امتیاز موضوع:
  • 13 رأی - میانگین امتیازات: 3.62
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

°• گفتگوی آزاد | نسخه 483 •°

(28-04-2026، 13:20)Đęąđ.ğïřł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-04-2026، 13:14)SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تنها دختر خوشگلی که دیدم و باهاش رابطه داشتم یه دختر یهودی بود همسایمون بود، پدرش تو نیروی هوایی سپاه بود خانوادگی یهودی. واقعا خوشگل بود خیلی خوش اخلاق کلا از خانوادش دور بود

حتی پای سفرشون هم نشستم کاری نداشتن صرفا رفیق و همسایه بودن براشون کافیه که حتی یه شب خونه‌شون بخوابی، خیلی آروم و خون‌گرم بودن البته خب افکار سنتی ای هم داشتن، تعریف کردن که از زمان ایران باستان خانواده های یهودی اینجا کار میکردن در دربار سلطنتی باستانی نفوذ داشتن و ازش سود بیرون میکشیدن و ایرانی های دربار هم ازشون حمایت میکردن یجورایی مثل خانواده فلر و روتشلید

برام تعریف کرد خیلی کتاب میخوند کتاب عهد عتیق رو از طریق همون شروع کردم، توش اشاره کرده بود به یک ناجی ایرانی که یهودی هارو آزاد میکنه و خب منظورش کورش بود. شیراز و اصفهان زمان ساسانیان دو تا قلعه خیلی مستحکم داشتن که خود شهر ها داخلش بود. و خب مردم مقاومت میکنن و نمیزارن اون مسلمونای احمق بریزن داخل و سیج ادامه داشت تا وقتی یهودی های داخل قلعه راه نفوذ دادن، همه ایرانی ها مردن بجز یهودی ها.

اینکه از فعل گذشته استفاده کردی برای اینکه اونو تبدیل به صابون کردی؟

نه صابون نشد
تا روابط بیشتر باهاش جلو رفتم ولی خب کل خانوادشو انتقال دادن به یه شهرک امنیتی متعلق به سپاه، و بعد گفت که میره ترکیه و ندیدمش

قضیه صابون فرق داره
با استفاده از چربی ها و مواد مضر از دست رفته از بدن انسان ها مواد خوشبو کننده و بهداشتی میساختن حتی از پهن چون معتقد بودن شیمیایی نیست و خب طراحی دانشمند های آلمانی بود
ᛅᛚᛏᚱᛁ ᛏᚢᚾᛅ ᚦᛁᚾᚢᛘ ᛒᚱᚢᛋᛁ
آگهی
(28-04-2026، 12:29)shahid نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من اولین بار که با مطهر نیا اشنا شدم، جای گوش دادن مناظره‌اش عاشق ریشش شدم Telegh_01

یکی از جریان های مخالفی که گوش میدم همین مطهرنیا گوش میدم، یکی هم حاتم قادری فقط بخاطر اسمش Telegh_01

آفرین پس آشنایی
هر دفه میاد میگه من از سال ۷۹ سیمرغ را بعنوان نوماد خود انتخاب کردمTelegh_01
ریششم همون شبیه سیمرغ کرده Telegh_01
 سپاس شده توسط shahid
(28-04-2026، 13:23)SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-04-2026، 13:20)Đęąđ.ğïřł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اینکه از فعل گذشته استفاده کردی برای اینکه اونو تبدیل به صابون کردی؟

نه صابون نشد
تا روابط بیشتر باهاش جلو رفتم ولی خب کل خانوادشو انتقال دادن به یه شهرک امنیتی متعلق به سپاه، و بعد گفت که میره ترکیه و ندیدمش

قضیه صابون فرق داره
با استفاده از چربی ها و مواد مضر از دست رفته از بدن انسان ها مواد خوشبو کننده و بهداشتی میساختن حتی از پهن چون معتقد بودن شیمیایی نیست و خب طراحی دانشمند های آلمانی بود
چطوری میتونی خلاف عقاید هیتلر بزرگ رفتار کنی؟ با دشمنش وارد رابطه شدی؟ نازیسمو تبدیل به گازیسم کردی باانتخابت

وافعا هیتلر مغز متفکر تاریخ بود♡
 سپاس شده توسط _sehun_ ، ραтяιcια ، dadachkaiko
(28-04-2026، 13:12)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یادش بخیر اون زمانا که اینستاگرام داشتم خواننده نامبر وان تاریخ فالووم کرده بود

اع این کیت کت باباست که
حالت چطوره دختر قشنگم؟
°• گفتگوی آزاد | نسخه 483 •° 267
 سپاس شده توسط *Aɴѕel*
(28-04-2026، 13:26)Đęąđ.ğïřł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-04-2026، 13:23)SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نه صابون نشد

قضیه صابون فرق داره
چطوری میتونی خلاف عقاید هیتلر بزرگ رفتار کنی؟ با دشمنش وارد رابطه شدی؟ نازیسمو تبدیل به گازیسم کردی باانتخابت

نه ربطی نداشت مشاور هرمان گورینگ یک یهودی بود، البته اونم یروز به هرمان گفت که من یهودیم ولی در دولت رایش آزادم و برات مقام دارم درسته ؟ هرمان گفت من همین الانم میتونم دندونات رو خورد کنم

راینهارد هایدریش چندین خدمتکار زن یهودی داشت و یکیشون نفوذی درومد و خب جلوی پسرش به زنه تجاوز کردو کشتش. خوب بودیم با یهودیا

و اینکه نازیسم یک فحشه
ᛅᛚᛏᚱᛁ ᛏᚢᚾᛅ ᚦᛁᚾᚢᛘ ᛒᚱᚢᛋᛁ
(28-04-2026، 13:14)SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

[. و خب مردم مقاومت میکنن و نمیزارن اون مسلمونای احمق بریزن داخل و سیج ادامه داشت تا وقتی یهودی های داخل قلعه راه نفوذ دادن، همه ایرانی ها مردن بجز یهودی ها.

توهین به اسلام و مسلمانان؟ خجالت بکش
 سپاس شده توسط shahid
(28-04-2026، 13:13)Son of anarchy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-04-2026، 13:11)esiesi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

میفهمم
نمیخوای یه قدی به داداش بدی ببینم چقدر گولاخ شدی؟ ((:

میدم پیویت

ی نودم بفرس پیوی این داداش 2

(28-04-2026، 13:19)Son of anarchy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مثلا شهید گوشتش بوی عطر مشهدی غنی شده میده

عطر مشهدی ترکیب شده با بوی جوراب؟  Telegh_01
زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست...
هرکسی نغمه خود خواند و از صحنه رود،
صحنه پیوسته بجاست...
Heart
 سپاس شده توسط Son of anarchy
(28-04-2026، 13:30)امیر2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-04-2026، 13:13)Son of anarchy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

میدم پیویت

ی نودم بفرس پیوی این داداش 2

(28-04-2026، 13:19)Son of anarchy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مثلا شهید گوشتش بوی عطر مشهدی غنی شده میده

عطر مشهدی ترکیب شده با بوی جوراب؟  Telegh_01

زشته عمو از شما بعیده :v
+
پروفایلو باز میکنی بوی جوراب تو حرم میزنه بالا 6
 سپاس شده توسط امیر2
(28-04-2026، 13:29)SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-04-2026، 13:26)Đęąđ.ğïřł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نه ربطی نداشت مشاور هرمان گورینگ یک یهودی بود، البته اونم یروز به هرمان گفت که من یهودیم ولی در دولت رایش آزادم و برات مقام دارم درسته ؟ هرمان گفت من همین الانم میتونم دندونات رو خورد کنم

راینهارد هایدریش چندین خدمتکار زن یهودی داشت و یکیشون نفوذی درومد و خب جلوی پسرش به زنه تجاوز کردو کشتش. خوب بودیم با یهودیا

و اینکه نازیسم یک فحشه

یعنی میخوایی بگی اون بزرگ‌مرد یهودی ها رو یا نژاد پست نمیدونست و عامل فساد و مشکلات رو یهودی ها نمیدونست؟ بعد اینا ک نژاد برتر نیستن:>

اینم توطئه خودشونه
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
°• گفتگوی آزاد | نسخه 483 •° 267
 سپاس شده توسط امیر2 ، Đęąđ.ğïřł ، Medusa ، shghyegh ، ραтяιcια ، dadachkaiko

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگوی آزاد | نسخه 485
  صندلی داغ نسخه 2 (با حضور shahid)
  هستی نیستی {نسخه 2}
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  فکر میکنی نفر قبلی چند درصد دوست داره؟ نسخه ۳
  به نفر قبلیت میخوره کدوم از این تیپا باشه؟ (نسخه ی دو)
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  °• گفتگوی آزاد | نسخه ۴۸۴ •°
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان