امتیاز موضوع:
  • 13 رأی - میانگین امتیازات: 3.62
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

°• گفتگوی آزاد | نسخه 483 •°

(25-04-2026، 21:26)מַברִיק نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-04-2026، 21:22)dadachkaiko نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

همیشه به دور باشه خانم معلم

وقت میزارم برای ظاهرم ولی نه اونقدر که زمانم هدر بره

تشکر ممنونم ((:
خیلیم عالی ، شوخی بود به دل نگیر
در اصل کل تایپکو نباید جدی گرفت ،
چونکه حدس زدن بر اساس اواتاره

من کلا زندگی رو شوخی میگیرم Big Grin
سرت سلامت
 سپاس شده توسط מַברִיק
آگهی
(25-04-2026، 21:36)dadachkaiko نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-04-2026، 21:26)מַברִיק نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تشکر ممنونم ((:
خیلیم عالی ، شوخی بود به دل نگیر
در اصل کل تایپکو نباید جدی گرفت ،
چونکه حدس زدن بر اساس اواتاره

من کلا زندگی رو شوخی میگیرم  Big Grin
سرت سلامت

خوبه ولی نه تا اون حد Big Grin
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ناشناس
 سپاس شده توسط dadachkaiko
(25-04-2026، 21:39)מַברִיק نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-04-2026، 21:36)dadachkaiko نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من کلا زندگی رو شوخی میگیرم  Big Grin
سرت سلامت

والا با هیچ روشی قرار نیست زندگی تو این کشور درست بشه، دیگه پیرتر از اونی هستم که بخوام اهمیت بدم و جدی بگیرم
 سپاس شده توسط امیر2
دوستان
کسی به تلگرام دسترسی نداره؟
(25-04-2026، 21:45)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دوستان

من دارم
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ناشناس بگو (:

°• گفتگوی آزاد | نسخه 483 •° 204
(25-04-2026، 21:41)dadachkaiko نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-04-2026، 21:39)מַברִיק نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

والا با هیچ روشی قرار نیست زندگی تو این کشور درست بشه، دیگه پیرتر از اونی هستم که بخوام اهمیت بدم و جدی بگیرم

اینم هست متاسفانه درسته
مگه چند سالته ؟
ناشناس
 سپاس شده توسط dadachkaiko
هعی فلک
(25-04-2026، 21:48)امیر‌حسین نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-04-2026، 21:45)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دوستان

من دارم

میشه پیام آخر این چنلو که فایل Npvگذاشته رو لطفا بفرستی
https://t.me/saministamm
.__.*
(25-04-2026، 20:50)dadachkaiko نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-04-2026، 20:43)امیر2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هعب... 
کاش صب قهوه میخوردم... 

قهوه زیادش خوب نیست

من ترک کردم کلا نمیخورم
ولی امروز نیاز داشتم واقعا 

(25-04-2026، 21:20)מַברִיק نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-04-2026، 20:52)امیر2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هر چقدر به ذهنم فشار اوردم 
فقط دومی رو شناختم ، گابلینه Bl9

خودمم یادم نیس  Big Grin
فککنم اولی مای لاولی رانر باشه سومی هم کلا یادم نی
زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست...
هرکسی نغمه خود خواند و از صحنه رود،
صحنه پیوسته بجاست...
Heart
 سپاس شده توسط dadachkaiko ، מַברִיק

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگوی آزاد | نسخه 485
  صندلی داغ نسخه 2 (با حضور shahid)
  هستی نیستی {نسخه 2}
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  فکر میکنی نفر قبلی چند درصد دوست داره؟ نسخه ۳
  به نفر قبلیت میخوره کدوم از این تیپا باشه؟ (نسخه ی دو)
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  °• گفتگوی آزاد | نسخه ۴۸۴ •°
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان