امتیاز موضوع:
  • 14 رأی - میانگین امتیازات: 3.57
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

°• گفتگوی آزاد | نسخه ۴۸۴ •°

(01-05-2026، 20:26)Faust نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام 6gd

(01-05-2026، 20:44)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام خوشگله

(02-05-2026، 0:25)dadachkaiko نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام

سلام مجدد چون فکر کنم خیلی گذشته از قبلی ((: حالتون چطوره خوشگلا + داداش کایکو؟
لطفاً بگید که شماهم مثل من به هزار زحمت دارید روزهارو شب می‌کنید  Heart

(02-05-2026، 0:07)م‍حمّد نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خوش به حال کسایی که راحت ویس میدن

منی که تا پارسال از تلفن جواب دادن و وویس دادن فراری بودم الان برای ساده‌ترین حرفامم وویس می‌دم و یهو وسط چت حوصله‌م سر می‌ره به طرف زنگ می‌زنم می‌گم اینور ادامه بدیم (((: خلاصه که نگران نباش به مرور زمان اوکی می‌شی. 
 سپاس شده توسط *Aɴѕel* ، dadachkaiko ، Mr.Robot ، م‍حمّد
آگهی
129f
 سپاس شده توسط dadachkaiko
(02-05-2026، 11:18)Medusa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

راستش قبلا واقعاااا غیر قابل تحمل بود ولی الان جریان زندگی روون تر شده
هنوز هم روز های سخت هست،ولی غیرقابل تحمل نه
 سپاس شده توسط Medusa ، dadachkaiko
(02-05-2026، 11:41)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

راستش قبلا واقعاااا غیر قابل تحمل بود ولی الان جریان زندگی روون تر شده
هنوز هم روز های سخت هست،ولی غیرقابل تحمل نه

خوشحالم این رو می‌شنوم عزیزم. امیدوارم روز به روز هم روون‌تر بشه واسه‌ت. برای من یه جورایی برعکس شده. اوایل خیلی چیل بودم به جاش الان دارم دیوانه می‌شم =)) امیدوارم به خیر بگذره. 
 سپاس شده توسط *Aɴѕel* ، dadachkaiko
(02-05-2026، 11:18)Medusa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-05-2026، 20:26)Faust نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام 6gd

(01-05-2026، 20:44)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام خوشگله

(02-05-2026، 0:25)dadachkaiko نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام

سلام مجدد چون فکر کنم خیلی گذشته از قبلی ((: حالتون چطوره خوشگلا + داداش کایکو؟

(02-05-2026، 0:07)م‍حمّد نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خوش به حال کسایی که راحت ویس میدن

منی که تا پارسال از تلفن جواب دادن و وویس دادن فراری بودم الان برای ساده‌ترین حرفامم وویس می‌دم و یهو وسط چت حوصله‌م سر می‌ره به طرف زنگ می‌زنم می‌گم اینور ادامه بدیم (((: خلاصه که نگران نباش به مرور زمان اوکی می‌شی. 
پس داداش کایکو جزو خوشگلا نیست؟ ((:
سلام دوباره
خوب هستی؟
والا در حالت زندگی روزمره بی هدف هستیم چون نمیدونیم چی میشه و فقط دارن روزا میگذرن.
هر روز هم قیمتا میره بالا. کلی پرچمی هم رقص هندی و عربی میرن تو خیابون از خوشحالی گرونی ها
 سپاس شده توسط Đęąđ.ğïřł ، Medusa
برای زر فیلم لینک جدیدی ندادن؟

من که انقدر دیگه قاطی کرده بودم رفتم کوه 
واقعا فاجعست وضعیت
 سپاس شده توسط Medusa
(02-05-2026، 13:33)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

زر فیلم چرا تا وقتی دلفان هست؟
(02-05-2026، 13:38)Son of anarchy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-05-2026، 13:33)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

۴ساله زر فیلم دارم
دستو دلم به خیانت بهش نمیره
 سپاس شده توسط Son of anarchy
(02-05-2026، 13:39)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-05-2026، 13:38)Son of anarchy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

۴ساله زر فیلم دارم
دستو دلم به خیانت بهش نمیره

منم داشتم 
ارشیو انیمه هاش خوب بود ولی اشتراکش تو کَتم نمیرفت نسبت به بقیه گرون بود
 سپاس شده توسط *Aɴѕel*

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگوی آزاد | نسخه 485
  صندلی داغ نسخه 2 (با حضور shahid)
  هستی نیستی {نسخه 2}
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  فکر میکنی نفر قبلی چند درصد دوست داره؟ نسخه ۳
  به نفر قبلیت میخوره کدوم از این تیپا باشه؟ (نسخه ی دو)
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲
  °• گفتگوی آزاد | نسخه 483 •°

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 2 مهمان