امتیاز موضوع:
  • 14 رأی - میانگین امتیازات: 3.57
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

°• گفتگوی آزاد | نسخه ۴۸۴ •°

چطورین دوستان؟cof
 سپاس شده توسط Son of anarchy
آگهی
(09-05-2026، 22:26)Faust نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-05-2026، 21:42)Son of anarchy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خبرچین بود بابا
و یکمم آشغال گوشت 735

آشغال گوشت یعنی چی؟ ):

بدرد نخور
بی خاصیت
ازگل 
عقب مانده
(09-05-2026، 22:19)Mohlek نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تا چشم کار میکنه همه بنفش
به ما عادیا احساس ناکافی بودن ندید ))):

دو روز دیگه برعلیه هم میشن یاد ما می افتن ng2
 سپاس شده توسط Son of anarchy ، ραтяιcια ، Mohlek ، shghyegh
(09-05-2026، 22:50)Đęąđ.ğïřł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-05-2026، 22:19)Mohlek نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من هیچقوت علیه شما نمیشم 11
 سپاس شده توسط Đęąđ.ğïřł
چه بارونیییcry girl

تو امر بفرما هرکیو بخوای اخطار میزنم برات
اخطار که هیچی بن میزنم4fvf
تازه میتونم ممد رو هم بن کنم4fvf
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ناشناس
 سپاس شده توسط Mohlek
(09-05-2026، 17:25)Đęąđ.ğïřł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

متاسفانه این نسخه هم اخری نشد

چرا همش میگی متاسفانه؟ کجا بهتر از اینجا؟

(09-05-2026، 20:41)TinaMk نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کاش بیاید بگید شماام جدیداً خیلی بی حوصله اید

اینقدر بی حوصله هستم که خدا شاهده میخوام برم تا آرایشگاه، اینقدر حوصله ندارم برم که خودم رو تهدید کردم اگه تا فلان تاریخ نرم و بعدش برم باید به جای کوتاهی دیگه کچل کنم، از اون تاریخ گذشته و هنوز هم نرفتم Big Grin
همین که هنوز حوصله نفس کشیدن داریم خیلیه توی این مملکت گل و بلبل
 سپاس شده توسط Đęąđ.ğïřł
(09-05-2026، 22:50)Đęąđ.ğïřł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ما هم که ساده و دل پاک
خامشون میشیم ))):
(09-05-2026، 23:00)BIG-DARK نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تو امر بفرما هرکیو بخوای اخطار میزنم برات
اخطار که هیچی بن میزنم4fvf
تازه میتونم ممد رو هم بن کنم4fvf
فدا بشم فدا بشم Telegh_01

علی الحساب جهت اثبات حرفت ؛ این یارو بهزاد تلمبه و ابوالفضل کوبیده و رضا نئشه و ممد خمار رو بن کن تا ببینیم خدا چی میخواد ((:
 سپاس شده توسط BIG-DARK ، Đęąđ.ğïřł
(09-05-2026، 20:56)Faust نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-05-2026، 17:36)Son of anarchy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تازه این یدونه علیه 
اون 3 تای دیگرو ندیدی چقد بی ادبن 11

کدومارو میگی؟

(09-05-2026، 20:41)TinaMk نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کاش بیاید بگید شماام جدیداً خیلی بی حوصله اید

من بودم
ولی خیلی خوب شدم
سرگرم کردم خودمو حالم خیلی بهتر شده
نشستم مثل بچه ها نقاشی کشیدم ((:
اینکه میگم مثل بچه ها منظورم نقاشی کودکانه‌است، چون من نقاشی بلد نیستم.

حتی در کودکی هم لول نقاشی هام پایین تر از کودکای دیگه بود، هنوز هم همونجوری هست و هر چیزی بکشم هیچ کس تشخیص نمیده که چی هست Big Grin

(09-05-2026، 21:34)Son of anarchy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-05-2026، 21:34)Faust نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

لو نمیدی؟ 14k

آبروی مومن رو نباید برد 735

مطمعنی مومنه؟ نماز رو روزش رو دیدی و تایید میکنی؟

(09-05-2026، 21:42)Son of anarchy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-05-2026، 21:38)Faust نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آشتی نکن به من بگو چی شده کنجکاوم 735

خبرچین بود بابا
و یکمم آشغال گوشت 735

مخبر رسمی بسیجی و حکومتی بود؟ یا ازن کوچولو ها که یه تیکه نون خشکی میندازن جلوشون که نمیرن؟

(09-05-2026، 22:48)ραтяιcια نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چطورین دوستان؟cof

نفسی میاد و میره
 سپاس شده توسط ραтяιcια ، Faust
(09-05-2026، 8:05)dadachkaiko نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-05-2026، 7:43)شـــقآیــق نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بزرگسالی ینی خسته ای ولی نمیتونی بگی که خسته ای

چه جوری تو این نور کم میبینی؟ کور نمیشی؟

نور مغازم کمه
هنوز نتونستم لامپ بخرم
نهصد تومنه
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
نـــآشنــاس
 سپاس شده توسط dadachkaiko

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگوی آزاد | نسخه 485
  صندلی داغ نسخه 2 (با حضور shahid)
  هستی نیستی {نسخه 2}
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  فکر میکنی نفر قبلی چند درصد دوست داره؟ نسخه ۳
  به نفر قبلیت میخوره کدوم از این تیپا باشه؟ (نسخه ی دو)
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲
  °• گفتگوی آزاد | نسخه 483 •°

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان