امتیاز موضوع:
  • 13 رأی - میانگین امتیازات: 3.62
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

°• گفتگوی آزاد | نسخه 483 •°

(26-04-2026، 23:33)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پرهام دوستشو آورده با هم انقلاب کمونیستی کنن

اینجا انقلاب کمونیستی شده قبل از من
ᛅᛚᛏᚱᛁ ᛏᚢᚾᛅ ᚦᛁᚾᚢᛘ ᛒᚱᚢᛋᛁ
آگهی
(26-04-2026، 23:28)Berserk نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-04-2026، 23:23)dadachkaiko نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

صد درصد موافق هستم
ولی هر از چندگاهی باید تلنگری زده بشه به نظرم

باو کسی نبوده اینو سر کار نزاشته باشه از وقتی اومده ولی بجا اینکه بفهمه جدی جدی فکر میکنه عن خاصیه(((= باز هرجور صلاحه..

نه بابا مهم نیست
وجود شماها بسه
سری که درد نمیکنه رو دستمال نمیبندن که
به اینجور افراد میگن troll چون میدونن دارن چیکار میکنن و انرژی رو از هرج و مرج میگیرن
(26-04-2026، 23:32)SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-04-2026، 23:31)StarX نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تازه تشریف آوردم اینجا

تسلیت میگم قراره تفکرات خاکستری و رفتار های ناهنجار ناشی از نبودِ خانواده تو رو تحت تاثیر بزاره

ولی اگه اصالت داشته باشی جات امنه
تفکرات خاکستری که بهمراه بقیه نابود خواهد شد
(26-04-2026، 23:29)Berserk نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-04-2026، 23:24)dadachkaiko نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

راحت تونستی بگیری؟ روندش رو میشه توضیح بدی اگه امکان داره برات؟

والا ی آشنا امور مشترکین داشتم گفت اگه میخوای سریع شماره خط و کد ملی بفرست|: 

آها پس از اون روش احراز هویت و اینایی که خودشون رسما اعلام کردم نرفتی
خب َپس هیچی چون من میخواستم ببینم تون فرایند برای یه فرد عادی چه جوریه
ایشالا به خوشی استفاده کنی عزیز
(26-04-2026، 23:33)SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-04-2026، 23:33)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پس بهشت توعه
(26-04-2026، 23:35)StarX نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-04-2026، 23:32)SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تسلیت میگم قراره تفکرات خاکستری و رفتار های ناهنجار ناشی از نبودِ خانواده تو رو تحت تاثیر بزاره

ولی اگه اصالت داشته باشی جات امنه
تفکرات خاکستری که بهمراه بقیه نابود خواهد شد

تو دوست خوب منی
عقیدت چیه
ᛅᛚᛏᚱᛁ ᛏᚢᚾᛅ ᚦᛁᚾᚢᛘ ᛒᚱᚢᛋᛁ

Kill Commie

دوست؟ Big Grin
(26-04-2026، 23:35)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-04-2026، 23:33)SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پس بهشت توعه

اجتماع سست‌عنصران و روشعنفکران خاکستری با چاشنی فمنیسم بهشت من نیست

(26-04-2026، 23:36)StarX نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

Kill Commie

عالی بود
ᛅᛚᛏᚱᛁ ᛏᚢᚾᛅ ᚦᛁᚾᚢᛘ ᛒᚱᚢᛋᛁ
یدونه پرهام داشتیم تبدیل شد به دو تا پرهام
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://abzarek.ir/service-p/msg/4074480
 سپاس شده توسط dadachkaiko ، سهَ‌ند ، *Aɴѕel* ، Mohlek ، شـــقآیــق

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگوی آزاد | نسخه 485
  صندلی داغ نسخه 2 (با حضور shahid)
  هستی نیستی {نسخه 2}
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  فکر میکنی نفر قبلی چند درصد دوست داره؟ نسخه ۳
  به نفر قبلیت میخوره کدوم از این تیپا باشه؟ (نسخه ی دو)
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  °• گفتگوی آزاد | نسخه ۴۸۴ •°
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان