امتیاز موضوع:
  • 14 رأی - میانگین امتیازات: 3.57
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

°• گفتگوی آزاد | نسخه ۴۸۴ •°

(05-05-2026، 12:01)Son of anarchy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-05-2026، 11:58)Đęąđ.ğïřł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چه فیلمی میبینی ک با سگک میزنن .___.

افشین محله میبنده 
دم دستی ترین وسیله ش کمربندشه
کاربلده بابا

افشین زیر نقاب ارومش، یه گرگ واقعی داره
 سپاس شده توسط Son of anarchy ، dadachkaiko
آگهی
(05-05-2026، 12:01)Son of anarchy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-05-2026، 11:58)Đęąđ.ğïřł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چه فیلمی میبینی ک با سگک میزنن .___.

افشین محله میبنده 
کاربلده بابا

نه داداش، میگم که تو فیلما اینجوریه، البته تو فیلما پرواز میکنن و خیلی کارای دیگه هم میکنن که تو واقعیت شاید نشه، ولی گفتم شاید سگک کمربند واقعی باشه و کار کنه
 سپاس شده توسط Son of anarchy
(05-05-2026، 12:03)B I N A M نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-05-2026، 12:02)Đęąđ.ğïřł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تو ک ۴،۵سال صبر کردی حالا یه ۴،۵سال دیگه هم صبر کن
یادآوری کن

حافظه ضعیف اثرات مصرف گله؟(((((:
 سپاس شده توسط Son of anarchy
کم بکش همیشه بکش fishing

(05-05-2026، 12:04)Đęąđ.ğïřł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-05-2026، 12:03)B I N A M نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یادآوری کن

حافظه ضعیف اثرات مصرف گله؟(((((:

من که یادم بود چی قرار بود بفرستی تو یادت رفته ،حافظه من درست کار میکنه ((:
 سپاس شده توسط Đęąđ.ğïřł ، Son of anarchy
(05-05-2026، 12:02)Đęąđ.ğïřł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-05-2026، 12:01)B I N A M نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چهار پنج سال پیش قرار بود اپلود کنی 

تو ک ۴،۵سال صبر کردی حالا یه ۴،۵سال دیگه هم صبر کن

(05-05-2026، 12:01)dadachkaiko نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یکی.از آخرین سلاح هایی که استفاده میکنن وقتی همه چیزشون تموم میشه تو فیلمای اکسن کمربند هست، یا مثلا پیراهن رو در میارن میپیچن دور مشتشون

سوال اینه فیلم میبینی برا سرگرمی یا فیلم میبینی برای اموزشO_o

برا سرگرمی، تازه خیلی وقته دیگه درست فیلم نمیبینم، اینا اکثرا برای بیش از یک دهه پیش هست
 سپاس شده توسط Đęąđ.ğïřł
(05-05-2026، 12:03)Faust نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-05-2026، 11:59)Son of anarchy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من بچه شمالم نصف زندگیم تو جنگل بودم عادیه دیگه برام
مواد رو تازه یک ساله شروع کردم 
 قبلشم خیلی چیزارو امتحان کردم کوه، کتاب، موتور، حتی کنسول بازی هم گرفتم ولی خب حال نمیده زیاد 
در هر صورت راهیه که رفتم و مطمئنم تهش چیز خوبی انتظارم رو نمیکشه ولی اگر راه درست هم میرفتم بازم چیز خوبی در انتظارم نبود 
دفاعی هم ندارم

بحث دفاع و اینا نیست چون تهش بکشی یا نکشی فرقی به حال من یکی که نداره
اما درکل خیلی ناراحت میشم کسی میره این سمت.
چون واقعاً برای خودت آسیب زنند‌ه‌اس.
اینکه کلاً به آینده انقدر ناامیدی بد نیست؟
منظورم آینده‌ی کشور و شرایط و ‌‌.. نیست، آینده‌ی شخص خودت رو میگم.
درسته که آینده‌ی ما و کشور بهم گره خورده ..
اما بحثم چیز دیگه است..
چون شرایط بده خودمون هم بدتر به خودمون آسیب بزنیم؟

چون حالا یکی دونفرم مثل تو دیدم همینقدر ناامید
هیچ چیزی خوشحالشون نمیکرد ‌‌‌‌.. هیچ چیز !
فقط توی سیاهی خودشون غرق میشدن ..

ببین ما سالای طلایی عمرمون رفت 
از خیلی چیزا باید لذت میبردیم ولی نشد بخاطر شرایط 
من از 16 سالگی داشتم کار میکردم از سر اجبار الان 26 سالمه بجز لباسای تنم هیچی ندارم از خودم واقعا (بجز چیزایی ک خونوادم برام جور کردن)
30 سالگی هم قراره همین باشم ده سال بعدشم همینطور 
یه چیزی باشه که چند ساعت این وضعیت رقت انگیزو فراموش کنم بهش نه نمیگم حتی اگه باعث زوال عقلم بشه
 سپاس شده توسط B I N A M ، dadachkaiko ، Faust
(05-05-2026، 12:04)Đęąđ.ğïřł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

افشین محله میبنده 
کاربلده بابا

افشین زیر نقاب ارومش، یه گرگ واقعی داره

نخیر، بنده هیچ نقابی ندارم و گرگ هم نیستم
 سپاس شده توسط Đęąđ.ğïřł
(05-05-2026، 11:44)Đęąđ.ğïřł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-05-2026، 11:42)BIG-DARK نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اینجا حوصله میخواد برا اپلود

پس ولش کن.-.

هنوز نرسیدنااا
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ناشناس
 سپاس شده توسط Đęąđ.ğïřł
(05-05-2026، 11:57)B I N A M نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

امیر گیخار همه فکر میکنن گل میکشیم،یکی فکر میکنه مواد فروشیم،حرف در نیار :|

مگه اشتباه فکر میکنن ؟ یه ۸ شب معذرت ((: 
سینا
اگه یه بار صبح ساعت ۵ پاشی بری بدویی بعد فیلم بزاری دیگه ولت میکنم و بهت میگم سینا فیت 
اندازه ینفر جا داریم، یکی از بچهای فلشخور خودش داوطلب ش بدزدیمش این پنشنبه با خودمون ببریم شمال   Big Grin
زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست...
هرکسی نغمه خود خواند و از صحنه رود،
صحنه پیوسته بجاست...
Heart
 سپاس شده توسط dadachkaiko ، bOoOoOy

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگوی آزاد | نسخه 485
  صندلی داغ نسخه 2 (با حضور shahid)
  هستی نیستی {نسخه 2}
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  فکر میکنی نفر قبلی چند درصد دوست داره؟ نسخه ۳
  به نفر قبلیت میخوره کدوم از این تیپا باشه؟ (نسخه ی دو)
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲
  °• گفتگوی آزاد | نسخه 483 •°

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان