25-04-2026، 22:40
(25-04-2026، 22:14)dadachkaiko نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(25-04-2026، 22:12)Đęąđ.ğïřł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
خوشگل کردم اومدم^_^
نیازی به خوشگل کردن نداری، اول صبحم صد درصد خوشگلی
(25-04-2026، 22:14)מַברִיק نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
همینطوره
عمر طولانی و با عزت امیدوارم به ارزوهات قبل از دلسرد شدن برسی
هییییی ، خداوکیلی حرفی برا گفتن ندارم
سپاس از حرف قشنگت، ولی من دیگه آرزویی ندارم، چه قدر مگه آدم باید توهم داشته باشه که فکر کنه میتونه اینجا به آرزوش برسه؟
ما پول میدیم که چهارتا مفت خور با پول خود ما بیان زیر پنجرمون آهنگ سقط شدن یه چلاق رو بخونن و نزارن ما بخوابیم و صبح برسم سرکار، درحالی که اونا وسط آهنگ خوندن خوراکشون شارژ میشه و میرن گرون ترین کافه ها و رستوران ها
(25-04-2026، 22:10)Đęąđ.ğïřł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
اگه پشه رو نکشی اون تورو میکشه انقد نیش میزنه ._. یه سانتی تا ۵صبح بیدارم نگهداشت
حتی اسمشم ترسناکه
پشه یه سانتی خیلی بزرگه، خون بخوره میشه چندین سانت، باید کشت
بخام دهنمو وا کنم دو ثانیه بعدش بن میشم ((:
همونایی که هممون میدونیم مرد
هممون ازش خبر داریم ولی کاری از ما ساخته نیست
اینجا ایران است (:

بازی آنلاین
آپلود عکس

![[-] [-]](http://www.flashkhor.com/forum/images/collapse.gif)