(10-05-2026، 15:59)Medusa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(10-05-2026، 15:26)esiesi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
دووم میاری نگران نباش
من میدانم تو میتانی
فقط همینو گوشه ذهنت داشته باش که اگه ولش کنی بدن دردت خیلی شدید تر و طولانی تر میشه ((:
آره همینو میگن همه
ولی خیلی سخت بود میخوام بگیرم بخوابم فقط ((:
اگر دلم به پولم نمیسوخت بیخیالش میشدم
(10-05-2026، 15:26)dadachkaiko نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
حقیقتا اصلا به مربی های جدید اعتماد ندارم، ولی اگه بقیه تاییدش کردن یا نتیجه مربی بودنش برای یکی دیگه رو دیدی اعتماد کن
کارت درسته، خستگی و کوفتگی اصلیش با تاخیر یک یا دو روزه دیگه میاد سراغت ((=
دیگه نمیدونم والا. نسبت به بقیهی باشگاهایی که دیدم این بهتر به نظر میاومد هم خودش هم مربیاش. حالا ببینیم چی میشه...
نگو توروخدا ((: درد رو اوکیم بیشتر شه ولی انرژی داشته باشم حداقل
(10-05-2026، 15:37)Mr.Robot نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
این درد اینجوریه کهاگه ادامه ندی بیشتر میشه . باید بیشتر فشار بیاد بهش که قوی تر بشه تا دردش بره . ولی ازون دردا لذت بخشه . صنم فیت میخوام صدات کنمازین بعد
من که لذتی نمیبینم ((:
نه ولی وایب و ایناشو دوست داشتم جدی و چسبید
خوبه، از مدوسا بهتره
نه انرژی خواهی داشت، ولی در دو روز آینده اول درد بیشتر میشه و بعد کمتر میشه و تموم میشه
مثلا یه جا میشینی برای چند ساعت تا بیای بلند بشی اون وقت درد میاد سراغت، یکم که راه بری یا فعالیت کنی باز کمتر میشه تا یه جا ثابت بدون فعالیت باشی و روز از نو و روزی از نو
یه چیز جالب برام اینه که مردم عادی در زمان جنگ کمتر از الان افسرده و خسته و بی حال بودن
میرفتم بیرون کلی کودک و نوجوون و جوون و پیر خوش تیپ و پر انرژی میدیدم که همه با هم میگفتن و با موضوع جنگ شوخی میکردن و میخندیدن
اما الان میری بیرون حالت به هم میخوره از بس که این کثافتا رو میبینی، تو خونه میشینی سر و صداشون که از عروسی مادرشون هست نمیزاره حتی شب بخوابی