(26-04-2026، 21:55)SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(26-04-2026، 21:45)امیر 2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
آخه میدونی نظرِ من یکم متفاوته
مث حجاب
بنظرم این حرکت تونست ظاهر کارو بهتر کنه ولی باطن رو فاسد تر کرد به ضرر خودشون
اونی ک مخالفه برای ی تایم کوتاه سرکـ.ـوب شد تا دوباره بعد ی تایم مشخص خیلی بدتر بروز بده خودشو، دقیقا مثلِ داستانِ حجاب و گـ.ـ.ـشت ک آخر تسلیم شدن
این بُعدِ ساده ی داستانه ها
حالا میخوام بازش کنم یذره
افرادِ ساده این جمعیت رو میبینن و 100% باورش میکنن
اما حالا خودتو بذار جای یکی ک اینقدر زود باور نیست...
ی مثالِ کوچیک بزنم
ساقی عرقی ک میشناختمو دیدم ک کلِ موتورش پر بود از پرچم هر کشور و گروه و گروهکی ک از ذهنت بگذره، یه سربند بسته بود و گلوشو پاره میکرد، شعار میداد و میرفت...
بعد متوجه شدم ک الان برای عرقهایی ک میفروشه دلیوری داره و تو محل تحویل میده (:
اینجوری ک من شنیدم دقیقا هم تایمِ شلوغیا میاد بیرون، گرچه فکر میکنم این شلوغیا باعث شده تو ساعتهای غیرِ شلوغی هم ایستها به همچین تیپهایی گیر ندن!
حالا یه پله برو بالاتر
من توی یه رشتهی نسبتا حساس درس خوندم ک برای مثال سرِ یکی از کلاسهامون ک استاد خودش سرهنگِ سابقِ یه سازمانی بود، برای هممون توی اون کلاس به فاصله دو سه دقیقه یه نوتیف اطلاعاتی از اسـ.ـ.ـرائـ.ـیـ.ـل اومد (:
حالا جالبه خود استاد مطلع شد و یدفعه کلاس توجیهی و امنیتی شد و...
کاری ب این داستان ندارم
گفتم یه پله از عرق فروشِ محل بریم بالاتر
بنظرت دشمن و اون سرویس اطـ.ـ.ـلاعـ.ـ.ـاتی ای ک اینقدر اشراف اطـ.ـ.ـلاعـ.ـ.ـاتی داره ک به یه کلاس دانشجویی یدفعه نوتیف میده، جـ.ـ.ـاسـ.ـ.ـوساش اندازه یه عرق فروش نمیتونن از این جنـ.ـ.ـبشِ حکـ.ـ.ـومتی استفاده کنن؟؟؟
حالا هی بچههای کم سن و سالِ بسـ.ـ.ـیجی رو بیاریم خیابون ببندن و ایست بذارن...
برایندش به سمتِ جـ.ـ.ـاسـ.ـ.ـوس اطـ.ـ.ـلاعـ.ـ.ـاتی گرفتن و برنده شدنه
یا زادنِ مخالفِ بیشتر و کمتر کردنِ امـ.ـنـ.ـ.ـیت؟
نه خب دیگه حکومت متشکل از آدمای زیادیه
و هر آدم فکرش رشد میکنه
بله طرح های حچاب شکست خورد ولی الان بری بیرون بیینی میفهمی خیلی از شل حچاب ها و افرادی که با حچاب اوکی نیستن هم جز جمعیت موافقان حکومتن، حتی واسه غذا و پول هم که شده اونجا حضور دارن و این یعنی پلن تبلیغاتی جواب داده
حکومت درس میگیره تا وقتی که درس رو نگرفته ملت ایران نتونستن زیرشو خالی کنن و الان خیلیا از مخالفان حکومت هم شدن موافقان حکومت مسئله از حجاب و گشت ارشاد و اسلام جداس حتی
جوابم برای حرفات اینه تو تفسیر میکنی یک حکومت از چه راهی کارشو انجام میده خوب یا بد منطقی یا غیر منطقی ولی برای خود حکومت مهم نیست هدف در ازای انجام چه حرکاتی به دست میاد
میتونم فقط همینو بگم بهت
(26-04-2026، 21:53)Son of anarchy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
اصلا عادی نیست
در هر زمینه ای همینه
طرف نفت کش رو آسفالت کرده بهش میگه ناو پهپاد بر
همچین تفکری ضرر حالیش نمیشه
عادیه خارج از مباحث هسته ای در چندین جنبه ایران تحریم های سنگینی خورده که هنوز برطرف نشده مسئله فقط داخل نیست، دریچه بیرونی رو روت ببندن نیمی از سود رو باختی
کدوم ناو رو میگی ؟ نفتکش آسفالت کرده ؟
ببین فکر میکنم متوجه منظورم نشدی ولی تونستم بیارمت توی اون pov ک میخواستم
تمام اون متن رو نوشتم تا بگم اون ساقیه یکی از افرادِ متشکلِ اون جمعیته، ک به باقی افراد هم فکر کنی و pov داستانو تغییر بدیم
خب الان ب این رسیدیم ک تمام کسایی ک اون جمعیت رو تشکیل میدن طرفدار نیستن و هرکس ب یک دلیلی اومده، حالا من فرض رو میذارم به 80% طرفدار و 20% هدفدار
حالا از زاویه جمعیتی و آماری نگاه کن
این طرح بیشتر از یکماهه ک داره کار میکنه و الان تو جایگاهیه ک میشه نقدش کرد
تهران شهریه با n میلیون نفر جمعیت
جمعیت کسایی ک توی این طرح مشارکت میکنن چقدره؟
خیلی زیاد درسته؟ حالا بیا ب دید تبلیغاتی نگاه کنیم، سر چهارراهها ک میرسی شلوغ میشه و ترافیک و... با صدای زیادی ک میاد تداعیگرِ یه جمعیت زیاده
اتوبوسهایی ک حدود صد متر طولِ اتوبان کنار پارک کردن و روشون بنره ولی خالین!!!
از چهارراه ک رد میشی شروع میکنی ب آمار گرفتن و میبینی جمعیت جمعا به بالای 250 نفر نمیرسه!!!
جالبه از این چهارراه بزرگِ پر ترافیک ک رد میشی چهارراهِ بزرگِ بعدی هم همین داستانه!
و این جمعیت با خودروها و اتوبوس و ماشین سنگین راهپیمایی میکنن، چیزی ک شاید اگه 10 یا 20 سال پیش بود، جمعیتِ پیاده اون راهپیمایی میتونست اتوبانو ببنده!!!
خب میخوای بگی جنبش تبلیغاتیه و با همین تعداد کار و پـ.ـروپـ.ـگانداشونو کردن؟
خب جوابِ من اینه ک اگه هفته ی اول بود و من همچنان جمعیت 250 نفری میدیدم شاید قبول میکردم حرفتو، ولی الان ک حدود دو ماه گذشته و جمعیت همونقدره ولی در کنارش ساقی و مواد فروش و... هرکی دلش بخواد از حماقتِ این ایده استفاده میکنه و ب هدف میرسه، تو جامعه میچرخی و میفهمی اخبارِ جدیدِ مدرم اخبارِ مـ.ـاهـ.ـ.ـوارهـس و عموم مردم تو این باورن که اگه قرار بود اخبارِ اینور درست باشه نت باز بود پس میرم اخبارِاونور رو میبینم...
برایند این جنبش رو از هر طرف نگاه کنی براشون منفی بوده!!!
بجز اون تعدادِ محدودِ آیکیو پایین و به قولِ شاعر(گوسفند)، که وقتی طوفان شروع بشه طرف متوجه میشه گوسفند قرار نیست براش سرپناه بسازه و بجای گاو و گوسفند شیرده، به آدم نیاز داره!