امتیاز موضوع:
  • 14 رأی - میانگین امتیازات: 3.57
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

°• گفتگوی آزاد | نسخه ۴۸۴ •°

یاد باد  D:
 سپاس شده توسط saba 3
آگهی
شیوا چه اعصابی خرج میکرده!! ((:

(14-05-2026، 9:56)M ATIN نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یاد باد  D:

و پست هایی که خاطراتت داخلش مینوشتی!(:
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://abzarek.ir/service-p/msg/3093954
(14-05-2026، 9:56)saba 3 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

انسان بدرد نخور و عقده ای بود
خودش الکی به کاربرا گیر میداد بعد 30 صفحه دراما درست میکرد تو گ ا
 سپاس شده توسط shghyegh
(14-05-2026، 9:56)saba 3 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-05-2026، 9:56)M ATIN نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یاد باد  D:

و پست هایی که خاطراتت داخلش مینوشتی!(:

گه گداری آدم یه سر میزنه میبینه خیلیییی سال گذشته
بابا خسته شووو دیگه نگا من خسته شدم نشستم
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://abzarek.ir/service-p/msg/4074480
 سپاس شده توسط saba 3 ، dadachkaiko ، *Aɴѕel*
(14-05-2026، 9:17)Son of anarchy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-05-2026، 9:13)Đęąđ.ğïřł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اصطلاح جالبیم داشتن
جلب رای
تازه مجازم بود
(((((:

کاش شماهم مهریتو بزاری اجرا حکم جلبمو بگیری p345

مهریم گرفتن قلبت بود ک گرفتم مادیات دیگه اضافه کاریه 2chw
 سپاس شده توسط Son of anarchy ، saba 3 ، dadachkaiko ، 1worldwave1 ، shghyegh
(14-05-2026، 12:03)Đęąđ.ğïřł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-05-2026، 9:17)Son of anarchy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کاش شماهم مهریتو بزاری اجرا حکم جلبمو بگیری p345

یعنی دوست نداری منو با دستبندو لباس زندان ببینی؟  899
 سپاس شده توسط Đęąđ.ğïřł ، 1worldwave1
(14-05-2026، 12:29)abolfazl moradi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-05-2026، 12:03)Đęąđ.ğïřł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آخی چه قشنگ اتفاقا منم عاشق دختر خیلی خوشکل تهرانی بودم اسمش آزاده طرف همکار مامانم بود تو  واییی دختر خوشم میاد بت بگم آبجیش ترلانم خوشکل بود واقعا آزاده و ترلانم قشنگم اگر میبینید سلام خندم گرفت

به بارداری طبیعیت میخندی که تو دستشویی اتفاق افتاد؟

الان فهمیدم تو فلشخور یکی درخواست دوستی میده اطلاعیه میاد و باید قبول کنی، ولی وقتی حذف میکنه تو رو از لیست دوستاش هیچ اطلاعیه ای نمیاد
Angel Big Grin
یه چیز جدید یاد گرفتم
 سپاس شده توسط 1worldwave1
(14-05-2026، 12:07)Son of anarchy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عزیزم تو توی لباس زندان خیلی جذاب میشی ازم نخواه که بین هزارتا سیبیل کلفت ولت کنم
 سپاس شده توسط Son of anarchy
(14-05-2026، 13:09)Đęąđ.ğïřł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-05-2026، 12:07)Son of anarchy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عزیزم تو توی لباس زندان خیلی جذاب میشی ازم نخواه که بین هزارتا سیبیل کلفت ولت کنم

سابقه‌دارم
نصف دوران خدمتم بازداشت بودم 735
 سپاس شده توسط Đęąđ.ğïřł

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگوی آزاد | نسخه 485
  صندلی داغ نسخه 2 (با حضور shahid)
  هستی نیستی {نسخه 2}
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  فکر میکنی نفر قبلی چند درصد دوست داره؟ نسخه ۳
  به نفر قبلیت میخوره کدوم از این تیپا باشه؟ (نسخه ی دو)
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲
  °• گفتگوی آزاد | نسخه 483 •°

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان