهایی بود که نام بردی به علاوه مسائل دیگه.
ولی این چیزها برای یکسری های دیگه برداشت دیگه‌ای داره.
که مثلاً طرف انرژی زنانه نداره.

در نهایت مربوط به همین جمله‌ی تو باید بگم خیلییی باهات موافقم امیر.
و همه چیز برمیگرده به طرف مقابل و امن بودنش ..

یعنی یه زن هرچقدرم قوی و مستقل باشه، حتی اگه تو یه رابطه همه چیز رو به دوش بکشه
گاهی نیاز به حضور شخصی داره که تمام بار هارو بندازه رو دوشش و کناره گیری کنه.

و همونطور که گفتم این کاملا بستگی به طرف مقابلت داره که چقدر قابل اعتماد باشه که تو این گاردت رو بیاری پایین و اون ورژنت رو نشونش بدی.

انگار که اگه توی رابطه‌ی درستی باشی

رابطه‌ای باشی که طرف مقابل واقعا انسان درستی باشه و آدمِ تو هم باشه
و واقعا بهت بها داده بشه
تو ناخودآگاه از گاردت پایین میای 
ناخودآگاه زن میشی با همون لطافت زنانه.

اینکه انگار تعریف اصلی مردانگی و زنانگی، در کنار همه
یک مرد وقتی یک زن درست، یک زنی که آدمِ خودشه رو در کنارش میبینه، ناخودآگاه انرژی مردانه‌ش بیشتر میشه و بیشتر دلش میخواد مردونگی کنه برای اون زن

و یک زن هم وقتی یک مرد درست، یک مردی که آدمِ خودشه رو در کنارش میبینه، ناخودآگاه انرژی زنانه‌ش بیشتر میشه و بیشتر دلش میخواد زنانگی کنه برای اون مرد

_

بعد اینکه تو داشتی میگفتی که خوشت میاد از همچین دختری.
تو خودت آدمی هستی که بالاخره درس خوندی ، کار کردی و ...
از نظر آدمی که خودش قوی باشه، بودن یه دختر قوی در کنارش جذابه.

ولی فکر میکنم کسی باشه که به جایگاه چندان خوبی نرسیده باشه
بودن یه دختر خیلی لول بالا در کنارش، اذیتش کنه.

اوایل دیدگاهم این بود شاید به حضورش افتخار کنه، ولی طبق چیزایی که دیدم همشون با شکست مواجه شدن.
 سپاس شده توسط امیر‌حسین ، dadachkaiko ، Medusa
(24-04-2026، 18:56)Faust نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-04-2026، 18:38)امیر‌حسین نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چیزی که میدونم و دیدم، مستقل ترین زن هم یکی باشه، ته ته تهش باید یه جا پناه ببره، این تو خلفت یه خانم هست. چه انسان ها و چه حیوانات، استثنا هم داریم ولی حالا یکی کمتر یکی بیشتر .

منتهی خودم به شخصه، برام خانم هایی قابل احترام و جذابن که اتفاقا از پس کارهاشون بر میان، نمیدونم از کارهای اداری، کارهای تعمیراتی خودرو، خونه و خیلی از کارای دیگه. اعتماد به نفس خوبی توی جامعه دارن و خجالتی نیستن. یکی که بشه به عنوان یه شریک قابل اعتماد بهش نگاه کرد. نه صرفا یه ادم دیگه توی زندگیت که همش باید مراقبش باشی و ابتدایی ترین چیز هاروهم درگیرت کنه.

من یه همکلاسی خانم داشتم وقتی دانشجو ارشد بودم، ایشون کارمند بودن، یعنی خیلی جالب بود، مثلا ی روز میومد درباره نحوه کار شاتون و میل لنگ و سوپاپ وسیلندر باهات صحبت میکرد. ی روز درباره قیمت روغن موتور، ی بار درباره خیاطی زنانه ی بار درباره آشپزی. و خیلی جالب بود. و حالا ازدواج کرده و بسیار موفقه... . یعنی هم مستقل بود ب لحاظ مالی و اجتماعی اما در کنارش اون رفتار خانمانه حس پناه بردن به یه آشیونه امن رو هم داشت و القا میکرد. یه شخص کاملا نرمال و حد وسط.
حتی دیت اول ازدواجشون رو که خیلی با طرف حال کرده بود، خودش حساب کرد و میز رزرو کرد.

آفرین!

حقیقتاً این مستقل بودن تو ذهن من دقیقاً براومدن از پس تمام این کارهایی بود که نام بردی به علاوه مسائل دیگه.

و همونطور که گفتم این کاملا بستگی به طرف مقابلت داره که چقدر قابل اعتماد باشه که تو این گاردت رو بیاری پایین و اون ورژنت رو نشونش بدی.

و واقعا بهت بها داده بشه

یک مرد وقتی یک زن درست، یک زنی که آدمِ خودشه رو در کنارش میبینه، ناخودآگاه انرژی مردانه‌ش بیشتر میشه و بیشتر دلش میخواد مردونگی کنه برای اون زن

و یک زن هم وقتی یک مرد درست، یک مردی که آدمِ خودشه رو در کنارش میبینه، ناخودآگاه انرژی زنانه‌ش بیشتر میشه و بیشتر دلش میخواد زنانگی کنه برای اون مرد

_

اوایل دیدگاهم این بود شاید به حضورش افتخار کنه، ولی طبق چیزایی که دیدم همشون با شکست مواجه شدن.

دقیقا. من دیدم این موارد طرف هم از پس این کارها بر میاد هم به قول شما انرژی زنانه داره ولی این ادما یکم حساسن یعنی پیش ادم درستش باید باشن تا این تعادل استقلال و خانم بودنه رو تعادل باشه.

دقیقا همینطوره. مثال بارزش که میشه یه مرد بیشتر و بیشتر تو کارهای خونه یا نمیدونم هرچی که اسمشو میذارن زن ذلیلی با عشق تر ظاهر میشه.

من میخوام تیم تشکیل بدم، یه شریک مثل یه تیم، شبا تا صبح پای برنامه نویسی و شبکه، صبحا ورزش و کارای خونه، تا عصر پی کار کردن و غروب تا شب هم تفریح. یکی که منو قوی ترم کنه نه ضعیف تر. مثلا من 1 هستم بیاد بشیم 2! نه بشیم0 یا 1*1 بشیم باز همون 1! جوریکه افتخار کنم بهش در همه موارد. نمیدونم شیر آب شکست بتونه دنبال تعمیرکار بگرده. لاستیکش پنچر شد، نمیگم عوض کنه ولی بتونه دو نفر مردو ایسگا کنه کارشو حل کنن. تصادف کرد بجای تماس با من اول تماس بگیره 110! حق و حقوقش رو بشناسه.

صد در صد، برای مردها این مورد سخت تره، خب خانمها گفتم که، دنبال یه پناه امن هستن، ولی مردها که خودشون پناه هستن و تامین کننده، این مورد براشون سخت تر که دنبال لول بالاتره باشن. ولی خودشم به شخصه استقبال میکنم از لول بالاتر از خودم. من حتی الانم دوستام میانگین سنیشون 30.35 سال هست.
ناشناس بگو (:

سپاس شده توسط Faust
(24-04-2026، 19:08)امیر‌حسین نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-04-2026، 18:56)Faust نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آفرین!

و واقعا بهت بها داده بشه

_

دقیقا. من دیدم این موارد طرف هم از پس این کارها بر میاد هم به قول شما انرژی زنانه داره ولی این ادما یکم حساسن یعنی پیش ادم درستش باید باشن تا این تعادل استقلال و خانم بودنه رو تعادل باشه.

دقیقا همینطوره. مثال بارزش که میشه یه مرد بیشتر و بیشتر تو کارهای خونه یا نمیدونم هرچی که اسمشو میذارن زن ذلیلی با عشق تر ظاهر میشه.

من میخوام تیم تشکیل بدم، یه شریک مثل یه تیم، شبا تا صبح پای برنامه نویسی و شبکه، صبحا ورزش و کارای خونه، تا عصر پی کار کردن و غروب تا شب هم تفریح. یکی که منو قوی ترم کنه نه ضعیف تر. مثلا من 1 هستم بیاد بشیم 2! نه بشیم0 یا 1*1 بشیم باز همون 1! جوریکه افتخار کنم بهش در همه موارد. نمیدونم شیر آب شکست بتونه دنبال تعمیرکار بگرده. لاستیکش پنچر شد، نمیگم عوض کنه ولی بتونه دو نفر مردو ایسگا کنه کارشو حل کنن. تصادف کرد بجای تماس با من اول تماس بگیره 110! حق و حقوقش رو بشناسه.

صد در صد، برای مردها این مورد سخت تره، خب خانمها گفتم که، دنبال یه پناه امن هستن، ولی مردها که خودشون پناه هستن و تامین کننده، این مورد براشون سخت تر که دنبال لول بالاتره باشن. ولی خودشم به شخصه استقبال میکنم از لول بالاتر از خودم. من حتی الانم دوستام میانگین سنیشون 30.35 سال هست.

در مورد این متن سبزت
باید بهت بگم که آفرین
منم همینطور فکر میکردم و همینطور هم عمل کردم.
دقیقا زندگی ماهم به همین شکله و دیدگاه خوبیه.

خب ممنونم که تو بحث شرکت کردی و نظرتو گفتی
تونستم به نتایج خوبی برسم.

همیشه موفق باشی.
 سپاس شده توسط امیر‌حسین
(24-04-2026، 17:36)Mr.Robot نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اعتراض وارد نیست 
برای فلشیا مدوسایی
جالبه که حتی اسمتم اوردم پستم اخریه صفحه شد ((: 
بنظر ازون بخت سیاها میای ((:

ای بابا مستر روبات اومدی و نسازی

کاش فقط توی همین یه مورد بود ((: 

(24-04-2026، 18:17)dadachkaiko نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حرف اضافی زدم و هشویات داره
خلاصه اینکه اونی که لاشی هست بازی رو بهتر بلده و اون ساده ها رو شکار میکنه. ساده ها هم به راحتی گول میخورن.
آدم ساده توانایی ارائه مناسب خودش رو نداره و نمیتونه با اون لاشی در بدست اوردن یک عدد آدم ساده رقابت کنه.

وای دقیقاً همین اتفاق داشت برای من می‌افتاد. من (یک ساده) با یک ساده‌ی دیگه داشتیم نرم و آهسته پیش می‌رفتیم (در حد ارتباط چشمی و سلام و علیک و لبخند و اینا) اما یک لاشی اومد و توجه من رو به سمت خودش برد و از ساده‌هه غافلم کرد. البته خداروشکر من در نهایت گول نخوردم، اما باعث شد یه مدت دیگه به ساده‌هه خیلی نپردازم و حالا پشیمونم و دلم برای لبخند وارونه و نبض لپ‌هاش تنگ شده )): 
 سپاس شده توسط Faust ، Mr.Robot ، dadachkaiko
(24-04-2026، 19:24)امیر‌حسین نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: ۸ صب جمعه عکس تپه و علف رو گرفتی آپلود کردی یجای دیگه لینکشو ورداشتی تاپیکو پیدا کردی و گذاشتی تو فلش؟ یه فکری به حال زندگیت بکن یه تفریحی سرگرمی ای ... چنتا دوستی چیزی Smile

سلام.
هوا بهاریه، گفتم بقیم لذت ببرن از این هوای مطبوع شمال. مخصوصا اونایی که جنوبن یا شمال نیومدن. قبل رفتن به دنبال زندگی توی فیری تایم گفتم بزارم بقیم ببینن. بنظرم یه تعداد ارزشو اینو دارن اینجا که انقدر وقت بزارم براشون.
ببین توی شمال انقدر من تفریح دارم و کردم که شاید باورت نشه ازش زده شدم. یعنی حتی امروز جمعم رفتم سر کار و الانم حتی خونم دلم نمیخواد برم تفریح و کمپ و... .

دوست و اینام دارم بیشتر سن بالان و متاهلن بالای 28.30 که ته تفریحمون اینه ی جمعه در میون بریم یه صبونه ای بخوریم، اون تفریح و سرگرمی که مد نظرته من چند سالیه گذاشتم کنار(;
الان فقط برای من کار و پول مهمه!
ولی شمام کم گیر نیستیا وقت گذاشتی و بهم پرداختی اون موقع صبحD:
اینم حسن ختام میگم که برم، زندگیم تاحالا انقدر رو مود، موفق، جلو، رو اصول،پر از آدمای ارزشمند و پر از امید نبوده(;
موفق باشی.

حالا جدا از اینا
من کلا هرجایی برم عکس میگیرم استوری میذارم.
کلاً از به اشتراک گذاشتن لحظه‌ها و مکان های قشنگ با بقیه لذت میبرم ..
حالا چه استوری باشه چه تاپیک فلشخور فرقی نداره.

اخیراً هم یه سری استاندارد ها تعریف شده برای استوری گذاشتن یا نذاشتن
که هرکی استوری بذاره یعنی لذت نمیبره از اون تفریح و فقط فکر عکس گرفتنه
در صورتی که برای من یکی اصلاً اینطور نیست.
خیلی لذت میبرم از اون فضا و عکاسی کردن.

با این استاندارهایی که مد شده یه کاری کردن موقع استوری گذاشتن تو پیج شخصی خودمم معذب میشم  fly2
 سپاس شده توسط امیر‌حسین ، dadachkaiko
(24-04-2026، 18:54)Đęąđ.ğïřł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-04-2026، 18:42)Mr.Robot نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

با وویس بهت میگم بعدا . حوصله تایپ ندارم حقیقت 
@sober مدرک تراپیستیتو واسه چی گرفتی پس 
دادا همه پولکی شدنcry girl
با چهارتا قالپاق پولش درمیاد سید (((:
قائمشهر انقدر شلوغه که شبا بیرون برو عشق کن‌روحیت عوض میشه

(24-04-2026، 19:35)Medusa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-04-2026، 17:36)Mr.Robot نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اعتراض وارد نیست 
برای فلشیا مدوسایی
جالبه که حتی اسمتم اوردم پستم اخریه صفحه شد ((: 
بنظر ازون بخت سیاها میای ((:

ای بابا مستر روبات اومدی و نسازی

کاش فقط توی همین یه مورد بود ((: 
از صنم‌ها و نیکی های اطرافم راضی نبودم . تو مدوسا بمون 
سپاسم نده دیگه‌نحسیت مارو نگیره ((:
 سپاس شده توسط Đęąđ.ğïřł ، Medusa ، dadachkaiko
(24-04-2026، 19:42)Faust نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-04-2026، 19:24)امیر‌حسین نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام.
هوا بهاریه، گفتم بقیم لذت ببرن از این هوای مطبوع شمال. مخصوصا اونایی که جنوبن یا شمال نیومدن. قبل رفتن به دنبال زندگی توی فیری تایم گفتم بزارم بقیم ببینن. بنظرم یه تعداد ارزشو اینو دارن اینجا که انقدر وقت بزارم براشون.
ببین توی شمال انقدر من تفریح دارم و کردم که شاید باورت نشه ازش زده شدم. یعنی حتی امروز جمعم رفتم سر کار و الانم حتی خونم دلم نمیخواد برم تفریح و کمپ و... .

دوست و اینام دارم بیشتر سن بالان و متاهلن بالای 28.30 که ته تفریحمون اینه ی جمعه در میون بریم یه صبونه ای بخوریم، اون تفریح و سرگرمی که مد نظرته من چند سالیه گذاشتم کنار(;
الان فقط برای من کار و پول مهمه!
ولی شمام کم گیر نیستیا وقت گذاشتی و بهم پرداختی اون موقع صبحD:
اینم حسن ختام میگم که برم، زندگیم تاحالا انقدر رو مود، موفق، جلو، رو اصول،پر از آدمای ارزشمند و پر از امید نبوده(;
موفق باشی.

حالا جدا از اینا
من کلا هرجایی برم عکس میگیرم استوری میذارم.
کلاً از به اشتراک گذاشتن لحظه‌ها و مکان های قشنگ با بقیه لذت میبرم ..
حالا چه استوری باشه چه تاپیک فلشخور فرقی نداره.

اخیراً هم یه سری استاندارد ها تعریف شده برای استوری گذاشتن یا نذاشتن
که هرکی استوری بذاره یعنی لذت نمیبره از اون تفریح و فقط فکر عکس گرفتنه
در صورتی که برای من یکی اصلاً اینطور نیست.

با این استاندارهایی که مد شده یه کاری کردن موقع استوری گذاشتن تو پیج شخصی خودمم معذب میشم  fly2

دقیقا منم اینطوریم D: باعث میشه از اون لحظه دوبار لذت ببرم.

ببین سوشال مدیا برای همینه به اشتراک گذاشتن لحظات و حال و احوال. برای فس کردن و قیافه اومدن و حق به باشعور و باسواد بودن نیست. کارش همینه. اونایی که همچین عقیده ای دارن واقعا نمیدونم چه تصوری دارن از سوشال مدیا. یا نمیدونم برای چه کاری اومدن توش.
ناشناس بگو (:

سپاس شده توسط Faust ، dadachkaiko

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگوی آزاد | نسخه 485
  صندلی داغ نسخه 2 (با حضور shahid)
  هستی نیستی {نسخه 2}
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  فکر میکنی نفر قبلی چند درصد دوست داره؟ نسخه ۳
  به نفر قبلیت میخوره کدوم از این تیپا باشه؟ (نسخه ی دو)
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  °• گفتگوی آزاد | نسخه ۴۸۴ •°
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان