امتیاز موضوع:
  • 14 رأی - میانگین امتیازات: 3.57
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

°• گفتگوی آزاد | نسخه ۴۸۴ •°

(02-05-2026، 0:34)dadachkaiko نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-05-2026، 0:31)saba 3 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خوبی کایکو جوان؟
اوضاع چطور پیش میره؟

عالیم، ممنون
شما خوبی؟
جمعه چطور بود؟
من که تازه رسیدم خونه و باید بخوابم چون باید 5 و نیم بیدار بشم برای روز کاری
آخر شب رفته بودم سمت میدون تجریش قدمی بزنم و بادی بخوره به کلم

(02-05-2026، 0:32)SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مگه نمیگی خداپرست
پس دینم رو نام ببر که کدومه تا بهت لطف کنم و بگم اشتباهت کجاست

خسته نمیشی حرفای خودت رو تو دهن بقیه میزاری؟
مگه هی زرت و زرت به دیگران نمیگی خدا شفاشون بده؟ خب پس خدا رو اگه قبول نداری داری از کی درخواست شفاعت میکنی؟ میخوای اشتباه من رو بگی؟

خوبم
جمعه خوبی بود، یکم فیلم دیدم و یه سری کارهای عقب افتاده رو رو به راه کردم
الانم یکم به پتوس های زیبام رسیدگی کردم و چندتا قلمه گرفتم ازشون
چه خوب
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://abzarek.ir/service-p/msg/3093954
 سپاس شده توسط dadachkaiko
آگهی
(02-05-2026، 0:58)SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-05-2026، 0:54)StarX نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ویران

بیخیال داداش

بیخیال نخواهم شد
پول دادم دلقکارو رنگی ببینم

والا ما کاری نداریم
یسری یهو گشنشون میشه سر از گوشی والدینشون در میارن

باز رفتی جلو اینه خودت رو دیدی؟ اگه گشنته بگم غذا بزارن دم در پدر و مادرت؟

(02-05-2026، 0:59)τοxικ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هِلو    

هلو
(02-05-2026، 1:07)τοxικ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-05-2026، 1:02)Berserk نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چرا بن باشی

فحش دادم بن بزنه نزد

چطورین اشناید همتون انگار ولی نمیشناسم =)

راجب این تاپیک صلواتیه ی چی بنویس ۳ روز بن رو شاخشه.

کی هستی اسمت چیه چند سالته نام کاربری قبلیت چی بود
 سپاس شده توسط dadachkaiko ، τοxικ
(02-05-2026، 1:02)♱ ᴠɪᴄᴛᴏʀ ♱ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-05-2026، 0:43)dadachkaiko نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عهههههه اصلا شک کردم
شاید چون عینک نداره؟ یا شاید چون کلش رو کشیدن؟

منم ب شک انداختی الانTelegh_05
مگه عینکم میزنه؟ خخ یعنی چییییی کلش رو کشیدن25r30

یه عینک کوچیک داشت دیگه
توی عکس یکم کلش بد دیده می‌شه
(02-05-2026، 1:09)dadachkaiko نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-05-2026، 0:58)SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بیخیال نخواهم شد
پول دادم دلقکارو رنگی ببینم

والا ما کاری نداریم
یسری یهو گشنشون میشه سر از گوشی والدینشون در میارن

" کسی که خانوادگی توهین میکنه خودش خانوادا نداره، اگه هم داره براش عادیه یه نفر همون حرف رو روی نوامیسش اعمال کنه "

پس ادامه بده من مشکلی با آشکار شدن شعور خانوادت ندارم
ᛅᛚᛏᚱᛁ ᛏᚢᚾᛅ ᚦᛁᚾᚢᛘ ᛒᚱᚢᛋᛁ
(02-05-2026، 1:10)Berserk نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-05-2026، 1:07)τοxικ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فحش دادم بن بزنه نزد

چطورین اشناید همتون انگار ولی نمیشناسم =)

راجب این تاپیک صلواتیه ی چی بنویس ۳ روز بن رو شاخشه.

کی هستی اسمت چیه چند سالته نام کاربری قبلیت چی بود

اره ولی به مالک فرومم بن داره دیگ...نامرد میخواستم دیگ سر نتونم بزنم 8
(02-05-2026، 1:09)saba 3 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-05-2026، 0:34)dadachkaiko نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عالیم، ممنون
شما خوبی؟
جمعه چطور بود؟
من که تازه رسیدم خونه و باید بخوابم چون باید 5 و نیم بیدار بشم برای روز کاری
آخر شب رفته بودم سمت میدون تجریش قدمی بزنم و بادی بخوره به کلم

خسته نمیشی حرفای خودت رو تو دهن بقیه میزاری؟
مگه هی زرت و زرت به دیگران نمیگی خدا شفاشون بده؟ خب پس خدا رو اگه قبول نداری داری از کی درخواست شفاعت میکنی؟ میخوای اشتباه من رو بگی؟

خوبم
چه خوب

خب پس خوش گذشته خوبه
یه عکس از این پتوس های زیبات و بچه هاشون نمیدی؟
 سپاس شده توسط saba 3
(02-05-2026، 1:12)dadachkaiko نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-05-2026، 1:09)saba 3 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خوبم
چه خوب

خب پس خوش گذشته خوبه

اصل میدی
سلام البته
(02-05-2026، 1:11)SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-05-2026، 1:09)dadachkaiko نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

" کسی که خانوادگی توهین میکنه خودش خانوادا نداره، اگه هم داره براش عادیه یه نفر همون حرف رو روی نوامیسش اعمال کنه "

باز یادت رفت؟ خوبه دقیقا روی همون پیامی که جواب دادن خودت توهین خانوادگی کردی، حالا میای پیام مشکلی نداری میزاری؟ دیگه واقعا برای یه شب بسه و حوصلت رو ندارم

(02-05-2026، 1:13)τοxικ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-05-2026، 1:12)dadachkaiko نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خب پس خوش گذشته خوبه

اصل میدی
سلام البته

سلام، از قدیمیا نیستم پس نباید بشناسی
داداچ کایکو هستم 28، کوچیک شما
(02-05-2026، 1:13)dadachkaiko نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-05-2026، 1:11)SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

باز یادت رفت؟ خوبه دقیقا روی همون پیامی که جواب دادن خودت توهین خانوادگی کردی، حالا میای پیام مشکلی نداری میزاری؟ دیگه واقعا برای یه شب بسه و حوصلت رو ندارم

یجوری به خودت گرفتی باورم شد گوشی والدینت دستته
ممنونم بازم یچیزیو اثبات کردی جدی زحمت کشی

این جماعت که میسپارن من اثبات کنم ولی تو پیش دستی میکنی
واقعا دوست دارم
ᛅᛚᛏᚱᛁ ᛏᚢᚾᛅ ᚦᛁᚾᚢᛘ ᛒᚱᚢᛋᛁ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگوی آزاد | نسخه 485
  صندلی داغ نسخه 2 (با حضور shahid)
  هستی نیستی {نسخه 2}
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  فکر میکنی نفر قبلی چند درصد دوست داره؟ نسخه ۳
  به نفر قبلیت میخوره کدوم از این تیپا باشه؟ (نسخه ی دو)
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲
  °• گفتگوی آزاد | نسخه 483 •°

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 2 مهمان