امتیاز موضوع:
  • 14 رأی - میانگین امتیازات: 3.57
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

°• گفتگوی آزاد | نسخه ۴۸۴ •°

(03-05-2026، 19:12)dadachkaiko نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-05-2026، 19:06)B I N A M نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چطوری کایکو

عالی، همه چی عالی
شب میخوابیم و صبح بلند میشیم طلا میشه 20 تومن

نگو به حضرات برمیخوره
 سپاس شده توسط Son of anarchy ، dadachkaiko
آگهی
این Mybb مارو سایید
ᛅᛚᛏᚱᛁ ᛏᚢᚾᛅ ᚦᛁᚾᚢᛘ ᛒᚱᚢᛋᛁ
۲ دفعه از صبح تا الان گفتم قیمت دلارو
چرا به رگ اونی که طرفداره بر نمیخوره
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ناشناس
 سپاس شده توسط Son of anarchy ، Mr.Robot ، dadachkaiko ، Đęąđ.ğïřł
(02-05-2026، 19:29)Mr.Robot نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-05-2026، 13:58)Medusa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حاضرم برای چند ثانیه نفس کشیدن تو هوای تازه جون بدم اما فعلاً تو خونه گیر کردم
قبول نکردی که . 
وگرنه مبتونستیم رو این صندلی
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://s8.uupload.ir/files/20260502_151516_pv6v.jpg
ساعت ها بشینیم و وقت بگذرونیم

))))))))):
لگد زدم به بختم cry girl
 سپاس شده توسط Mr.Robot ، dadachkaiko
(03-05-2026، 20:13)BIG-DARK نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خورد که
 سپاس شده توسط Mr.Robot ، Đęąđ.ğïřł ، dadachkaiko
(03-05-2026، 19:59)Đęąđ.ğïřł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نگو به حضرات برمیخوره

ارادت 2chw
 سپاس شده توسط Đęąđ.ğïřł ، dadachkaiko
(03-05-2026، 17:40)bOoOoOy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-05-2026، 17:34)Faust نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کتونیت رو یکم بشور گناه داره بیچاره.  p336

ی مرد همچیش کثیفه :v
وای من رو کفش خیلی روانی ام.
کفشای سفیدمو هر روزی که بپوشم بعدش میشورم دستمال میکشم میذارم سر جاش
بعد تو خیابون هرکیو ببینم کفشش لک داره حرص میخورم cry girl
 سپاس شده توسط dadachkaiko
(03-05-2026، 20:48)ραтяιcια نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-05-2026، 20:13)BIG-DARK نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خورد که

عه؟؟
کو ؟ ندیدم که

(03-05-2026، 19:04)SSR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

روز اولی که اومده بودم اینجا گفتی که اینجا خیلیا هستن که در سکوت زندگی میکنن و معمولا حرفی نمیزنن.

خودت هم همینطور بودی
خواستم بگم حق گفتی. دلیلش کم کم داره قابل درک میشه برام.

دلیلش چی می‌تونه باشه؟
ناشناس
 سپاس شده توسط ραтяιcια ، dadachkaiko
(03-05-2026، 16:58)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ای وای(((=اشکال نداره
ولی خب ارتباط تصویری هم رشته جذابیه
من اگه میدونستم گرافیگ و فتوگرافیک یکیه برای کنکور میخوندم.خیلی از این شاخه به اون شاخه پریدم ولی در حال حاضر از انتخابم راضیم تنها مشکلی که دارم اینکه دانشکده ما کارشناسی فتوگرافیک نداره
وقتی کاردانی تموم شد یا باید کنکور بدم برم گیلان یا برم آزاد لاهیجان ،گرافیک(حتی اسم لاهیجان و فکر کردن به اون جاده خسته م میکنه)
البته خب وطنم جانو تنم خیلی غیرقابل پیش بینیه،تا فردا معلوم نیست چه اتفاقی میوفته
چه برسه یک سال دیگهD=

راستش هیچکدومشون هیچ فرق فاحشی نداره باباجان
نهایتا چند تا واحدشون فرق کنه ولی کلیات کاملا یکسانه
به موقعش خودت بهترین تصمیمو میگیری پرنسس بابا، مطمئنم
ولی خب منم همین راهو رفتم دقیقا
کاملا متوجهم چه مسیر جلوته ((:
جایی اگه چیزی بود که کمکی از دستم برمیومد بگو حتما
°• گفتگوی آزاد | نسخه ۴۸۴ •° 69
 سپاس شده توسط dadachkaiko ، *Aɴѕel*
(03-05-2026، 21:00)esiesi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-05-2026، 16:58)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ای وای(((=اشکال نداره
ولی خب ارتباط تصویری هم رشته جذابیه
من اگه میدونستم گرافیگ و فتوگرافیک یکیه برای کنکور میخوندم.خیلی از این شاخه به اون شاخه پریدم ولی در حال حاضر از انتخابم راضیم تنها مشکلی که دارم اینکه دانشکده ما کارشناسی فتوگرافیک نداره
وقتی کاردانی تموم شد یا باید کنکور بدم برم گیلان یا برم آزاد لاهیجان ،گرافیک(حتی اسم لاهیجان و فکر کردن به اون جاده خسته م میکنه)
البته خب وطنم جانو تنم خیلی غیرقابل پیش بینیه،تا فردا معلوم نیست چه اتفاقی میوفته
چه برسه یک سال دیگهD=

راستش هیچکدومشون هیچ فرق فاحشی نداره باباجان
نهایتا چند تا واحدشون فرق کنه ولی کلیات کاملا یکسانه
به موقعش خودت بهترین تصمیمو میگیری پرنسس بابا، مطمئنم
ولی خب منم همین راهو رفتم دقیقا
کاملا متوجهم چه مسیر جلوته ((:
جایی اگه چیزی بود که کمکی از دستم برمیومد بگو حتما

°• گفتگوی آزاد | نسخه ۴۸۴ •° 69
 سپاس شده توسط ɪᴄᴇ ، shahid ، Prometheus ، ѕααяeη ، Đęąđ.ğïřł ، esiesi ، dadachkaiko ، م‍حمّد

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگوی آزاد | نسخه 485
  صندلی داغ نسخه 2 (با حضور shahid)
  هستی نیستی {نسخه 2}
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  فکر میکنی نفر قبلی چند درصد دوست داره؟ نسخه ۳
  به نفر قبلیت میخوره کدوم از این تیپا باشه؟ (نسخه ی دو)
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲
  °• گفتگوی آزاد | نسخه 483 •°

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان