امتیاز موضوع:
  • 14 رأی - میانگین امتیازات: 3.57
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

°• گفتگوی آزاد | نسخه ۴۸۴ •°

new target detected
 سپاس شده توسط ρυяρℓє_ѕку
آگهی
زندگیم مثه جملاتشه..بلاتکلیف
 سپاس شده توسط Son of anarchy ، ρυяρℓє_ѕку
(07-05-2026، 15:46)bOoOoOy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-05-2026، 15:42)Son of anarchy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

علی ته ازارش اینه نصف شب زنگ بزنه میو میو کنه

ی دختره اینحا هفته پیش بهم پ خ داد میای باهم اشنا شیمو اینا
بعد گفتم به به چ‌چیزی رفتم تو پروفایلش دیدم داره با همه پسرای فلش اشنا میشه |: هر ۳۰ ثانیه در حال خواندن پیام خصوصیه |||:

مطمعنی دختره؟ شاید درحال رفتن ایستگاه ها هست

(07-05-2026، 16:02)م‍حمّد نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-05-2026، 14:48)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کلا پاستیل و ژله بدمزه ن

معمولا میگن دخترا پاستیل زیاد دوست دارد
من اندازه ۵ تا دختر پاستیل دوست دارم

چرا 5تا؟
 سپاس شده توسط ρυяρℓє_ѕку
(07-05-2026، 17:18)尺ξžά نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-05-2026، 17:13)Medusa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مخلصم دادا بدخواه مدخواه داشتی سوت بزن جینگی می‌آم کلّه‌پاشون می‌کنم 48 48
خیلی ممنون خلاصه داداشم تابستون خوشش میاد و هول اما من زمستون و سرد چون زمستون مادر فصل هاست دانه برف آروم صورتت مثل دست مادر نوازش میکند من واقعا این جمله رو تو کتاب هوگو نخوندم  Heart Heart

اگر برف نیاد چی؟
 سپاس شده توسط ρυяρℓє_ѕку
(07-05-2026، 18:02)SSR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-05-2026، 17:18)尺ξžά نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خیلی ممنون خلاصه داداشم تابستون خوشش میاد و هول اما من زمستون و سرد چون زمستون مادر فصل هاست دانه برف آروم صورتت مثل دست مادر نوازش میکند من واقعا این جمله رو تو کتاب هوگو نخوندم  Heart Heart

اگر برف نیاد چی؟

احتمالا هول میشه اونوقت
 سپاس شده توسط ρυяρℓє_ѕку
(07-05-2026، 18:07)dadachkaiko نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-05-2026، 18:02)SSR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اگر برف نیاد چی؟

احتمالا هول میشه اونوقت

برو تو تاپیک عکس خلاقانه 
عکس داداش خوکش ابلفضل تلمبه رو گذاشته
 سپاس شده توسط dadachkaiko ، ρυяρℓє_ѕку
چه روز مزخرفی
 سپاس شده توسط ρυяρℓє_ѕку
(07-05-2026، 14:51)ρυяρℓє_ѕку نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-05-2026، 23:50)Berserk نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چطوری? ._.

خوبم عزیزم تو خوبی ؟ 
نمیدونم نمیشناسمت یا میشناسم یادم نیست , نام کاربریا تغییر کرده باز ؟ ._. 

منم خوبم 
برای من چند سالیه همینه 
تاحالا صحبت نکرده بودیم ._.
 سپاس شده توسط ρυяρℓє_ѕку
(07-05-2026، 16:36)Medusa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-05-2026، 15:17)ρυяρℓє_ѕку نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مگه میشه اون چشای قشنگتو یادم بره ؟
توروخدا بزار بشم (((: 
منم بخدا ، زندگی فعلا خوبه خداروشکر ، یکم سبک شدم احساس راحتی میکنم . تو چیکارا میکنی ؟ 

ای خدااا پس شما که همه‌چیزت یکی از یکی قشنگ‌تر بودو ما چه‌جوری یادمون بره؟ 
نه راه نداره اصلاً جون تو (((: 
خداروشکر عزیزم. منم بد نیستم. دارم هرچیزی که ممکنه ذره‌ای کمک کنه به زندگی متصل بمونم رو امتحان می‌کنم این روزا ((: 

اصلا سر خوشگلی و چشات با من بحث نکن ((: 
یه نیمچه دل و امید داشتیم برا فدای چشات شدن اونم بگیر  p336
من امید دارم که درست میشه دیگه آخراشه ((: ..

+ من نمیفهمم این بنده خدا چی میگه یا چی ؟ 

(07-05-2026، 18:30)Berserk نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-05-2026، 14:51)ρυяρℓє_ѕку نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خوبم عزیزم تو خوبی ؟ 
نمیدونم نمیشناسمت یا میشناسم یادم نیست , نام کاربریا تغییر کرده باز ؟ ._. 

منم خوبم 
برای من چند سالیه همینه 
تاحالا صحبت نکرده بودیم ._.

خب پس الان این سعادت نصیبم شد خوشوقتم از آشناییت (: 
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://harfeto.timefriend.net/17774180888121
 سپاس شده توسط B I N A M ، Berserk
سلاام دوستان گلم

چه خبرا
 سپاس شده توسط ρυяρℓє_ѕку ، bOoOoOy

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگوی آزاد | نسخه 485
  صندلی داغ نسخه 2 (با حضور shahid)
  هستی نیستی {نسخه 2}
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  فکر میکنی نفر قبلی چند درصد دوست داره؟ نسخه ۳
  به نفر قبلیت میخوره کدوم از این تیپا باشه؟ (نسخه ی دو)
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲
  °• گفتگوی آزاد | نسخه 483 •°

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان