03-05-2026، 22:47
|
|
°• گفتگوی آزاد | نسخه ۴۸۴ •° |
|||||||||||||||||||||||||||||
|
03-05-2026، 22:47
(03-05-2026، 22:36)BIG-DARK نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. دیگه من حرفمو زدم، پسر خوبی هستی و دچار برداشت بد شذی جوابتو دادم تا متوجه بشی وگرنه درنظر بگیری سرجمع حتی اسمتو نمیدونم چیه دقیق، تعداد حرف زدنامون درست و حسابی فکر نکنن به ۱۵ پ.خ رسیده باشه و اخرین صحبتمونم حتی نمیدونم کی بوده و هست و حتی هیچ شناختی ازت ندارم پس، صحبتی که من کردم طی یه شناختی زده شده.، وگرنه اینجا هستن تعدادی کلا شب و روز در پی اینن دیده بشن و بهشون بپردازی بعد به قول آقا صابر بیان و شلوغ کنن و ننه من غریبم بازی در بیارن! اینکه چطوری میسازن مشخصه، شبا برو یه بنزین بزن ساعت ۸ شب به بعد، ببین اونایی که توی خیابون و مجازی و قهوه خونه زیادی معترضن و سوز و گدازشون زیاده یه برچسب دستشونه و لیست فروشم روش. برچسبو میزنن رو آدما تا فردایی تازه و داغ طبق لیست بفروشن، اینو دقیقا جایی که خدمت میکردم زیاد دیدم. البته ارزشم داره یه ۱ گیگ وپان بخری ببینی اینستا استوریم میذارن فقط اینجا قطعن(; شبت بخیر، موفق باشی.
03-05-2026، 22:49
(03-05-2026، 22:40)Son of anarchy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. گفت که 11 ام یا 12 ام هست
03-05-2026، 22:50
ارع خدایی هممون زیر یه سرور زندگی میکنیم
03-05-2026، 22:51
(03-05-2026، 22:42)TinaMk نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.جالبه پس من دیدم کسی رو که خوشحال باشه، جالب بود اولین بار که همچین انسانی رو دیدم ![]() به نظرم تو این وقتی که داری یه برنامه سنگین میتونی بچینی که حداقل قبل و بعدش خوشحال باشی
03-05-2026، 22:53
(03-05-2026، 22:51)dadachkaiko نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.من خیلی دلم میگیره روز تولدم بعد سالای قبلم انقدر منتظر یه تبریک خاص بودم و بهم تبریک نگفت که کلا خود به خود استرس میگیرم اره باید به فکر باشم امسال
سخن از که گوییم که بر باد رفت همه داشته هام زاین رفیقان
از خودم شب 700 وخورده مصادفه فک کنم پاییز 1403
03-05-2026، 23:01
(03-05-2026، 22:53)TinaMk نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.اره بترکونی امسال رو ای بابا، ایشالا که یا بهت تبریک بگه امسال یا اینکه گذاشتی کنار همچین آدمی رو تنها توصیه ام اینه که برای آدمی که میدونه چی میخوای و بهت نمیده، به هر علتی، انرژی نزار
03-05-2026، 23:02
هاتِ مارکت، جیجی حدیدم
اقا حوصلمون سر رفت چیکار میکنید
![]() منم بازی بدین..
| |||||||||||||||||||||||||||||
|
|
![]() |
|||||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
||||
| برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
| شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
|
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|