امتیاز موضوع:
  • 14 رأی - میانگین امتیازات: 3.57
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

°• گفتگوی آزاد | نسخه ۴۸۴ •°

(30-04-2026، 15:00)م‍حمّد نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-04-2026، 14:32)BIG-DARK نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دهن بد بو
جسم بی جون و لاغر
بدن بوگندو
مو و ریش های بلند و نامرتب و پریشون
غرغرو و حرف قلمبه زن

نشونه های چه کسی است؟

کسی که به بهداشت شخصی خودش اهمیت نمیده

خیر شما رد شدی

(30-04-2026، 15:02)Mr.Robot نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-04-2026، 13:52)BIG-DARK نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

BMW هارو Telegh_34
ای‌دوتا بی ام و و یدونه chr که گوشه راست عکس یه تیکش افتاده همششون صاحباش زنن . اون خونه کناری ساختمونی که گربه توشه که ویلاییه کلاس کوزه گریه همه میرن اونجا .. بقیه جزئیات قابل بیان نیست ((:

عکس سگه جلو تویوتاهه است (((((:
گربه همه میرن اونجا؟

(30-04-2026، 15:22)dadachkaiko نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-04-2026، 14:24)Berserk نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آهنگاییش که توشون روانی نیست بیشتر به دل من میشینه مثل همینا

باورم نمیشه من ۲۰۱۷ کل اونو خوندم. خدای من 

متاسفانه سالی دوبار نهایتا(= 

خودمم بعد تر پشیمون شدم که مثل تایتل آهنگ نزاشتم|: 

چرا فقط سالی دوبار؟
خب بیشتر برو پیش رفیقت، هربار گربت رو بهونه کن ((:

مهم نیست که همون شکلی باشه، مهم نیته

(30-04-2026، 14:32)BIG-DARK نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دهن بد بو
جسم بی جون و لاغر
بدن بوگندو
مو و ریش های بلند و نامرتب و پریشون
غرغرو و حرف قلمبه زن

نشونه های چه کسی است؟

از اشخاص مذهبی صدر اسلام هست؟

فقط به جزییات اشاره کردی4fvf
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ناشناس
 سپاس شده توسط dadachkaiko
آگهی
(30-04-2026، 15:54)امیر2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-04-2026، 14:50)امیر‌حسین نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام
اقا انقدر انگلیسی فارسی نوشتی واقعا متوجه نشدم چیشد.
یکبار دیگع دقیق‌توضیح بده Telegh_01

ببین یه  vi پی عـN  هست ک سیف نیست و کاملا مانیتور میشه ولی خیلی راحت و خوب وصله

اپی چیزی هست ک استفاده کنم دیتایی ک رد و بدل میشه از سمت منو نشه مانیتور کرد؟ 

مطمئنی مانیتور میشه؟ یعنی به دست شخص خاصی وصله؟
چون همین کانفیگایی ک میخریمم عملا سیف نیست و داره مانیتور میشه، یعنی رمزنگاری نمیشه، تهش یه ssl داره tls
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ناشناس بگو (:

°• گفتگوی آزاد | نسخه ۴۸۴ •° 27
(30-04-2026، 17:03)dadachkaiko نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-04-2026، 15:54)امیر2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ببین یه  vi پی عـN  هست ک سیف نیست و کاملا مانیتور میشه ولی خیلی راحت و خوب وصله

روش یه دونه دیگه وصل کن، میشه 2 لایه ، تو از توی اون داخلی رد میشی و فقط دیده میشه که داری به اون دومی وصل میشی همین

چطوری میخوای روی یه دیوایس دوتا وی P ان بزنی مسئله اول اینه؟

مسئله دوم مثلا روی گوشی وی P ان بزنی اونو با اوری پRوکSی شیر کنی رو ویندوز بعد با ویندوز وی P ان بزنی، عملا این موضوع به شدت روی سرعت تاثیر داره. همین اوری پRوکSی گوشی حالت عادی سرعت نت عادی رو دو سومشو کم میکنه
ناشناس بگو (:

°• گفتگوی آزاد | نسخه ۴۸۴ •° 27
(30-04-2026، 10:48)Berserk نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-04-2026، 1:23)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آخرین خوشحالی عمیقتون کی بوده

گربمو برده بودم خونه دوستم با گربش آشنا بشه خودمونم نشستیم لست اف اس بازی کردیم 
اینطوری نبود که خیلیییی شاد باشیم. ولی حالمون خوب بود|: 
خودت چی؟

گربت با گربش آشنا بشه؟ آیا این یک جمله رمزی برای برقراری آمیزش جنسی در گربه هاست؟
آه لست او آس  crying  crying
یک بار داشتم با یکی بستنی میخوردم در خانه مادربزرگش در هوای گرم بهاری و بعد انگلیسی خوندیم
خیلی حس گرمی داشت
(30-04-2026، 14:17)shahid نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-04-2026، 13:08)ɪᴄᴇ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

وقتی پریزن برک اشتباهی دانلود میکنی :v

@shahid هروقت اسمتو بهم بگی میتونم بگم منم خوشبختم (:
نه من کامپیوتر خوندم ۴ سال پیش فارق تحصیل شدم
ولی از فلسفه تا جایی که مغزم بکشه خوشم میاد

منم محمدرضام
چه خوب (:
چه فلسفه هایی مطالعه کردی؟

@ɪᴄᴇ
.
هیچ اگر سایه پذیرد، منم آن سایه هیچ!...
(30-04-2026، 19:25)امیر‌حسین نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-04-2026، 17:03)dadachkaiko نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

روش یه دونه دیگه وصل کن، میشه 2 لایه ، تو از توی اون داخلی رد میشی و فقط دیده میشه که داری به اون دومی وصل میشی همین

مسئله دوم مثلا روی گوشی وی P ان بزنی اونو با اوری پRوکSی شیر کنی رو ویندوز بعد با ویندوز وی P ان بزنی، عملا این موضوع به شدت روی سرعت تاثیر داره. همین اوری پRوکSی گوشی حالت عادی سرعت نت عادی رو دو سومشو کم میکنه

به راحتی، گوشی اندروید همچین قابلیتی نداره، ولی به راحتی شما میتونی روی ویندوز این کار رو بکنی
ایشون هم سرعت براش فکر نمی‌کنم اونقدر مهم باشه وقتی دنبال دیده نشدن ترافیکش هست
(30-04-2026، 19:23)امیر‌حسین نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مطمئنی مانیتور میشه؟ یعنی به دست شخص خاصی وصله؟
چون همین کانفیگایی ک میخریمم عملا سیف نیست و داره مانیتور میشه، یعنی رمزنگاری نمیشه، تهش یه ssl داره tls

کاملا واضح از مراجع خاص داره مانیتور میشه و حتی نحوه کار کردنت روی پهنای باندت هم تاثیر واضح داره  Telegh_01

یجوریه انگار هوش مصنوعی خوابیده رو کارایی ک میکنی

(30-04-2026، 20:32)dadachkaiko نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-04-2026، 19:25)امیر‌حسین نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

به راحتی، گوشی اندروید همچین قابلیتی نداره، ولی به راحتی شما میتونی روی ویندوز این کار رو بکنی
ایشون هم سرعت براش فکر نمی‌کنم اونقدر مهم باشه وقتی دنبال دیده نشدن ترافیکش هست

بیشتر اینکه چجوری کدش کنم برام مطرحه ن استفاده از  vi پی عـN

میدونی
میخوام خیالم راحت باشه ن اینکه صرفا اعتماد کنم  Big Grin

چقد حس خوبیه که اینجا بچها بلدن و آدم میتونه ازشون سوال بپرسه... 
اصلا ی حالِ خوبی داره... 
معمولا اونی ک ازش سوال میشه خودمم و منم در حد هلپ دسک بودن بلدم ن بیشتر
اینکه از بچها مخصوصا امیرحسین و صابر میپرسم و لطف میکنن و خیلی خوب جواب میدن خیلی حس خوبیه  Heart

کلللی مرسی از همتون  Heart Heart Heart
زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست...
هرکسی نغمه خود خواند و از صحنه رود،
صحنه پیوسته بجاست...
Heart
 سپاس شده توسط dadachkaiko ، امیر‌حسین
(30-04-2026، 15:22)dadachkaiko نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-04-2026، 14:24)Berserk نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آهنگاییش که توشون روانی نیست بیشتر به دل من میشینه مثل همینا

باورم نمیشه من ۲۰۱۷ کل اونو خوندم. خدای من 

متاسفانه سالی دوبار نهایتا(= 

خودمم بعد تر پشیمون شدم که مثل تایتل آهنگ نزاشتم|: 

چرا فقط سالی دوبار؟
خب بیشتر برو پیش رفیقت، هربار گربت رو بهونه کن ((:

مهم نیست که همون شکلی باشه، مهم نیته

همم.. رابطمون در همین حده ._.

(30-04-2026، 19:38)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-04-2026، 10:48)Berserk نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

گربمو برده بودم خونه دوستم با گربش آشنا بشه خودمونم نشستیم لست اف اس بازی کردیم 
اینطوری نبود که خیلیییی شاد باشیم. ولی حالمون خوب بود|: 
خودت چی؟

گربت با گربش آشنا بشه؟ آیا این یک جمله رمزی برای برقراری آمیزش جنسی در گربه هاست؟
آه لست او آس  crying  crying
یک بار داشتم با یکی بستنی میخوردم در خانه مادربزرگش در هوای گرم بهاری و بعد انگلیسی خوندیم
خیلی حس گرمی داشت

نه نه جفتشون عقیمن T_T 
مال چند وقت پیشه؟
(30-04-2026، 1:23)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آخرین خوشحالی عمیقتون کی بوده

اوایل اسفند
در نهایت همه ی ما به یک ماه می‌نگریستیم
@SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ
امروز ساگرد خودکشی هیتلره؟
آب کم است
آن را اسراف نکنید
water is low
Do not waste it
الماء قلیل
لا تسرفوه

سپاس شده توسط shghyegh ، سهَ‌ند

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگوی آزاد | نسخه 485
  صندلی داغ نسخه 2 (با حضور shahid)
  هستی نیستی {نسخه 2}
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  فکر میکنی نفر قبلی چند درصد دوست داره؟ نسخه ۳
  به نفر قبلیت میخوره کدوم از این تیپا باشه؟ (نسخه ی دو)
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲
  °• گفتگوی آزاد | نسخه 483 •°

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان