امتیاز موضوع:
  • 14 رأی - میانگین امتیازات: 3.57
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

°• گفتگوی آزاد | نسخه ۴۸۴ •°

(05-05-2026، 13:36)bOoOoOy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-05-2026، 13:17)Son of anarchy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://www.bibakmusic.com/80466/music-%D8%AF%D8%A7%D9%86%D9%84%D9%88%D8%AF-%D8%A2%D9%87%D9%86%DA%AF-%D9%BE%D8%A7%DB%8C%D8%A7-%D9%88-%D8%AC%DB%8C-%D8%AF%D8%A7%D9%84-%D9%88-%D8%AA%D9%87%D9%85-%D8%AF%D9%85-%D8%B5%D8%A8%D8%AD.html

دمه صبحه میشه روشن کم کم
اخریرو روشن کردم :v

خیلی ورس پایا خوبه ناموسا 
سقوط ازادشم جالبه
 سپاس شده توسط bOoOoOy
آگهی
(05-05-2026، 13:29)dadachkaiko نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-05-2026، 13:10)bOoOoOy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

صب بخیر (:

ظهر بخیر

شبا دیر میخابم
الان صبمه ):
ی ۲ سالی هشت ۶ صب تا ۱۲ ظهرو ندیدم

(05-05-2026، 13:37)Son of anarchy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-05-2026، 13:36)bOoOoOy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دمه صبحه میشه روشن کم کم
اخریرو روشن کردم :v

سقوط ازادشم جالبه

پایا اچ میزنه کجه کجه :v
موزیک چی پایام خوبه
 سپاس شده توسط Son of anarchy ، dadachkaiko
(05-05-2026، 13:37)bOoOoOy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-05-2026، 13:37)Son of anarchy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سقوط ازادشم جالبه

موزیک چی پایام خوبه

اسمش چیه؟ چی؟
 سپاس شده توسط bOoOoOy
(05-05-2026، 13:39)Son of anarchy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-05-2026، 13:37)bOoOoOy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

موزیک چی پایام خوبه

اسمش چیه؟ چی؟

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://www.my-ahangha.ir/%D8%AF%D8%A7%D9%86%D9%84%D9%88%D8%AF-%D8%A2%D9%87%D9%86%DA%AF-%D9%BE%D8%A7%DB%8C%D8%A7-%DA%86%DB%8C.html

چون ک قبلا سیکس پک داشتم :> ولی کشیدم هر شیش پکشو
 سپاس شده توسط Son of anarchy
(05-05-2026، 12:10)Son of anarchy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-05-2026، 12:03)Faust نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بحث دفاع و اینا نیست چون تهش بکشی یا نکشی فرقی به حال من یکی که نداره
اما درکل خیلی ناراحت میشم کسی میره این سمت.
چون واقعاً برای خودت آسیب زنند‌ه‌اس.
اینکه کلاً به آینده انقدر ناامیدی بد نیست؟
منظورم آینده‌ی کشور و شرایط و ‌‌.. نیست، آینده‌ی شخص خودت رو میگم.
درسته که آینده‌ی ما و کشور بهم گره خورده ..
اما بحثم چیز دیگه است..
چون شرایط بده خودمون هم بدتر به خودمون آسیب بزنیم؟

چون حالا یکی دونفرم مثل تو دیدم همینقدر ناامید
هیچ چیزی خوشحالشون نمیکرد ‌‌‌‌.. هیچ چیز !
فقط توی سیاهی خودشون غرق میشدن ..

ببین ما سالای طلایی عمرمون رفت 
از خیلی چیزا باید لذت میبردیم ولی نشد بخاطر شرایط 
من از 16 سالگی داشتم کار میکردم از سر اجبار الان 26 سالمه بجز لباسای تنم هیچی ندارم از خودم واقعا (بجز چیزایی ک خونوادم برام جور کردن)
30 سالگی هم قراره همین باشم ده سال بعدشم همینطور 
یه چیزی باشه که چند ساعت این وضعیت رقت انگیزو فراموش کنم بهش نه نمیگم حتی اگه باعث زوال عقلم بشه

خیلی با خودت بی‌رحمی ..
گناه داری.
(05-05-2026، 13:41)bOoOoOy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-05-2026، 13:39)Son of anarchy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اسمش چیه؟ چی؟

https://www.my-ahangha.ir/%D8%AF%D8%A7%D9%86%D9%84%D9%88%D8%AF-%D8%A2%D9%87%D9%86%DA%AF-%D9%BE%D8%A7%DB%8C%D8%A7-%DA%86%DB%8C.html

چون ک قبلا سیکس پک داشتم :> ولی کشیدم هر شیش پکشو

جالب بود 7

(05-05-2026، 13:45)Faust نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-05-2026، 12:10)Son of anarchy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ببین ما سالای طلایی عمرمون رفت 
از خیلی چیزا باید لذت میبردیم ولی نشد بخاطر شرایط 
من از 16 سالگی داشتم کار میکردم از سر اجبار الان 26 سالمه بجز لباسای تنم هیچی ندارم از خودم واقعا (بجز چیزایی ک خونوادم برام جور کردن)
30 سالگی هم قراره همین باشم ده سال بعدشم همینطور 
یه چیزی باشه که چند ساعت این وضعیت رقت انگیزو فراموش کنم بهش نه نمیگم حتی اگه باعث زوال عقلم بشه

خیلی با خودت بی‌رحمی ..
گناه داری.

مهم نیس 
امیدوارم تو همیشه خوشحال باشی و این ذهنیت مثبتت همه جا باهات باشه  4xv
 سپاس شده توسط bOoOoOy ، Faust ، B I N A M
(05-05-2026، 12:27)TinaMk نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هیچکی والا حوااسم پرته یکم(((: ببین یاد گرفتم
منم اگه روزانه به ضم و ضمه و حب و حبه و کافه خیارات و این داستانا درگیر بودم حواسم پرت میشد ((: 
درستون رو از رو نمیشه خوند 
 سپاس شده توسط Đęąđ.ğïřł ، TinaMk ، dadachkaiko
نظرتون درباره تریاک چیه
 سپاس شده توسط dadachkaiko
(05-05-2026، 13:53)Mr.Robot نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-05-2026، 12:27)TinaMk نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هیچکی والا حوااسم پرته یکم(((: ببین یاد گرفتم
منم اگه روزانه به ضم و ضمه و حب و حبه و کافه خیارات و این داستانا درگیر بودم حواسم پرت میشد ((: 
درستون رو از رو نمیشه خوند 

وااای Telegh_01
ضم ذمه
تازه اینا راحتاشه. فعلا دیگه نمیخونمشون تا تموم شه پایان نامه کوفتیم
https://abzarek.ir/service-p/msg/4074480
 سپاس شده توسط Mr.Robot ، dadachkaiko
(05-05-2026، 14:12)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نظرتون درباره تریاک چیه

نظرمون مثبته (:

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگوی آزاد | نسخه 485
  صندلی داغ نسخه 2 (با حضور shahid)
  هستی نیستی {نسخه 2}
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  فکر میکنی نفر قبلی چند درصد دوست داره؟ نسخه ۳
  به نفر قبلیت میخوره کدوم از این تیپا باشه؟ (نسخه ی دو)
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲
  °• گفتگوی آزاد | نسخه 483 •°

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 2 مهمان