امتیاز موضوع:
  • 14 رأی - میانگین امتیازات: 3.57
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

°• گفتگوی آزاد | نسخه ۴۸۴ •°

(03-05-2026، 0:31)esiesi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-05-2026، 0:27)Mr.Robot نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

با ۴۰۵ شوتی میام مراسمو خراب میکنم 
یا مال منه با هبچکس

شانس زن داری به من و تو نیومده داداش بیا در موردش بشینیم (((:
You get soft. You get soft and weak brother 
این سری دختره رو میندازیم‌ صندوق میبریم سید نگران نباش ((: 
 سپاس شده توسط esiesi
آگهی
(03-05-2026، 0:28)Đęąđ.ğïřł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اتفاقا سرم خلوت شده یکم جدیدا
ن کار خاصی ندارم
خوبست^_^

Heart Heart
 سپاس شده توسط Đęąđ.ğïřł
(03-05-2026، 0:34)Mr.Robot نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

لوپز، به شانسمون فکر کن یه لحظه
شانس ما ملی پوش افسانه ای ووشو ساندا درمیاد میزنه ما رو شل و پل میکنه ((((:
ولی خب از روحیه ای که برای نقشه داشتی خوشم اومد، پس من وصل میشم به بلوتوث 
°• گفتگوی آزاد | نسخه ۴۸۴ •° 59
 سپاس شده توسط Mr.Robot
(03-05-2026، 0:37)esiesi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-05-2026، 0:34)Mr.Robot نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

لوپز، به شانسمون فکر کن یه لحظه
شانس ما ملی پوش افسانه ای ووشو ساندا درمیاد میزنه ما رو شل و پل میکنه ((((:
ولی خب از روحیه ای که برای نقشه داشتی خوشم اومد، پس من وصل میشم به بلوتوث 
قدرت ک*خلی به همه چی میچربه داش من ((: 
داشمی . الان رو بلوتوث محسن لرستانی پلیه 
 سپاس شده توسط esiesi
(03-05-2026، 0:30)esiesi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-05-2026، 23:36)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

این هندسه نقوش عجب کابوسیه.

D:
آخ آخ آخ
طرح چی داری کار میکنی؟
کاغذت چیه؟ شطرنجی؟ میلیمتری؟ ایزومتریک؟ دیمتریک؟

برای فردا باید دوتا طرح آماده کنم تازه سر دومیم((=در کمترین حالت حداقل تا ۴بیدارم
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://s8.uupload.ir/files/img_7258_oyua.jpeg
احتمالا بعد تموم شدن این ترم فوبیای کاغذ شطرنجی بگیرم
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://s8.uupload.ir/files/img_7259_wgtn.jpeg
اینم دومی
 سپاس شده توسط esiesi ، τοxικ
(03-05-2026، 0:41)Mr.Robot نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

قدرت ک*خلی به همه چی میچربه داش من ((: 
داشمی . الان رو بلوتوث محسن لرستانی پلیه 
قشنگ گفتی من صحبتی ندارمه دیگه
برو که میری درسته، جایی لازم شد با ئاوات بوکانی تقویتش میکنیم یکم
اگرم ک۳خل پرومکس میخواست محراب پلی میکنیم (((((:

(03-05-2026، 0:47)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

برای فردا باید دوتا طرح آماده کنم تازه سر دومیم((=در کمترین حالت حداقل تا ۴بیدارم
اینم دومی

وای فلش بک خاطرات تلخ D:
خسته نباشی دخترک بابا
تنها توصیه ای که دارم (البته اگه همین الانم این کارو نمیکنی)
طرحتو خیلی کمرنگ و چشمی با اتود بزن رو کاغذت، نیازی نیست خیلی دقیق باشه و بعد با خط کش یا گونیات شروع کن از به کنار، خطا رو از هر جهت به طور کامل تموم کن. مثلا خطای عمودی رو از راست به چپ پررنگ کن کامل، بعد ۴۵ درجه های cw بعد افقی ها و بعد ۴۵ درجه ccw
بد توضیح دادم یا گرفتی منظورمو؟  Telegh_26
 سپاس شده توسط Mr.Robot ، dadachkaiko ، *Aɴѕel*
(03-05-2026، 0:47)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اینم دومی

Oxford practice grammar?
Great book
(03-05-2026، 0:53)esiesi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

وای فلش بک خاطرات تلخ D:
خسته نباشی دخترک بابا
تنها توصیه ای که دارم (البته اگه همین الانم این کارو نمیکنی)
طرحتو خیلی کمرنگ و چشمی با اتود بزن رو کاغذت، نیازی نیست خیلی دقیق باشه و بعد با خط کش یا گونیات شروع کن از به کنار، خطا رو از هر جهت به طور کامل تموم کن. مثلا خطای عمودی رو از راست به چپ پررنگ کن کامل، بعد ۴۵ درجه های cw بعد افقی ها و بعد ۴۵ درجه ccw
بد توضیح دادم یا گرفتی منظورمو؟  Telegh_26

از بس خوابم که مغزم کار نمیکنه و چندان قدرت آنالیز ندارم ولی فکر کنم فهمیدمD=
کلا یه وسواس عجیبی سر لایناش دارم ولی برای این یکی سعی میکنم همینطوری چشمی بزنم وگرنه تا هشت صبح هم تموم نمیشه
کلا خیلی کند و حلزونی هم جلو میرم
اگه قهوه خور بودم الان کار تموم شده بود
 سپاس شده توسط dadachkaiko ، esiesi
(03-05-2026، 0:59)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

از بس خوابم که مغزم کار نمیکنه و چندان قدرت آنالیز ندارم ولی فکر کنم فهمیدمD=
کلا یه وسواس عجیبی سر لایناش دارم ولی برای این یکی سعی میکنم همینطوری چشمی بزنم وگرنه تا هشت صبح هم تموم نمیشه
کلا خیلی کند و حلزونی هم جلو میرم
اگه قهوه خور بودم الان کار تموم شده بود

تو این حالتی که میگم فقط باید مراقب باشی که اگه با روان نویس یا راپید یا ماژیک کار میکنی رد نندازه رو خط‌کش/گونیا که کارتو کثیف کنه
وگرنه خودت ریزبینی دیگه در اون حد میشناسمت (((:
میدونی کجا باید قلم بذاری و کجا برداری
ولی اگه اینطوری گروهی و طبق زاویه/جهت خطا رو بکشی خیلی سریع تر و سِری تر جمع میشه کارت. یه کوچولو تست کن ببین اصلا با این شیوه کنار میای

از ما که خییییلی کار میکشیدن. یکی از واحدایی که من به معنای واقع کلمه شیرفهم شده بودم سرش همین هندسه ها بود. چه نقوش چه ترسیمات چه مناظر مرایا. دیگه جویده بودم کل درساشو انقدر ازم طرح و اتود گرفته بود استاد اولم (((((:
 سپاس شده توسط *Aɴѕel*

(03-05-2026، 0:30)esiesi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

D:
آخ آخ آخ
طرح چی داری کار میکنی؟
کاغذت چیه؟ شطرنجی؟ میلیمتری؟ ایزومتریک؟ دیمتریک؟

اینم دومی

تمیز کشیدی
چه مقطعی؟

سلام همگی
 سپاس شده توسط *Aɴѕel*

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگوی آزاد | نسخه 485
  صندلی داغ نسخه 2 (با حضور shahid)
  هستی نیستی {نسخه 2}
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  فکر میکنی نفر قبلی چند درصد دوست داره؟ نسخه ۳
  به نفر قبلیت میخوره کدوم از این تیپا باشه؟ (نسخه ی دو)
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲
  °• گفتگوی آزاد | نسخه 483 •°

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان