امتیاز موضوع:
  • 13 رأی - میانگین امتیازات: 3.62
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

°• گفتگوی آزاد | نسخه 483 •°

(28-04-2026، 20:37)saba 3 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام (:

درود
 سپاس شده توسط saba 3
آگهی
(28-04-2026، 20:37)dadachkaiko نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-04-2026، 18:46)sober نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ناراحت نیستم که
چرا این طور فکر می کنی؟

یه حدس بود فقط، جدی نیستی پس؟ خب خداروشکر

نه بابا چه ناراحتی ای
4xv

(28-04-2026، 20:37)saba 3 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام (:

سلام عشقممممم♡
چطوری؟
 سپاس شده توسط dadachkaiko ، saba 3
هردفعه اومدیم گ ا یا پرهام یکیو ناراحت کرده یا یکی پرهامو ناراحت کرده 735
 سپاس شده توسط dadachkaiko ، شـــقآیــق ، ραтяιcια ، Đęąđ.ğïřł
(28-04-2026، 11:46)م‍حمّد نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-04-2026، 5:18)شـــقآیــق نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چطوزی طلا

خیلی ممنون
یه سوال. فکر کنم رشته دبیرستانت خیاطی بود. تو هنرستان
خیاطی رو اونجا یاد گرفتی یا بیرون مدرسه؟

اره هنرستان کاردانش خیاطی لباس شب و عروس بودم
از یازدهمم رفتم سرکار
دانشگاهم کاردانی طراحی دوخت
کارشناسی طراحی لباس
ناگفته نماند از کوچیکی برا عروسکام لباس میدوختم

(28-04-2026، 12:29)shahid نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-04-2026، 11:18)شـــقآیــق نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ذوق میکنم دوستی مثه سهند دارم
وقتی میره بالا منبر عشق میکنم
دوسته دانای من

کاش یکی هم با منبر ما عشق میکرد 15
Telegh_54
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
نـــآشنــاس
 سپاس شده توسط shahid ، dadachkaiko ، م‍حمّد
(28-04-2026، 20:37)TinaMk نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-04-2026، 20:31)BIG-DARK نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دیگه اون موقع ناشناسا عجیب میشه

قشنگ برمیگردیم به ۵/۶ سال پیش((:

فقط دلم میخواد زودتر این زندگی تخمی که داریم تموم شه
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ناشناس
 سپاس شده توسط dadachkaiko
(28-04-2026، 20:24)Medusa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-04-2026، 19:54)SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

وناس چی پس ؟Telegh_01

اون آرزوی خودته 

آخی یعنی دوست شما نبود ؟
چه بی معرفت
ᛅᛚᛏᚱᛁ ᛏᚢᚾᛅ ᚦᛁᚾᚢᛘ ᛒᚱᚢᛋᛁ
(28-04-2026، 21:05)شـــقآیــق نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-04-2026، 12:29)shahid نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کاش یکی هم با منبر ما عشق میکرد 15
Telegh_54

حالا سید اگه دور و برت یه دلبر مناسب من پیدا کردی یادت نره معرفیش کنیااااا Telegh_01
.
هیچ اگر سایه پذیرد، منم آن سایه هیچ!...
 سپاس شده توسط شـــقآیــق
(28-04-2026، 20:36)dadachkaiko نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-04-2026، 17:25)SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

امان از عقل

واقعا نداریش راحتی

واقعا عقل تو رو ندارم راحتم
راحتم دم به دقیقه جفنگ نمیگم و چرت و پرت پردازش نمیکنم
ᛅᛚᛏᚱᛁ ᛏᚢᚾᛅ ᚦᛁᚾᚢᛘ ᛒᚱᚢᛋᛁ
چقد زشتت((((((((:
(05-01-2018، 11:48)The moon نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

طبیعتا هیتلر ._."

فکر نمیکردم عقده کردن ویروسی باشه
اول جوجه متفقا عقده کردن دنیای الانم جوان ایرانی

چیه بابا یه مرد بالغ پنجاه سالس دیگه
چاقو میوه‌خوری بردار برو تو خیابون یکیو بکش

سایه چاقو میوه خوری سنگین تر از وزنشه بعد میگه هیتلرو میکشم
ᛅᛚᛏᚱᛁ ᛏᚢᚾᛅ ᚦᛁᚾᚢᛘ ᛒᚱᚢᛋᛁ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگوی آزاد | نسخه 485
  صندلی داغ نسخه 2 (با حضور shahid)
  هستی نیستی {نسخه 2}
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  فکر میکنی نفر قبلی چند درصد دوست داره؟ نسخه ۳
  به نفر قبلیت میخوره کدوم از این تیپا باشه؟ (نسخه ی دو)
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  °• گفتگوی آزاد | نسخه ۴۸۴ •°
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان