امتیاز موضوع:
  • 13 رأی - میانگین امتیازات: 3.62
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

°• گفتگوی آزاد | نسخه 483 •°

(27-04-2026، 23:36)آمین نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-04-2026، 23:25)امیر‌حسین نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام
نه، فقط لاگ اوت میمونی و از خدمات اپل محروم میشی. البته ر بعضی از قسمت های گوشی ممکنه ک اکانتت بپره. پریدنه مهم نیست، تهش لاگ اوت میشی . اپل ایدی قفل نشه این مهمه.

جدییی؟
فقط رمزش رو من دیگ یادم نیست تو تلگرام فک کنم سیو داشتم از کجا بفهمم ک لاک شده یا نشده؟
متوجه فرقش نمیشم
سلام
واسه اینکه sign out کنی باید رمزشو بزنی، مثلا اگه گوشیو بخوای بفروشی باید خارج شی از اپل آیدیت چون خریدار نمیتونه دیگه لاگین کنه به اپل آیدی خودش
یا مثلا برای آپدیت و دانلود برنامه ها باید باز رمزتو بزنی اگه مثلا فیس آیدیت کار نکنه
کلا اسیر میشی اگه به رمزت دسترسی نداشته باشی
 سپاس شده توسط آمین
آگهی
(27-04-2026، 23:39)امیر‌حسین نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-04-2026، 23:36)آمین نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

جدییی؟
فقط رمزش رو من دیگ یادم نیست تو تلگرام فک کنم سیو داشتم از کجا بفهمم ک لاک شده یا نشده؟
متوجه فرقش نمیشم

اوه، این قضیه رمزو بعد حل کن.

ببین رمز یادت بره یا به هر دلیلی مثل اشتباه وارد کردن رمز درخواست تایید دومرحله‌ای با شماره و... گوشی حس کنه ک واکنش غیرعادی صورت گرفته، لاک میشه، و تا رمزو نزنی یا تایید دومرحله ای انجام ندی حتی اجازه نمیده گوشیتو باز کنی بری‌تو گوشی. لاگ اوت ک میشه همون خروج از اکانت ک اجازه نمیده از خدمات‌ اپ استور و و ایکلاد و  اینا استفاده کنی.

ببین ی سری اطلاعات ک هست مثل اینکه شهر پدر و مادر و این تاریخ و تولد و از این جور سوالا اونا رو میدونم رمزش رو هم چن تا حدس براش دارم ک میدونم چیا بودن یعنی چن بار پیش اومده ک رمز یادم نبوده و با اونا تونستم وارد بشم و مشکلی نخورم
اگ بازم اونجوری بشه و در بدترین حالت رمز رو یادم نباشه اونا بالا بیان اوکیه دیگه؟
فقط تا چن وقت وارد نشی تو اکانت یدفعه ای رمز میخواد؟

(27-04-2026، 23:41)ɪᴄᴇ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

جدییی؟
متوجه فرقش نمیشم
سلام
واسه اینکه sign out کنی باید رمزشو بزنی، مثلا اگه گوشیو بخوای بفروشی باید خارج شی از اپل آیدیت چون خریدار نمیتونه دیگه لاگین کنه به اپل آیدی خودش
یا مثلا برای آپدیت و دانلود برنامه ها باید باز رمزتو بزنی اگه مثلا فیس آیدیت کار نکنه

رمز رو نسبی یادمه اخه
نمیدونم
واجبه بخوام فیلتر بخرم و رمزش رو بزنم؟
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://abzarek.ir/service-p/msg/3189842
(27-04-2026، 23:37)SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-04-2026، 23:32)Đęąđ.ğïřł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یکم دوربینو بالاتر ببر و نشون بده

شرمنده
کاتش زدم

دوباره دوباره
(27-04-2026، 23:43)Đęąđ.ğïřł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-04-2026، 23:37)SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شرمنده
کاتش زدم

دوباره دوباره

یکی دارم تکی ( همونم کات میزنم )
ᛅᛚᛏᚱᛁ ᛏᚢᚾᛅ ᚦᛁᚾᚢᛘ ᛒᚱᚢᛋᛁ
(27-04-2026، 23:41)آمین نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-04-2026، 23:39)امیر‌حسین نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ببین رمز یادت بره یا به هر دلیلی مثل اشتباه وارد کردن رمز درخواست تایید دومرحله‌ای با شماره و... گوشی حس کنه ک واکنش غیرعادی صورت گرفته، لاک میشه، و تا رمزو نزنی یا تایید دومرحله ای انجام ندی حتی اجازه نمیده گوشیتو باز کنی بری‌تو گوشی. لاگ اوت ک میشه همون خروج از اکانت ک اجازه نمیده از خدمات‌ اپ استور و و ایکلاد و  اینا استفاده کنی.

ببین ی سری اطلاعات ک هست مثل اینکه شهر پدر و مادر و این تاریخ و تولد و از این جور سوالا اونا رو میدونم رمزش رو هم چن تا حدس براش دارم ک میدونم چیا بودن یعنی چن بار پیش اومده ک رمز یادم نبوده و با اونا تونستم وارد بشم و مشکلی نخورم
اگ بازم اونجوری بشه و در بدترین حالت رمز رو یادم نباشه اونا بالا بیان اوکیه دیگه؟

اها بک اپ کوئسشن هارو میدونی ک‌حله. بعدا بردار عوض کن رمزتو.

والا چی‌بگم، برا منم یهو میبینی رمز میخاد تا نزنی نمیذاره اپ دانلود کنی یا بکاپ بگیری و... .
یه حالت لاگ اوت طور باقی میمونه معلق
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ناشناس بگو (:

°• گفتگوی آزاد | نسخه 483 •° 259
(27-04-2026، 23:44)SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-04-2026، 23:43)Đęąđ.ğïřł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دوباره دوباره

بدون کات بزار خودتو بببنیم
(27-04-2026، 23:41)آمین نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-04-2026، 23:41)ɪᴄᴇ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام

رمز رو نسبی یادمه اخه
نمیدونم
واجبه بخوام فیلتر بخرم و رمزش رو بزنم؟

اگه اپل آیدیت رو ایمیل خودته و جواب سوالای امنیتیت یادته مشکلی نداری واسه ریکاور کردن نگران نباش
و اگه نمیخوای آپدیتی چیزی بکنی الان عملا نیازی نداری به اینکه دسترسی داشته باشی... اصلا لاگی رد و بدل نمیشه که بخواد فعالیت مشکوک رو اکانتت تشخیص بده و لاکت کنه
اینجوریه که هی میگه داداش هستی؟ خودتی؟ توام جوابشو نمیدی، چرا میگم مهم نیست؟ چون قطع هستی، جواب بدی ام نمیتونه رمزی که زدیو احراز کنه ((:
Welcome to iran
 سپاس شده توسط آمین ، dadachkaiko
(27-04-2026، 23:45)امیر‌حسین نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

والا چی‌بگم، برا منم یهو میبینی رمز میخاد تا نزنی نمیذاره اپ دانلود کنی یا بکاپ بگیری و... .

اره اره تمامش رو میدونم
اخه الانم نتم وصل نیس ک بخوام کاری باهاش بکنم((((:
الان کارایی نداره از همون تایمی ک کلا قطع شد منم قطع شدم و دیگه نتونستم ک وصل بشم اصلا
خب پس زیاد خطری نداره امیدوارم فقط قفل نشم یهو
https://abzarek.ir/service-p/msg/3189842
(27-04-2026، 23:47)آمین نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-04-2026، 23:45)امیر‌حسین نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اره اره تمامش رو میدونم
اخه الانم نتم وصل نیس ک بخوام کاری باهاش بکنم((((:
الان کارایی نداره از همون تایمی ک کلا قطع شد منم قطع شدم و دیگه نتونستم ک وصل بشم اصلا
خب پس زیاد خطری نداره امیدوارم فقط قفل نشم یهو

احتمال داره واسه ی چیزایی شااااید ازت رمز بخواد مثل فیس ایدی و این چیزا شااااید، بعدا هروقت دستت رسید برو ریست پسورد بزن.
ناشناس بگو (:

°• گفتگوی آزاد | نسخه 483 •° 259
(27-04-2026، 23:44)SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دوباره دوباره

خب وقتی کات میزنی دیگه عکس از خود حساب نمیشه که
عکس از لباس حساب میشه
تو بعضی مناطق آذربایجان به کت میگن خُود؛ با این قاعده چیزی که تو دادی عکس از خود حساب نمیشه، عکس از خود حساب میشه
آب کم است
آن را اسراف نکنید
water is low
Do not waste it
الماء قلیل
لا تسرفوه

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگوی آزاد | نسخه 485
  صندلی داغ نسخه 2 (با حضور shahid)
  هستی نیستی {نسخه 2}
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  فکر میکنی نفر قبلی چند درصد دوست داره؟ نسخه ۳
  به نفر قبلیت میخوره کدوم از این تیپا باشه؟ (نسخه ی دو)
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  °• گفتگوی آزاد | نسخه ۴۸۴ •°
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان