امتیاز موضوع:
  • 13 رأی - میانگین امتیازات: 3.62
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

°• گفتگوی آزاد | نسخه 483 •°

(26-04-2026، 21:51)SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-04-2026، 21:45)Son of anarchy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هسته ای
20 تریلیون دلار ضرر به صورت مستقیم و عیر مستقیم

خب این سطحیه
ضرر تو کشوری مثل ایران با این حجم از تحریم عادیه
بخصوص هسته ای

اصلا عادی نیست
در هر زمینه ای همینه 
طرف نفت کش رو آسفالت کرده بهش میگه ناو پهپاد بر
همچین تفکری ضرر حالیش نمیشه
 سپاس شده توسط dadachkaiko
آگهی
(26-04-2026، 21:12)SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-04-2026، 21:10)dadachkaiko نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بلی حتما شما درست میگی
متوجه نشدم کی کنترلم رو از دست دادم؟
برای خیلی کارها مثل از دست دادن کنترل خیلی پیر هستم

لحنتون تند بود یکم و خب احساس کردم ناراحت شدید
من موافق حکومت نیستم ولی با توجه به از دست رفته های این نظام الان بخوبی بازمانده و داره ریکاوری میکنه مردمش رو بخوبی نگه داشته اونم با رهبری که زنده ندیدیمش

تبلیغاتش خیلی حرفه ایه
میتونم حدس بزنم اینجا هم چندین تن باشن که به قول شما شبا پرچم تکون بدن یکی دو پرس غذا بره تو سفره هاشون

(26-04-2026، 21:12)امیر2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بنظرت این کار برآیندش برای موافقان حکومت و خود حکومت مثبت بوده یا منفی؟؟؟ 

کسی تبلیغ نمیکنه که نتیجه منفی بگیره

بخوام یه چیزی بهت به صورت خلاصه بگم اینه که
1. جوجه رو آخر پاییز میشمرند
2. سیاست پدر و مادر ندارد
(26-04-2026، 21:45)امیر2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-04-2026، 21:31)SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حرف منم نتیجه بود نه مبلغش
تا الان مثبت بوده

هدف تبلیغ احیا روحیه و جذب طرفداره
و تا الان با هر روشی حتی در همین شرایط خفقان طرفدار پیدا کرده جنگ نیمه کاره آمریکا هم با پروپاگاندا ایران ادغام  شد

آخه میدونی نظرِ من یکم متفاوته
مث حجاب
بنظرم این حرکت تونست ظاهر کارو بهتر کنه ولی باطن رو فاسد تر کرد به ضرر خودشون

اونی ک مخالفه برای ی تایم کوتاه سرکـ.ـوب شد تا دوباره بعد ی تایم مشخص خیلی بدتر بروز بده خودشو، دقیقا مثلِ داستانِ حجاب و گـ.ـ.ـشت ک آخر تسلیم شدن

این بُعدِ ساده ی داستانه ها
حالا میخوام بازش کنم یذره
افرادِ ساده این جمعیت رو میبینن و 100% باورش میکنن

اما حالا خودتو بذار جای یکی ک اینقدر زود باور نیست... 
ی مثالِ کوچیک بزنم
ساقی عرقی ک میشناختمو دیدم ک کلِ موتورش پر بود از پرچم هر کشور و گروه و گروهکی ک از ذهنت بگذره، یه سربند بسته بود و گلوشو پاره میکرد، شعار میداد و میرفت...
بعد متوجه شدم ک الان برای عرق‌هایی ک میفروشه دلیوری داره و تو محل تحویل میده (:
اینجوری ک من شنیدم دقیقا هم تایمِ شلوغیا میاد بیرون، گرچه فکر میکنم این شلوغیا باعث شده تو ساعت‌های غیرِ شلوغی هم ایست‌ها به همچین تیپ‌هایی گیر ندن!

حالا یه پله برو بالاتر 

من توی یه رشته‌ی نسبتا حساس درس خوندم ک برای مثال سرِ یکی از کلاسهامون ک استاد خودش سرهنگِ سابقِ یه سازمانی بود، برای هممون توی اون کلاس به فاصله دو سه دقیقه یه نوتیف اطلاعاتی از اسـ.ـ.ـرائـ.ـیـ.ـل اومد (:
حالا جالبه خود استاد مطلع شد و یدفعه کلاس توجیهی و امنیتی شد و... 

کاری ب این داستان ندارم
گفتم یه پله از عرق فروشِ محل بریم بالاتر

بنظرت دشمن و اون سرویس اطـ.ـ.ـلاعـ.ـ.ـاتی ای ک اینقدر اشراف اطـ.ـ.ـلاعـ.ـ.ـاتی داره ک به یه کلاس دانشجویی یدفعه نوتیف میده، جـ.ـ.ـاسـ.ـ.ـوساش اندازه یه عرق فروش نمیتونن از این جنـ.ـ.ـبشِ حکـ.ـ.ـومتی استفاده کنن؟؟؟

حالا هی بچه‌های کم سن و سالِ بسـ.ـ.ـیجی رو بیاریم خیابون ببندن و ایست بذارن... 
برایندش به سمتِ جـ.ـ.ـاسـ.ـ.ـوس اطـ.ـ.ـلاعـ.ـ.ـاتی گرفتن و برنده شدنه
یا زادنِ مخالفِ بیشتر و کمتر کردنِ امـ.ـنـ.ـ.ـیت؟

نه خب دیگه حکومت متشکل از آدمای زیادیه
و هر آدم فکرش رشد میکنه

بله طرح های حچاب شکست خورد ولی الان بری بیرون بیینی میفهمی خیلی از شل حچاب ها و افرادی که با حچاب اوکی نیستن هم جز جمعیت موافقان حکومتن، حتی واسه غذا و پول هم که شده اونجا حضور دارن و این یعنی پلن تبلیغاتی جواب داده

حکومت درس میگیره تا وقتی که درس رو نگرفته ملت ایران نتونستن زیرشو خالی کنن و الان خیلیا از مخالفان حکومت هم شدن موافقان حکومت مسئله از حجاب و گشت ارشاد و اسلام جداس حتی

جوابم برای حرفات اینه تو تفسیر میکنی یک حکومت از چه راهی کارشو انجام میده خوب یا بد منطقی یا غیر منطقی ولی برای خود حکومت مهم نیست هدف در ازای انجام چه حرکاتی به دست میاد

میتونم فقط همینو بگم بهت

(26-04-2026، 21:53)Son of anarchy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-04-2026، 21:51)SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خب این سطحیه
ضرر تو کشوری مثل ایران با این حجم از تحریم عادیه
بخصوص هسته ای

اصلا عادی نیست
در هر زمینه ای همینه 

عادیه خارج از مباحث هسته ای در چندین جنبه ایران تحریم های سنگینی خورده که هنوز برطرف نشده مسئله فقط داخل نیست، دریچه بیرونی رو روت ببندن نیمی از سود رو باختی

کدوم ناو رو میگی ؟ نفتکش آسفالت کرده ؟
ᛅᛚᛏᚱᛁ ᛏᚢᚾᛅ ᚦᛁᚾᚢᛘ ᛒᚱᚢᛋᛁ
@SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://www.asriran.com/fa/news/1035671/%D8%B1%D9%88%D9%86%D9%85%D8%A7%DB%8C%DB%8C-%D8%A7%D8%B2-%D8%A7%D9%88%D9%84%DB%8C%D9%86-%D9%86%D8%A7%D9%88-%D9%BE%D9%87%D9%BE%D8%A7%D8%AF%D8%A8%D8%B1-%D8%A7%DB%8C%D8%B1%D8%A7%D9%86-%D8%B9%DA%A9%D8%B3
(26-04-2026، 21:55)dadachkaiko نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-04-2026، 21:12)SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

لحنتون تند بود یکم و خب احساس کردم ناراحت شدید
من موافق حکومت نیستم ولی با توجه به از دست رفته های این نظام الان بخوبی بازمانده و داره ریکاوری میکنه مردمش رو بخوبی نگه داشته اونم با رهبری که زنده ندیدیمش

تبلیغاتش خیلی حرفه ایه
میتونم حدس بزنم اینجا هم چندین تن باشن که به قول شما شبا پرچم تکون بدن یکی دو پرس غذا بره تو سفره هاشون

کسی تبلیغ نمیکنه که نتیجه منفی بگیره

بخوام یه چیزی بهت به صورت خلاصه بگم اینه که
1. جوجه رو آخر پاییز میشمرند
2. سیاست پدر و مادر ندارد

ملت ایران منتظر همین پاییزن
که نرسیده هنوز فقط یه عده از خارج نمیزارن این اصطلاح قدیمی شه معنیشو از دست بده خیلی از همونا مسئول این کشتار ها هستن

تبلیغ کردن جان خیلی ها بخاطر جوسازی همونا از بین رفت
حرفت بوی حرف همونارو میده

کسی که دنبال نتیجه باشه منتظر پاییز نمیمونه

(26-04-2026، 21:58)Son of anarchy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://www.asriran.com/fa/news/1035671/%D8%B1%D9%88%D9%86%D9%85%D8%A7%DB%8C%DB%8C-%D8%A7%D8%B2-%D8%A7%D9%88%D9%84%DB%8C%D9%86-%D9%86%D8%A7%D9%88-%D9%BE%D9%87%D9%BE%D8%A7%D8%AF%D8%A8%D8%B1-%D8%A7%DB%8C%D8%B1%D8%A7%D9%86-%D8%B9%DA%A9%D8%B3

ننوشته بود که قبلا نفتکش بوده

ساختن یک ناو خیلی سخت و زمان‌بره حتی برای کشور هایی مثل چین یا آمریکا، شکل و شمایل و یا حتی ساختارش شاید شکل یه نفتکش باشه ولی خب جدی ایده جالبی بود

(26-04-2026، 21:58)Son of anarchy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ

با اجازه لینکو فرستادم برای یکی از دوستان
ببینم نظرشون چیه
ᛅᛚᛏᚱᛁ ᛏᚢᚾᛅ ᚦᛁᚾᚢᛘ ᛒᚱᚢᛋᛁ
(26-04-2026، 21:47)شـــقآیــق نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

راسته ترامپ سرطان گزفته؟
دعای توسل دوستان جواب دادTelegh_44Telegh_01

نه ترامپ زوال عقل گرفته
نتانیاهو سرطان سوراخ کون گرفته گویا
 سپاس شده توسط shahid ، شـــقآیــق

@SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ

دوست بنده فرمودن تبدیل کشتی ها و شناور های غیرنظامی به یک مدل نظامی رو حتی ابرقدرت ها هم انجام میدن در کل میگه کار پیش پا افتاده ایه
ᛅᛚᛏᚱᛁ ᛏᚢᚾᛅ ᚦᛁᚾᚢᛘ ᛒᚱᚢᛋᛁ
(26-04-2026، 21:55)SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-04-2026، 21:45)امیر 2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آخه میدونی نظرِ من یکم متفاوته
مث حجاب
بنظرم این حرکت تونست ظاهر کارو بهتر کنه ولی باطن رو فاسد تر کرد به ضرر خودشون

اونی ک مخالفه برای ی تایم کوتاه سرکـ.ـوب شد تا دوباره بعد ی تایم مشخص خیلی بدتر بروز بده خودشو، دقیقا مثلِ داستانِ حجاب و گـ.ـ.ـشت ک آخر تسلیم شدن

این بُعدِ ساده ی داستانه ها
حالا میخوام بازش کنم یذره
افرادِ ساده این جمعیت رو میبینن و 100% باورش میکنن

اما حالا خودتو بذار جای یکی ک اینقدر زود باور نیست... 
ی مثالِ کوچیک بزنم
ساقی عرقی ک میشناختمو دیدم ک کلِ موتورش پر بود از پرچم هر کشور و گروه و گروهکی ک از ذهنت بگذره، یه سربند بسته بود و گلوشو پاره میکرد، شعار میداد و میرفت...
بعد متوجه شدم ک الان برای عرق‌هایی ک میفروشه دلیوری داره و تو محل تحویل میده (:
اینجوری ک من شنیدم دقیقا هم تایمِ شلوغیا میاد بیرون، گرچه فکر میکنم این شلوغیا باعث شده تو ساعت‌های غیرِ شلوغی هم ایست‌ها به همچین تیپ‌هایی گیر ندن!

حالا یه پله برو بالاتر 

من توی یه رشته‌ی نسبتا حساس درس خوندم ک برای مثال سرِ یکی از کلاسهامون ک استاد خودش سرهنگِ سابقِ یه سازمانی بود، برای هممون توی اون کلاس به فاصله دو سه دقیقه یه نوتیف اطلاعاتی از اسـ.ـ.ـرائـ.ـیـ.ـل اومد (:
حالا جالبه خود استاد مطلع شد و یدفعه کلاس توجیهی و امنیتی شد و... 

کاری ب این داستان ندارم
گفتم یه پله از عرق فروشِ محل بریم بالاتر

بنظرت دشمن و اون سرویس اطـ.ـ.ـلاعـ.ـ.ـاتی ای ک اینقدر اشراف اطـ.ـ.ـلاعـ.ـ.ـاتی داره ک به یه کلاس دانشجویی یدفعه نوتیف میده، جـ.ـ.ـاسـ.ـ.ـوساش اندازه یه عرق فروش نمیتونن از این جنـ.ـ.ـبشِ حکـ.ـ.ـومتی استفاده کنن؟؟؟

حالا هی بچه‌های کم سن و سالِ بسـ.ـ.ـیجی رو بیاریم خیابون ببندن و ایست بذارن... 
برایندش به سمتِ جـ.ـ.ـاسـ.ـ.ـوس اطـ.ـ.ـلاعـ.ـ.ـاتی گرفتن و برنده شدنه
یا زادنِ مخالفِ بیشتر و کمتر کردنِ امـ.ـنـ.ـ.ـیت؟

و هر آدم فکرش رشد میکنه

بله طرح های حچاب شکست خورد ولی الان بری بیرون بیینی میفهمی خیلی از شل حچاب ها و افرادی که با حچاب اوکی نیستن هم جز جمعیت موافقان حکومتن، حتی واسه غذا و پول هم که شده اونجا حضور دارن و این یعنی پلن تبلیغاتی جواب داده

حکومت درس میگیره تا وقتی که درس رو نگرفته ملت ایران نتونستن زیرشو خالی کنن و الان خیلیا از مخالفان حکومت هم شدن موافقان حکومت مسئله از حجاب و گشت ارشاد و اسلام جداس حتی

جوابم برای حرفات اینه تو تفسیر میکنی یک حکومت از چه راهی کارشو انجام میده خوب یا بد منطقی یا غیر منطقی ولی برای خود حکومت مهم نیست هدف در ازای انجام چه حرکاتی به دست میاد

میتونم فقط همینو بگم بهت

(26-04-2026، 21:53)Son  of anarchy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اصلا عادی نیست
در هر زمینه ای همینه 

عادیه خارج از مباحث هسته ای در چندین جنبه ایران تحریم های سنگینی خورده که هنوز برطرف نشده مسئله فقط داخل نیست، دریچه بیرونی رو روت ببندن نیمی از سود رو باختی

ببین فکر میکنم متوجه منظورم نشدی ولی تونستم بیارمت توی اون pov ک میخواستم

تمام اون متن رو نوشتم تا بگم اون ساقیه یکی از افرادِ متشکلِ اون جمعیته، ک به باقی افراد هم فکر کنی و pov داستانو تغییر بدیم

خب الان ب این رسیدیم ک تمام کسایی ک اون جمعیت رو تشکیل میدن طرفدار نیستن و هرکس ب یک دلیلی اومده، حالا من فرض رو میذارم به 80% طرفدار و 20% هدف‌دار

حالا از زاویه جمعیتی و آماری نگاه کن
این طرح بیشتر از یک‌ماهه ک داره کار میکنه و الان تو جایگاهیه ک میشه نقدش کرد
تهران شهریه با n میلیون نفر جمعیت
جمعیت کسایی ک توی این طرح مشارکت میکنن چقدره؟
خیلی زیاد درسته؟ حالا بیا ب دید تبلیغاتی نگاه کنیم، سر چهار‌راه‌ها ک میرسی شلوغ میشه و ترافیک و... با صدای زیادی ک میاد تداعی‌گرِ یه جمعیت زیاده
اتوبوس‌هایی ک حدود صد متر طولِ اتوبان کنار پارک کردن و روشون بنره ولی خالین!!!
از چهارراه ک رد میشی شروع میکنی ب آمار گرفتن و میبینی جمعیت جمعا به بالای 250 نفر نمیرسه!!!
جالبه از این چهارراه بزرگِ پر ترافیک ک رد میشی چهارراهِ بزرگِ بعدی هم همین داستانه!

و این جمعیت با خودرو‌ها و اتوبوس و ماشین سنگین راه‌پیمایی میکنن، چیزی ک شاید اگه 10 یا 20 سال پیش بود، جمعیتِ پیاده اون راهپیمایی میتونست اتوبانو ببنده!!!

خب میخوای بگی جنبش تبلیغاتیه و با همین تعداد کار و پـ.ـروپـ.ـگانداشونو کردن؟
خب جوابِ من اینه ک اگه هفته ی اول بود و من همچنان جمعیت 250 نفری میدیدم شاید قبول میکردم حرفتو، ولی الان ک حدود دو ماه گذشته و جمعیت همونقدره ولی در کنارش ساقی و مواد فروش و... هرکی دلش بخواد از حماقتِ این ایده استفاده میکنه و ب هدف میرسه، تو جامعه میچرخی و میفهمی اخبارِ جدیدِ مدرم اخبارِ مـ.ـاهـ.ـ.ـواره‌ـس و عموم مردم تو این باورن که اگه قرار بود اخبارِ اینور درست باشه نت باز بود پس میرم اخبارِاونور رو میبینم...

برایند این جنبش رو از هر طرف نگاه کنی براشون منفی بوده!!!

بجز اون تعدادِ محدودِ آی‌کیو‌ پایین و به قولِ شاعر(گوسفند)، که وقتی طوفان شروع بشه طرف متوجه میشه گوسفند قرار نیست براش سرپناه بسازه و بجای گاو و گوسفند شیر‌ده، به آدم نیاز داره! 
زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست...
هرکسی نغمه خود خواند و از صحنه رود،
صحنه پیوسته بجاست...
Heart
 سپاس شده توسط dadachkaiko
(26-04-2026، 22:08)SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ

دوست بنده فرمودن تبدیل کشتی ها و شناور های غیرنظامی به یک مدل نظامی رو حتی ابرقدرت ها هم انجام میدن در کل میگه کار پیش پا افتاده ایه

تو شرایط بشدت اضطراری کاربرد داره نه هروقتی
مثلا جنگ فالکلند
چندمورد دیدم ولی کلا با اینی که تو ذهنته فرق داره
پلتفرمی توسعه میدن هم قابلیت غیر نظامی داشته باشه و هم نظامی, نمیان یکاره مثل ایران نفتکش اسفالت کنن
(26-04-2026، 22:12)امیر2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-04-2026، 21:55)SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

و هر آدم فکرش رشد میکنه

میتونم فقط همینو بگم بهت

ببین فکر میکنم متوجه منظورم نشدی ولی تونستم بیارمت توی اون pov ک میخواستم

تمام اون متن رو نوشتم تا بگم اون ساقیه یکی از افرادِ متشکلِ اون جمعیته، ک به باقی افراد هم فکر کنی و pov داستانو تغییر بدیم

خب الان ب این رسیدیم ک تمام کسایی ک اون جمعیت رو تشکیل میدن طرفدار نیستن و هرکس ب یک دلیلی اومده، حالا من فرض رو میذارم به 80% طرفدار و 20% هدف‌دار

حالا از زاویه جمعیتی و آماری نگاه کن
این طرح بیشتر از یک‌ماهه ک داره کار میکنه و الان تو جایگاهیه ک میشه نقدش کرد
تهران شهریه با n میلیون نفر جمعیت
جمعیت کسایی ک توی این طرح مشارکت میکنن چقدره؟
خیلی زیاد درسته؟ حالا بیا ب دید تبلیغاتی نگاه کنیم، سر چهار‌راه‌ها ک میرسی شلوغ میشه و ترافیک و... با صدای زیادی ک میاد تداعی‌گرِ یه جمعیت زیاده
اتوبوس‌هایی ک حدود صد متر طولِ اتوبان کنار پارک کردن و روشون بنره ولی خالین!!!
از چهارراه ک رد میشی شروع میکنی ب آمار گرفتن و میبینی جمعیت جمعا به بالای 250 نفر نمیرسه!!!
جالبه از این چهارراه بزرگِ پر ترافیک ک رد میشی چهارراهِ بزرگِ بعدی هم همین داستانه!

و این جمعیت با خودرو‌ها و اتوبوس و ماشین سنگین راه‌پیمایی میکنن، چیزی ک شاید اگه 10 یا 20 سال پیش بود، جمعیتِ پیاده اون راهپیمایی میتونست اتوبانو ببنده!!!

خب میخوای بگی جنبش تبلیغاتیه و با همین تعداد کار و پـ.ـروپـ.ـگانداشونو کردن؟
خب جوابِ من اینه ک اگه هفته ی اول بود و من همچنان جمعیت 250 نفری میدیدم شاید قبول میکردم حرفتو، ولی الان ک حدود دو ماه گذشته و جمعیت همونقدره ولی در کنارش ساقی و مواد فروش و... هرکی دلش بخواد از حماقتِ این ایده استفاده میکنه و ب هدف میرسه، تو جامعه میچرخی و میفهمی اخبارِ جدیدِ مدرم اخبارِ مـ.ـاهـ.ـ.ـواره‌ـس و عموم مردم تو این باورن که اگه قرار بود اخبارِ اینور درست باشه نت باز بود پس میرم اخبارِاونور رو میبینم...

برایند این جنبش رو از هر طرف نگاه کنی براشون منفی بوده!!!

بجز اون تعدادِ محدودِ آی‌کیو‌ پایین و به قولِ شاعر(گوسفند)، که وقتی طوفان شروع بشه طرف متوجه میشه گوسفند قرار نیست براش سرپناه بسازه و بجای گاو و گوسفند شیر‌ده، به آدم نیاز داره! 

متوجه حرفت شدم
اما هدف کلی تبلیغات صرفا پیدا کردن طرفدار نیست
طرفدار رو که تو خیابون های طبق روایت تو با مواد فروش و ساقی که پیدا نمیکنن اکثرشون زمانی پیدا میشن که تصویر برداری ها از این جمعیت به کل ایران نشون داده بشه

طرف داره تریبون رو میبینه
نمیدونه اون زن یا اون مرد شغلش چیه
پرچم ها و عقاید و شعار ها دست به دست هم میدن هویت و معنی اون تصویر رو توصیف میکنن

(26-04-2026، 22:13)Son of anarchy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-04-2026، 22:08)SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تو شرایط بشدت اضطراری کاربرد داره نه هروقتی
مثلا جنگ فالکلند
چندمورد دیدم ولی کلا با اینی که تو ذهنته فرق داره
پلتفرمی توسعه میدن هم قابلیت غیر نظامی داشته باشه و هم نظامی, نمیان یکاره مثل ایران نفتکش اسفالت کنن

آسفالت خورده میشه کف ناو رو آسفالت نمیکنن برادر
در کل این جور استفاده ها رایجه وقتی ساختن یک ناو از نو زمان‌بر و هزینه بره
ᛅᛚᛏᚱᛁ ᛏᚢᚾᛅ ᚦᛁᚾᚢᛘ ᛒᚱᚢᛋᛁ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگوی آزاد | نسخه 485
  صندلی داغ نسخه 2 (با حضور shahid)
  هستی نیستی {نسخه 2}
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  فکر میکنی نفر قبلی چند درصد دوست داره؟ نسخه ۳
  به نفر قبلیت میخوره کدوم از این تیپا باشه؟ (نسخه ی دو)
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  °• گفتگوی آزاد | نسخه ۴۸۴ •°
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان