امتیاز موضوع:
  • 13 رأی - میانگین امتیازات: 3.62
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

°• گفتگوی آزاد | نسخه 483 •°

(27-04-2026، 0:03)Berserk نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-04-2026، 23:57)dadachkaiko نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خواهش میکنم
ولی حقیقت نمیدونم معنی این  ._. چی هست

همممم
شکلکای اینطوری ریشه ی عمیقی تو فلش دارن
درواقع یکی از نشانه های از مرحله نوبی در اومدن استفاده ازینا بود(((: 
خب اینم نقطه ها چشم‌‌ها و خط دهنش هست میشه تو کانتکست های زیادی هم استفاده کرد چون ی موجود آروم و بی حاشیس که ی گوشه نشسته ._.
بعضی از اعضای خونوادش: 
|:< 
*^_^* 
o.o 
O_o 
^o^ 
 -.- 

اها متوجه شدم، از هموناست که یه زمانی توی اس ام اس ها هم بودن
سپاس از شما بابت توضیح
 سپاس شده توسط Berserk
آگهی
(27-04-2026، 0:01)dadachkaiko نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-04-2026، 23:58)Berserk نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آرا چه مشی 
هرجا آدما از دوتا بیشتر بشن دراما هم میاد 
اینجاهم از همون ۲۰۱۱ دراما داشت 
فقط هر سال فک میکردن سال(های) قبلی بهتر بود درصورتیکه همشون ی گهن
Telegh_01

البته شنیدم بعضی ها آرامش رو با وجود دختر های خوشگل هم معنی میدونن که خب دخترای خوشگل دراماهای بیشتری رو ایجاد میکنن، خواسته یا ناخواسته، مستقیم یا غیر مستقیم

واقعا نظری ندارم(((: 
دختر پسر با هر قیافه ای تو زندگی من هرج و مرج درست کردن|:
 سپاس شده توسط dadachkaiko
(27-04-2026، 0:07)Berserk نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-04-2026، 0:01)dadachkaiko نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

البته شنیدم بعضی ها آرامش رو با وجود دختر های خوشگل هم معنی میدونن که خب دخترای خوشگل دراماهای بیشتری رو ایجاد میکنن، خواسته یا ناخواسته، مستقیم یا غیر مستقیم

واقعا نظری ندارم(((: 

اینجوریش رو دیگه نشنیده بودم
ولی میتونم یه حدس بزنم
احتمالا تو اون دختر خوشگله هستی که با وجودت کنار بقیه دراما به وجود میاد بدون اینکه تقصیر داشته باشی؟
(27-04-2026، 0:11)dadachkaiko نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-04-2026، 0:07)Berserk نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

واقعا نظری ندارم(((: 

ولی میتونم یه حدس بزنم
احتمالا تو اون دختر خوشگله هستی که با وجودت کنار بقیه دراما به وجود میاد بدون اینکه تقصیر داشته باشی؟

چی وا نه من خیلی بی حاشیم بچه ها شاهدن T_T 
(27-04-2026، 0:11)מַברִיק نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

علاقه که هست حوصلش اصلا نیست

عزیز دل خانواده؟

همین که علاقه اش هست یعنی نصف راه رو رفتی واقعا
بعدشم از یه جایی به بعد وظیفش میفته گردن اونی که شاید گریه کنه اگه کوتاهش کنی، حتی شست و شو و خشک کردن و غیره Big Grin
 سپاس شده توسط מַברִיק
(27-04-2026، 0:16)dadachkaiko نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-04-2026، 0:11)מַברִיק نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

علاقه که هست حوصلش اصلا نیست

عزیز دل خانواده؟

بعدشم از یه جایی به بعد وظیفش میفته گردن اونی که شاید گریه کنه اگه کوتاهش کنی، حتی شست و شو و خشک کردن و غیره  Big Grin

جدی؟ نمیدونم تجربشو نداشتم ، اوکیه پ Big Grin
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ناشناس
(27-04-2026، 0:15)Berserk نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-04-2026، 0:11)dadachkaiko نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ولی میتونم یه حدس بزنم

شاید بد گفتم
اصلا نگفتم حاشیه داری دختر خوب
دارم میگم اون دختر خوشگله که دراما دنبالش میاد و ولش نمیکنه هستی
اصلا قصد بی ادبی نداشتم

(27-04-2026، 0:17)מַברִיק نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-04-2026، 0:16)dadachkaiko نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بعدشم از یه جایی به بعد وظیفش میفته گردن اونی که شاید گریه کنه اگه کوتاهش کنی، حتی شست و شو و خشک کردن و غیره  Big Grin

منم نداشتم ولی دیدم که با یه تهدید کوتاه کردن مو طرف حاضر به انجام هرکاری میشه، مثلا شستن ظرفا یا نظافت خونه ((:
 سپاس شده توسط מַברִיק
(27-04-2026، 0:17)dadachkaiko نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-04-2026، 0:15)Berserk نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شاید بد گفتم
اصلا قصد بی ادبی نداشتم

آخه چطور ممکنه بی حاشیه باشی ولی دراما هم داشته باشی مداوم 
(27-04-2026، 0:17)dadachkaiko نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شاید بد گفتم
اصلا قصد بی ادبی نداشتم

(27-04-2026، 0:17)מַברִיק نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

منم نداشتم ولی دیدم که با یه تهدید کوتاه کردن مو طرف حاضر به انجام هرکاری میشه، مثلا شستن ظرفا یا نظافت خونه ((:

خوشم اومد25r30
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ناشناس
(27-04-2026، 0:20)Berserk نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شاید بد گفتم
اصلا قصد بی ادبی نداشتم

آخه چطور ممکنه بی حاشیه باشی ولی دراما هم داشته باشی مداوم 

در دروازه رو میشه بست ولی در دهن مردم رو نه
در ضمن مردم بیکارن و حسود
اصلا شما فقط وجود داشته باش یه جا، یهو میبینی 10تا حرف میزنن پشت سرت

(27-04-2026، 0:20)מַברִיק نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شاید بد گفتم
اصلا قصد بی ادبی نداشتم

خوشم اومد25r30

آره خلاصه بچه بودم باورم نمیشد، ولی الان شاید بتونم بگم درک میکنم، خب دوست داره چیکار کنه؟ مجبور میشه سریع شکست رو قبول کنه Sad
 سپاس شده توسط מַברִיק

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگوی آزاد | نسخه 485
  صندلی داغ نسخه 2 (با حضور shahid)
  هستی نیستی {نسخه 2}
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  فکر میکنی نفر قبلی چند درصد دوست داره؟ نسخه ۳
  به نفر قبلیت میخوره کدوم از این تیپا باشه؟ (نسخه ی دو)
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  °• گفتگوی آزاد | نسخه ۴۸۴ •°
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان