امتیاز موضوع:
  • 13 رأی - میانگین امتیازات: 3.62
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

°• گفتگوی آزاد | نسخه 483 •°

(26-04-2026، 22:51)dadachkaiko نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-04-2026، 22:46)SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نگیریمون جومونگ

دیدی کنترلتو از دست دادی دیدی دیدی
دفعه بعد دیگه دروغ نگو عزیزم

عزیز؟ یادم نمیاد کاری باهات کرده باشم که بهم میگی عزیزم
این یک
اون موقع از دست نداده بودم و دروغی هم نگفتم، الان شما از من سوال کردی گفتم از دست ندادم یا قبلا؟
این دو

سوما اینکه وقتی میری پشت اکانت فیکت سعی کن نگاررشت رو عوض کنی که حداقل مردم نفهمن کی هستی خوشگل پسر 16

آرزو میکنم خدا یه عقل سلیم بهت بده
من که نفهمیدم درباره چی صحبت میکنی
ᛅᛚᛏᚱᛁ ᛏᚢᚾᛅ ᚦᛁᚾᚢᛘ ᛒᚱᚢᛋᛁ
آگهی
(26-04-2026، 22:50)Son of anarchy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-04-2026، 22:48)bOoOoOy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من احساس‌ میکنم بعضیاتون با کامپیوتر انلاین میشید
این حجم تایپ نیاز ب ماشین تایپ داره ن گوشی |:

اصلا از یکجایی به بعد محتوای پیام هیچ اهمیتی نداره هرکی پیامش طولانی ترو ک*سشر تر بود برنده س :|

دعوای پرهامو افشین واقعا نیاز ب پفیلا داره :V
من ک نمیخونم فقط فحش دادی با قرمز علامت بزنید (:
 سپاس شده توسط dadachkaiko ، Son of anarchy ، شـــقآیــق
(26-04-2026، 22:48)bOoOoOy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من احساس‌ میکنم بعضیاتون با کامپیوتر انلاین میشید
این حجم تایپ نیاز ب ماشین تایپ داره ن گوشی |:

یا اینکه کهولت سن سرعت انگشت ها و سوی چشما رو گرفته Big Grin
 سپاس شده توسط bOoOoOy
مول چوسه‌یو  11
زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست...
هرکسی نغمه خود خواند و از صحنه رود،
صحنه پیوسته بجاست...
Heart
(26-04-2026، 22:52)SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-04-2026، 22:51)dadachkaiko نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عزیز؟ یادم نمیاد کاری باهات کرده باشم که بهم میگی عزیزم
این یک
اون موقع از دست نداده بودم و دروغی هم نگفتم، الان شما از من سوال کردی گفتم از دست ندادم یا قبلا؟
این دو

سوما اینکه وقتی میری پشت اکانت فیکت سعی کن نگاررشت رو عوض کنی که حداقل مردم نفهمن کی هستی خوشگل پسر 16

خدات رو قبلا کشتن، دعات کاری نمیکنه که
نمیفهمی چون همونجور که میگن نونت تو نفهمیدنه
کاری که پدر مادرت نتوستن انجام بدن رو قرار نیست مردم.برات مجانی انجام بدن
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
°• گفتگوی آزاد | نسخه 483 •° 220
 سپاس شده توسط dadachkaiko ، bOoOoOy ، shahid ، شـــقآیــق
(26-04-2026، 22:53)bOoOoOy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-04-2026، 22:50)Son of anarchy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اصلا از یکجایی به بعد محتوای پیام هیچ اهمیتی نداره هرکی پیامش طولانی ترو ک*سشر تر بود برنده س :|

دعوا؟ گفتم.که پیرتر از تونی هستم که بخوام دعوا کنم
ولی کسی قرار نیست فکر کنه ما خریم و بره با اکانت فیک دومش بیاد همون چرت و پرتایی که با اون یکی اکانتاش میگه رو قرقره کنه دوباره
 سپاس شده توسط bOoOoOy
(26-04-2026، 22:55)dadachkaiko نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-04-2026، 22:52)SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خدات رو قبلا کشتن، دعات کاری نمیکنه که
نمیفهمی چون همونجور که میگن نونت تو نفهمیدنه
کاری که پدر مادرت نتوستن انجام بدن رو قرار نیست مردم.برات مجانی انجام بدن

اگه خدا رو قبول نداری
خب امیدوارم یکی پیدا شه و یه عقل سلیم بزاره توی سرت
مراقب باش چی میگی منم متقبالا جوابتو میدم

فقط با یه لحن دیگه که خدایی ناکرده من رو با حقیری مثل تو یکی نکنن
ᛅᛚᛏᚱᛁ ᛏᚢᚾᛅ ᚦᛁᚾᚢᛘ ᛒᚱᚢᛋᛁ
(26-04-2026، 22:56)Son of anarchy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یکم باید چروک کنی من رو به خاطر کهولت سن Big Grin
 سپاس شده توسط Son of anarchy
(26-04-2026، 22:56)Son of anarchy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فقط به درد طنز میخوری ؟
ملت هم بیشتر از این طنز های عقده‌پرداز حمایت میکنن
ملت ویران

(26-04-2026، 22:56)dadachkaiko نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-04-2026، 22:53)bOoOoOy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دعوا؟ گفتم.که پیرتر از تونی هستم که بخوام دعوا کنم
ولی کسی قرار نیست فکر کنه ما خریم و بره با اکانت فیک دومش بیاد همون چرت و پرتایی که با اون یکی اکانتاش میگه رو قرقره کنه دوباره

چی میگی بنده خدا کدوم اکانتم
ᛅᛚᛏᚱᛁ ᛏᚢᚾᛅ ᚦᛁᚾᚢᛘ ᛒᚱᚢᛋᛁ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگوی آزاد | نسخه 485
  صندلی داغ نسخه 2 (با حضور shahid)
  هستی نیستی {نسخه 2}
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  فکر میکنی نفر قبلی چند درصد دوست داره؟ نسخه ۳
  به نفر قبلیت میخوره کدوم از این تیپا باشه؟ (نسخه ی دو)
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  °• گفتگوی آزاد | نسخه ۴۸۴ •°
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان