امتیاز موضوع:
  • 14 رأی - میانگین امتیازات: 3.57
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

°• گفتگوی آزاد | نسخه ۴۸۴ •°

دوستان فلشخور داره برا همه اطلاعیه می‌فرسته و روانی کرده، اول برید توی کنترل پنل کاربر، بعد موضوعات مشترک شده، بعد تیک همه رو بزنید و دکمه جلوی حذف رو که نوشته برو رو بزنید
از این به بعد هم تو هر موضوعی پیام میدید موقع ارسال حتما اون گزنیه مشترک نمیشم رو بزنید که باز توی موضوعی مشترک نشید
 سپاس شده توسط ραтяιcια
آگهی
(10-05-2026، 21:55)dadachkaiko نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دوستان فلشخور داره برا همه اطلاعیه می‌فرسته و روانی کرده، اول برید توی کنترل پنل کاربر، بعد موضوعات مشترک شده، بعد تیک همه رو بزنید و دکمه جلوی حذف رو که نوشته برو رو بزنید
از این به بعد هم تو هر موضوعی پیام میدید موقع ارسال حتما اون گزنیه مشترک نمیشم رو بزنید که باز توی موضوعی مشترک نشید
از صبح ده بار مشترک شدنو قطع کردم باز خودش مشترک‌ میشه . باگه
 سپاس شده توسط dadachkaiko
@esiesi خیلی مخلصیم :v

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://s8.uupload.ir/files/picsart_26-05-10_22-32-19-650_3rkf.jpg
 سپاس شده توسط esiesi
(08-05-2026، 22:15)尺ξžά نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

°• گفتگوی آزاد | نسخه ۴۸۴ •° 179°• گفتگوی آزاد | نسخه ۴۸۴ •° 179°• گفتگوی آزاد | نسخه ۴۸۴ •° 179واقعا مامان بت افتخار میکنم مامان z داداشم ومن خیلی بت افختار میکنیم من اینارو بلدم چون هر شب میام بیمارستان پیش مامان دکترم 1 1

خداییش لذتشو بردین 
(10-05-2026، 22:01)尺ξžά نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خداییش لذتشو بردین 

کارت تموم میشه با رضا تلمبه نمونه ادرار هارو سر میکشین؟
 سپاس شده توسط ραтяιcια ، saba 3 ، ѕααяeη
تست 1 2 3
(10-05-2026، 21:55)Mr.Robot نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-05-2026، 21:19)TinaMk نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

Telegh_01 Telegh_01

حالا نمیدونم به این ماها اعتقاد داری یا نه ولی خردادیا علاوه بر مودی بودن حس شیشمشونم قویه عکس بده اطلاعات بگیر Smile
جدی ؟ من‌چجوری ادمیم 

توو به نظرم جزو ادمایی هستی که سمت کسی واسه اشنایی نمیری ولی بیان سمتت اوکی ای (صرفا دوستی ساده(: )به چیزای کوچیک اهمیت میدی به ادمای نردیک اطرافتم خیلیی اهمیت میدی باهاشون مهربونی در صورتی که فکر نمیکنم با ادمای عادی زندگیت خیلی مهربون باشی وقتی یکیم خیلی بره رو مخت دیگ نمیتونی باهاش مثل قبل باشی و راحت عبور کنی از موضوع
حس شیشمو شوخی کردم اینا صرفا برداشت خودم بود حالا
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://abzarek.ir/service-p/msg/4074480
 سپاس شده توسط Đęąđ.ğïřł ، Mr.Robot
.

یه نیاز جزئی به بلدی گیت هاب داره
بد نبود سرعتش برای ساند کلاد
(10-05-2026، 22:23)TinaMk نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-05-2026، 21:55)Mr.Robot نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

جدی ؟ من‌چجوری ادمیم 

توو به نظرم جزو ادمایی هستی که سمت کسی واسه اشنایی نمیری ولی بیان سمتت اوکی ای (صرفا دوستی ساده(: )به چیزای کوچیک اهمیت میدی به ادمای نردیک اطرافتم خیلیی اهمیت میدی باهاشون مهربونی در صورتی که فکر نمیکنم با ادمای عادی زندگیت خیلی مهربون باشی وقتی یکیم خیلی بره رو مخت دیگ نمیتونی باهاش مثل قبل باشی و راحت عبور کنی از موضوع
حس شیشمو شوخی کردم اینا صرفا برداشت خودم بود حالا
راضیم ازت
تاییده
 سپاس شده توسط TinaMk
(10-05-2026، 21:38)ραтяιcια نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-05-2026، 21:01)فرنودِ بن گیومرث نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چه جالب که با یه گیگ اینترنت قیمتش یکیه.

هزینه ارتودنسی شده ۱۰۰ میلیون
بریم بمیریم دیگ

با یک گوشی متوسط شیائومی قیمتش یکیه
 سپاس شده توسط ραтяιcια

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگوی آزاد | نسخه 485
  صندلی داغ نسخه 2 (با حضور shahid)
  هستی نیستی {نسخه 2}
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  فکر میکنی نفر قبلی چند درصد دوست داره؟ نسخه ۳
  به نفر قبلیت میخوره کدوم از این تیپا باشه؟ (نسخه ی دو)
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲
  °• گفتگوی آزاد | نسخه 483 •°

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان