امتیاز موضوع:
  • 14 رأی - میانگین امتیازات: 3.57
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

°• گفتگوی آزاد | نسخه ۴۸۴ •°

(03-05-2026، 15:43)esiesi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-05-2026، 13:24)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فتوگرافیک تو ایران بزرگ ترین اسکم دنیاست فقط دو واحد عکاسی تبلیغاتی داره
همون ز گهواره تا گوی دانش بجویD=

اجازه بده نپذیرم باباجان، من از راه سختش فهمیدم که ارتباط تصویری خیلی بدتر و سرکاری تره (((:
کار دیگه ای ازمون برنمیاد فعلا دخترم
فقط باید بجوییم
ای وای(((=اشکال نداره
ولی خب ارتباط تصویری هم رشته جذابیه
من اگه میدونستم گرافیگ و فتوگرافیک یکیه برای کنکور میخوندم.خیلی از این شاخه به اون شاخه پریدم ولی در حال حاضر از انتخابم راضیم تنها مشکلی که دارم اینکه دانشکده ما کارشناسی فتوگرافیک نداره
وقتی کاردانی تموم شد یا باید کنکور بدم برم گیلان یا برم آزاد لاهیجان ،گرافیک(حتی اسم لاهیجان و فکر کردن به اون جاده خسته م میکنه)
البته خب وطنم جانو تنم خیلی غیرقابل پیش بینیه،تا فردا معلوم نیست چه اتفاقی میوفته
چه برسه یک سال دیگهD=
 سپاس شده توسط saba 3 ، dadachkaiko ، esiesi
آگهی
(03-05-2026، 15:11)Son of anarchy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-05-2026، 15:09)bOoOoOy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حمید کراشت بین دخترای فلش کیه؟

وا معلومه دیگه 
@Đęąđ.ğïřł

واقعنی29
کاش یه مقدمه چینی میکردی دچار شوک شدم

(03-05-2026، 15:12)bOoOoOy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-05-2026، 15:11)Son of anarchy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

وا معلومه دیگه 
@Đęąđ.ğïřł

اون شوهر داره جر این کی؟

کجا شوهر دارم چرا شایعه پراکنی میکنی مرد حسابی._.
 سپاس شده توسط Son of anarchy
دلار ۱۹۰ رو رد کرده میگن خرید صرافا ۱۹۰ تومنه تو بازار ۲۱۰ تومن خرید فروش میشه Telegh_59

شهید جان این بود اسوه‌ی پیامبر بودن و جانفدای ۳۲ میلیونی ( ۳ میلیون و ۹۰۰ هزار نفر) دفاع از وطن دیگه ؟

میتونی خونه یا ماشین بخری؟
تصحیح : حالا خونه و ماشین هیچی 
میتونی یه آ۵۶ سامسونگ یا نوت ۱۵ پرو شیائومی رو نقدی و بدون اقساط بخری؟
اینا گوشیای میان رده‌ان دیگه تقریبا در دسترس تمام افراد دنیا با هر بودجه ای هست دیگه ( جز ایران )
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ناشناس
 سپاس شده توسط B I N A M ، ραтяιcια ، *Aɴѕel* ، dadachkaiko
(03-05-2026، 17:11)Đęąđ.ğïřł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

وا معلومه دیگه 
@Đęąđ.ğïřł

واقعنی29

24 ساعت بعد ازینکه من رو بیشتر شناختی ممکنه همچین پیام‌هایی بدی

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
°• گفتگوی آزاد | نسخه ۴۸۴ •° 67
 سپاس شده توسط Đęąđ.ğïřł
(03-05-2026، 15:31)Son of anarchy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

منفی ۲۰٪

۲۰٪- دوست داشتم میگفتم اعتیادت رو ترک کنی؟ 384
(03-05-2026، 17:31)Faust نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-05-2026، 15:31)Son of anarchy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

منفی ۲۰٪

نه واقعا
ولی ته دلت دوست داری یروز برم زیر کامیون زنده در نیام p336
(03-05-2026، 16:53)bOoOoOy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

https://s8.uupload.ir/files/20260405_201029_pxnc.jpg

ولم‌ نمیکرد پیشیه |:

کتونیت رو یکم بشور گناه داره بیچاره.  p336
 سپاس شده توسط bOoOoOy
(03-05-2026، 17:31)Son of anarchy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-05-2026، 17:11)Đęąđ.ğïřł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

واقعنی29

حالا شاید از شدت کلافگی خودمو اول اتیش زدم ولی به هرحال مهم اینه ۲۴ساعت عشق داریم^_^
(03-05-2026، 17:32)Son of anarchy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-05-2026، 17:31)Faust نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نه واقعا

دور از جونت بابا دیوونه‌ای؟
من برای دشمنمم همچین چیزی نمیخوام.
سرت سلامت.
(03-05-2026، 17:35)Đęąđ.ğïřł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-05-2026، 17:31)Son of anarchy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حالا شاید از شدت کلافگی خودمو اول اتیش زدم ولی به هرحال مهم اینه ۲۴ساعت عشق داریم^_^

بسیار عالی 
اسمت چی بود؟

(03-05-2026، 17:36)Faust نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-05-2026، 17:32)Son of anarchy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نه واقعا

دور از جونت بابا دیوونه‌ای؟
من برای دشمنمم همچین چیزی نمیخوام.
سرت سلامت.

قربون شما شوخی میکنم
شماهم همیشه سالمو سلامت باشی
 سپاس شده توسط Faust ، Đęąđ.ğïřł

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگوی آزاد | نسخه 485
  صندلی داغ نسخه 2 (با حضور shahid)
  هستی نیستی {نسخه 2}
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  فکر میکنی نفر قبلی چند درصد دوست داره؟ نسخه ۳
  به نفر قبلیت میخوره کدوم از این تیپا باشه؟ (نسخه ی دو)
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲
  °• گفتگوی آزاد | نسخه 483 •°

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان