27-04-2026، 17:57
(آخرین ویرایش در این ارسال: 27-04-2026، 17:58، توسط dadachkaiko.)
(27-04-2026، 17:05)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(27-04-2026، 15:22)dadachkaiko نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.وایی
شاید نباشه و شما درست بگی
ولی متاسفانه به شخصه اصلا نمیتونم هیچ چیزی که دراماتیک یا رومانتیک باشه رو ببینم، دقیقه 10 خاموشش میکنم
مثلا فیلمی مثل نوت بوک مثال خیلی خوبی هست که همه گفتن چه فیلم خفنی رو به زور دیدم تا آخرش، ولی به شخصه احساس کردم بعد از دیدنش اون تایمی که براش گذاشتم هدر رفته
![]()
من عاشق رمانتیکم
البته درام رومانتیکو ب کمدی رمانتیک ترجیح میدم
ینی میخوای بگی لالا لندم ندیدی؟؟
یا 500days of summer
یا حتی Dracula: a love tale ???
پس چ ژانری دوس داری
از بین اینا که نام بردی فقط لالالند رو دیدم که اون هم به نظرم جای تعریف نداشت ولی خب بد هم نبود که بگم وقتم هدر رفته
شاید بتونم بگم تقریبا همه ژانر ها رو نگاه میکنم جز رمانتیک و درام
(27-04-2026، 17:00)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(27-04-2026، 15:20)TinaMk نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
زندگی این خانواده های سلطنتیه داستان ازدواج کردناشون هر فصلش زندگی یکی دوتاشونه مثلا
من به یکی از دوستام که پسره معرفی کردم میگفت خیلی دخترونس و اینا خوشم نیومد حالا شایدم خوشت بیاد تو
به درد پسرایی میخوره که یکم انرژی زنانشون فعاله(((:
نخیر خیلیَم اکشنه(بزا برن ببینن لطیف شن)
لطیف بشیم که چی بشه؟ بیشتر فشار زندگی رو حس کنیم بشینیم گریه کنیم؟

بازی آنلاین
آپلود عکس

![[-] [-]](http://www.flashkhor.com/forum/images/collapse.gif)