امتیاز موضوع:
  • 14 رأی - میانگین امتیازات: 3.57
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

°• گفتگوی آزاد | نسخه ۴۸۴ •°

(13-05-2026، 23:26)dadachkaiko نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-05-2026، 23:25)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اونایی ک میدونن
اونایی ک نمیدونن

خب بگید منم بدونم دیگه

همون ک سهند گف
در نهایت همه ی ما به یک ماه می‌نگریستیم
 سپاس شده توسط dadachkaiko
آگهی
(13-05-2026، 15:51)امیر‌حسین نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-05-2026، 14:49)امیر2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مرسی عشق  Heart

@امیر‌حسین
آقا ب ی نتیجه رسیدم
اینکه برا من ویدیو باز میکرد و برای بعضیا نمیکرد فککنم از ست کردن پروخشکسی و پورت باشه...
روی 127.0.0.1 پورتتو بذار رو 8085

من اینـ.ـسـ.تاگـ.ـ.ـرامم هم کژدار و مریض میاد بالا و جوابه براش رو پی سی
کردم نشد
دسترسیم ندارم به تل.

از اول فایلارو با اموزش دقیق برام بفرست من از اول برم

حل چشاته فقط اینکه اسکریپته و آموزشاش رو یوتیوبه، یه اسکریپت خودم برات میزنم اول، اونو میفرسم باهاش وصل شو بعد آموزشه ک میفرستمو ببین

(13-05-2026، 16:15)dadachkaiko نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-05-2026، 14:49)امیر2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@امیر‌حسین
آقا ب ی نتیجه رسیدم
اینکه برا من ویدیو باز میکرد و برای بعضیا نمیکرد فککنم از ست کردن پروخشکسی و پورت باشه...

از این استفاده میکنی؟

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://github.com/masterking32/MasterHttpRelayVPN

آره خودشه

(13-05-2026، 19:22)☪爪尺.山丨几几乇尺☪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آقا ب ی نتیجه رسیدم

چه جالب
هاست و پورت کدوم اپه؟ )

همینی ک تو پیام بالا لینکشو گذاشته
خیلی ایزی وصل میشه اگ دوستان یدفه حال نکنن ک گوگل رو هم ببندن

(14-05-2026، 0:20)م‍حمّد نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مرسی عشق  Heart

@امیر‌حسین
آقا ب ی نتیجه رسیدم

اگه آدرس و پورت رو اونی که گفتی نباشه اصلا وصل نمیشه
مشکل عدم پخش ویدئو از جای دیگه است. نمیدونم چرا ولی بعضی آیدیا ظاهرا مشکل دارن. ولی اگه چند تا آیدی بگیری با اکانتای مختلف درست میشه و میتونی پلی کنی ویدئوهارو

نمیدونم ولی برا من از اول اوکی بود
ولی فقط چنتا آدرس خاص
مثلا ویندوز آپدیتم یا مایکروسافت استورم ب هیچ وجه کار نمیکنن
زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست...
هرکسی نغمه خود خواند و از صحنه رود،
صحنه پیوسته بجاست...
Heart
(14-05-2026، 2:50)امیر2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-05-2026، 15:51)امیر‌حسین نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کردم نشد
دسترسیم ندارم به تل.

از اول فایلارو با اموزش دقیق برام بفرست من از اول برم

حل چشاته فقط اینکه اسکریپته و آموزشاش رو یوتیوبه، یه اسکریپت خودم برات میزنم اول، اونو میفرسم باهاش وصل شو بعد آموزشه ک میفرستمو ببین

(13-05-2026، 16:15)dadachkaiko نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

از این استفاده میکنی؟

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://github.com/masterking32/MasterHttpRelayVPN

آره خودشه

(13-05-2026، 19:22)☪爪尺.山丨几几乇尺☪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چه جالب
هاست و پورت کدوم اپه؟ )

همینی ک تو پیام بالا لینکشو گذاشته
خیلی ایزی وصل میشه اگ دوستان یدفه حال نکنن ک گوگل رو هم ببندن

(14-05-2026، 0:20)م‍حمّد نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اگه آدرس و پورت رو اونی که گفتی نباشه اصلا وصل نمیشه
مشکل عدم پخش ویدئو از جای دیگه است. نمیدونم چرا ولی بعضی آیدیا ظاهرا مشکل دارن. ولی اگه چند تا آیدی بگیری با اکانتای مختلف درست میشه و میتونی پلی کنی ویدئوهارو

نمیدونم ولی برا من از اول اوکی بود
ولی فقط چنتا آدرس خاص
مثلا ویندوز آپدیتم یا مایکروسافت استورم ب هیچ وجه کار نمیکنن

باشه مرسی
ناشناس بگو (:

°• گفتگوی آزاد | نسخه ۴۸۴ •° 200
(14-05-2026، 0:57)Son of anarchy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خدایا 
http://www.flashkhor.com/forum/showthread.php?tid=265485
فقط بعدش که برای رای ها دعواشون شد و با اکانت فیک رای میدادن (((:
 سپاس شده توسط Son of anarchy ، dadachkaiko ، shghyegh
(14-05-2026، 7:21)Mohlek نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-05-2026، 0:57)Son of anarchy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خدایا 
http://www.flashkhor.com/forum/showthread.php?tid=265485

جنگ های داخلی و فامیلی از سنت های محمد هست، باید اجرا و ادا بشه
 سپاس شده توسط Mohlek ، shghyegh
(14-05-2026، 8:31)dadachkaiko نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-05-2026، 7:21)Mohlek نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

جنگ های داخلی و فامیلی از سنت های محمد هست، باید اجرا و ادا بشه
الان shahid میاد حکم ارتداد میده سرت (((:
 سپاس شده توسط saba 3 ، dadachkaiko
شهید رفت سپاس زد

یکی دوتاشون پرونده سب النبی داشتن دیدم عکس افطاری گذاشتن پاره شدم
 سپاس شده توسط Mohlek ، saba 3 ، shghyegh
اصطلاح جالبیم داشتن
جلب رای
تازه مجازم بود
(((((:
 سپاس شده توسط Son of anarchy ، Mohlek ، dadachkaiko ، shghyegh
(14-05-2026، 9:13)Đęąđ.ğïřł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اصطلاح جالبیم داشتن
جلب رای
تازه مجازم بود
(((((:

کاش شماهم مهریتو بزاری اجرا حکم جلبمو بگیری p345
 سپاس شده توسط Đęąđ.ğïřł ، dadachkaiko ، shghyegh
(13-05-2026، 23:23)dadachkaiko نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-05-2026، 22:08)TinaMk نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

))))))))):

هنوز شارژ نشده وی P انت که ناراحتی؟

(13-05-2026، 22:09)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

امشب دیگه میزنن

کیا میزنن؟ چی میزنن؟ کجا میزنن؟ با کی میزنن؟

چرا شده
همینجوری ناراحتم
https://abzarek.ir/service-p/msg/4074480

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگوی آزاد | نسخه 485
  صندلی داغ نسخه 2 (با حضور shahid)
  هستی نیستی {نسخه 2}
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  فکر میکنی نفر قبلی چند درصد دوست داره؟ نسخه ۳
  به نفر قبلیت میخوره کدوم از این تیپا باشه؟ (نسخه ی دو)
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲
  °• گفتگوی آزاد | نسخه 483 •°

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان