امتیاز موضوع:
  • 13 رأی - میانگین امتیازات: 3.62
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

°• گفتگوی آزاد | نسخه 483 •°

(27-04-2026، 17:05)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-04-2026، 15:22)dadachkaiko نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شاید نباشه و شما درست بگی
ولی متاسفانه به شخصه اصلا نمیتونم هیچ چیزی که دراماتیک یا رومانتیک باشه رو ببینم، دقیقه 10 خاموشش میکنم
مثلا فیلمی مثل نوت بوک مثال خیلی خوبی هست که همه گفتن چه فیلم خفنی رو به زور دیدم تا آخرش، ولی به شخصه احساس کردم بعد از دیدنش اون تایمی که براش گذاشتم هدر رفته

Big Grin  Big Grin
وایی
من عاشق رمانتیکم
البته درام رومانتیکو ب کمدی رمانتیک ترجیح میدم
ینی میخوای بگی لالا لندم ندیدی؟؟
یا  500days of summer
یا حتی Dracula: a love tale ???
پس چ ژانری دوس داری

از بین اینا که نام بردی فقط لالالند رو دیدم که اون هم به نظرم جای تعریف نداشت ولی خب بد هم نبود که بگم وقتم هدر رفته
شاید بتونم بگم تقریبا همه ژانر ها رو نگاه میکنم جز رمانتیک و درام

(27-04-2026، 17:00)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-04-2026، 15:20)TinaMk نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

زندگی این خانواده های سلطنتیه داستان ازدواج کردناشون هر فصلش زندگی یکی دوتاشونه مثلا
من به یکی از دوستام که پسره معرفی کردم میگفت خیلی دخترونس و اینا خوشم نیومد حالا شایدم خوشت بیاد تو

به درد پسرایی میخوره که یکم انرژی زنانشون فعاله(((:

نخیر خیلیَم اکشنه(بزا برن ببینن لطیف شن)

لطیف بشیم که چی بشه؟ بیشتر فشار زندگی رو حس کنیم بشینیم گریه کنیم؟ Big Grin
 سپاس شده توسط shghyegh
آگهی
(27-04-2026، 17:57)dadachkaiko نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-04-2026، 17:05)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

وایی
من عاشق رمانتیکم
یا  500days of summer
پس چ ژانری دوس داری

از بین اینا که نام بردی فقط لالالند رو دیدم که اون هم به نظرم جای تعریف نداشت ولی خب بد هم نبود که بگم وقتم هدر رفته

دیس لایک
من بهترین فیلم موردعلاقم لالا لنده
 سپاس شده توسط dadachkaiko ، shghyegh
(27-04-2026، 17:58)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-04-2026، 17:57)dadachkaiko نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دیس لایک

داداش نگفتم که بده
گفتم من نمیتونم دیدن این ژانر رمانتیک و درام رو تحمل کنم
(27-04-2026، 17:25)Son of anarchy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-04-2026، 17:00)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فیلم باید توش قتلو غارت باشه اینجوری مزه نمیده 6

نهههههه
من اصن اونا رو نمیتونم
مگه اینکه رو یکی از کارکترا کراش بزنم
در نهایت همه ی ما به یک ماه می‌نگریستیم
 سپاس شده توسط dadachkaiko
(27-04-2026، 18:00)dadachkaiko نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-04-2026، 17:58)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دیس لایک

داداش نگفتم که بده

یک روزی روزگاری تحملش خواهی کرد....
 سپاس شده توسط shghyegh ، dadachkaiko

وایی
من عاشق رمانتیکم
یا  500days of summer
پس چ ژانری دوس داری

لطیف بشیم که چی بشه؟ بیشتر فشار زندگی رو حس کنیم بشینیم گریه کنیم؟  Big Grin

وایی نگو من خیلی با لالالند گریستمممم
و البته درسهای خوبی هم گرفتم ک نمیگم

وایی
من عاشق رمانتیکم
یا  500days of summer
پس چ ژانری دوس داری

لطیف بشیم که چی بشه؟ بیشتر فشار زندگی رو حس کنیم بشینیم گریه کنیم؟  Big Grin
اتفاقا بریجرتون اصصصصلا گریه دار نیس
فقط ی موضوع تو فصل ۴ و ی موضوع تو کوئین شارلوت یکم گریه دار بود ولی کلا خیلی فیلم ترو تمیزو آبی بنفشیه

(27-04-2026، 17:23)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-04-2026، 16:32)shahid نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پس یعنی تو با دموکراسی مخالفی!؟ Telegh_26

بله من طرفدار benevolent dictatorship هستم یعنی دیکتاتوری خیرخواهانه
ینی قدرت دست یک نفر باشه و اون به نفع مردم و برای خیر مردم تصمیم گیری کنه
مث پوتین؟

(27-04-2026، 17:47)SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-04-2026، 17:45)Mohlek نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

جوووون
تلاشتو بکن
شاید منم مث اسکلا صدامو رادیویی کردم تو گ.ا ویس دادم
کنتر نمیندازه که (((:

وقت کردی آیدیتو بده
بله یا سروش دارم فعلا

چقد آخوند معابانه ای
 سپاس شده توسط dadachkaiko
(27-04-2026، 18:05)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مث پوتین؟

شاید
 سپاس شده توسط shghyegh
(27-04-2026، 18:04)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-04-2026، 18:00)dadachkaiko نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

داداش نگفتم که بده

city of starssss
?are you shining just for me501
(27-04-2026، 18:12)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-04-2026، 18:04)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

city of starssss
?are you shining just for me501

آی ستارهههعه
که واسه من میدرخشییی
(27-04-2026، 18:04)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-04-2026، 17:25)Son of anarchy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فیلم باید توش قتلو غارت باشه اینجوری مزه نمیده 6

نهههههه
من اصن اونا رو نمیتونم
مگه اینکه رو یکی از کارکترا کراش بزنم

کلا حتی ژانر هم رمانتیک نباشه بازم دنبال کراش و رمانتیک هستی پس Big Grin

داداش نگفتم که بده

نه داداش وقتی نمیتونم نمیتونم دیگه
حتی اگه یه دختر شاه پریون شرط ازدواجش رو این بزاره من نمیتونم

(27-04-2026، 18:05)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

وایی نگو من خیلی با لالالند گریستمممم
و البته درسهای خوبی هم گرفتم ک نمیگم

اتفاقا بریجرتون اصصصصلا گریه دار نیس
فقط ی موضوع تو فصل ۴ و ی موضوع تو کوئین شارلوت یکم گریه دار بود ولی کلا خیلی فیلم ترو تمیزو آبی بنفشیه

خب من چون نفهمیدمش درسی که گرفتی رو بگو لطفا

خب خوبه که گریه نداره بریجرتون و بعد با لالالندی که من گریه ای توش ندیدم گریه کردی Big Grin
 سپاس شده توسط shghyegh

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگوی آزاد | نسخه 485
  صندلی داغ نسخه 2 (با حضور shahid)
  هستی نیستی {نسخه 2}
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  فکر میکنی نفر قبلی چند درصد دوست داره؟ نسخه ۳
  به نفر قبلیت میخوره کدوم از این تیپا باشه؟ (نسخه ی دو)
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  °• گفتگوی آزاد | نسخه ۴۸۴ •°
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان