(27-04-2026، 23:39)امیرحسین نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(27-04-2026، 23:36)آمین نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
جدییی؟
فقط رمزش رو من دیگ یادم نیست تو تلگرام فک کنم سیو داشتم از کجا بفهمم ک لاک شده یا نشده؟
متوجه فرقش نمیشم
اوه، این قضیه رمزو بعد حل کن.
ببین رمز یادت بره یا به هر دلیلی مثل اشتباه وارد کردن رمز درخواست تایید دومرحلهای با شماره و... گوشی حس کنه ک واکنش غیرعادی صورت گرفته، لاک میشه، و تا رمزو نزنی یا تایید دومرحله ای انجام ندی حتی اجازه نمیده گوشیتو باز کنی بریتو گوشی. لاگ اوت ک میشه همون خروج از اکانت ک اجازه نمیده از خدمات اپ استور و و ایکلاد و اینا استفاده کنی.
ببین ی سری اطلاعات ک هست مثل اینکه شهر پدر و مادر و این تاریخ و تولد و از این جور سوالا اونا رو میدونم رمزش رو هم چن تا حدس براش دارم ک میدونم چیا بودن یعنی چن بار پیش اومده ک رمز یادم نبوده و با اونا تونستم وارد بشم و مشکلی نخورم
اگ بازم اونجوری بشه و در بدترین حالت رمز رو یادم نباشه اونا بالا بیان اوکیه دیگه؟
فقط تا چن وقت وارد نشی تو اکانت یدفعه ای رمز میخواد؟
(27-04-2026، 23:41)ɪᴄᴇ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(27-04-2026، 23:36)آمین نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
جدییی؟
فقط رمزش رو من دیگ یادم نیست تو تلگرام فک کنم سیو داشتم از کجا بفهمم ک لاک شده یا نشده؟
متوجه فرقش نمیشم
سلام
واسه اینکه sign out کنی باید رمزشو بزنی، مثلا اگه گوشیو بخوای بفروشی باید خارج شی از اپل آیدیت چون خریدار نمیتونه دیگه لاگین کنه به اپل آیدی خودش
یا مثلا برای آپدیت و دانلود برنامه ها باید باز رمزتو بزنی اگه مثلا فیس آیدیت کار نکنه
کلا اسیر میشی اگه به رمزت دسترسی نداشته باشی
رمز رو نسبی یادمه اخه
نمیدونم
واجبه بخوام فیلتر بخرم و رمزش رو بزنم؟