امتیاز موضوع:
  • 14 رأی - میانگین امتیازات: 3.57
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

°• گفتگوی آزاد | نسخه ۴۸۴ •°

(15-05-2026، 17:24)arad... نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-05-2026، 17:20)Son of anarchy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

735

واقعا ایشون تا شروع کرد عکس فرستاد ام آر بیست مادرش میگات رضا قاط زد واقعا ایشون شروع کرد من رفیقشم بهزاد صد بار گفت پروفایلم دارم من به خاطر رضا اومدم جان مادرم رضا بی گناه پیجشو پاک کن به ابوالفضل العباس رضا کاری نکرد من واقعیتو میگم م‍حمّد

تعزو من تشاء وتذل من تشاء
نقابا برداشته میشه  11
 سپاس شده توسط ραтяιcια
آگهی
(15-05-2026، 17:27)arad... نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-05-2026، 17:26)Son of anarchy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقابا برداشته میشه  11

واگذار این شخص به ابوالفضل عباس تو رفیقم رضا بهش فش مادر دادی ام آر بیستت عکس مادرشو مممگ آره دیگه تو باید محدود میشدی احمق

من فوت پدرشو تسلیت گفتم اشتباه متوجه شدی خودش در جریانه
بیشتر ازین با ابروی من بازی نکن 
(15-05-2026، 16:10)Son of anarchy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
°• گفتگوی آزاد | نسخه ۴۸۴ •° 211

املای بیضه رو بلد نیست پس 28 سالش نیست

من با ام آر آی آشنایی دارم ولی با ام آر بیست نه
 سپاس شده توسط Son of anarchy
عکس ام آر آی ❌
عکس ایکس ری ❌
عکس ام آر بیست ✅
 سپاس شده توسط ραтяιcια
آزار معلولین ذهنی را متوقف کنید D:
°• گفتگوی آزاد | نسخه ۴۸۴ •° 211
 سپاس شده توسط dadachkaiko ، shghyegh ، Son of anarchy
(15-05-2026، 17:51)esiesi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آزار معلولین ذهنی را متوقف کنید D:

به هرچی بخندی سرت میادها
نخند
بیضه هام درد گرفت خوندمش |:
آراز آراز خان آراز سلطان آراز خان آراز
سنی گوزوم یاناسان بیر دردیمی قان آراز

@Tensor
اگه یه روز احیانا به احتمال خیلی کمی این پیامو خوندی "دهنت سرویس"
آب کم است
آن را اسراف نکنید
water is low
Do not waste it
الماء قلیل
لا تسرفوه

سپاس شده توسط Tensor
(15-05-2026، 15:36)BIG-DARK نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@امیر۲

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://uupload.ir/view/1778335176654-feabab1b-vid_20260509_164204_325_0u3s.mp4/

25r30 25r30 25r30

(07-05-2026، 14:11)尺ξžά نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

°• گفتگوی آزاد | نسخه ۴۸۴ •° 211دو عدد گنگ Be1Be1

اینکه گنگسترایی ک پشت این قضایای اخیر فلشخور ان این دوتا ان روحمو آزرده میکنه  Big Grin

اونم با گوشی A51 و اون کیف زنونه های پشتشون و اونی ک پشتشون نشسته داره از پشت نگاهشون میکنه
زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست...
هرکسی نغمه خود خواند و از صحنه رود،
صحنه پیوسته بجاست...
Heart
 سپاس شده توسط BIG-DARK ، ραтяιcια ، Son of anarchy ، Mohlek
(15-05-2026، 17:26)Son of anarchy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-05-2026، 17:24)arad... نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

واقعا ایشون تا شروع کرد عکس فرستاد ام آر بیست مادرش میگات رضا قاط زد واقعا ایشون شروع کرد من رفیقشم بهزاد صد بار گفت پروفایلم دارم من به خاطر رضا اومدم جان مادرم رضا بی گناه پیجشو پاک کن به ابوالفضل العباس رضا کاری نکرد من واقعیتو میگم م‍حمّد

نقابا برداشته میشه  11

الان فهمیدم این با تو مشکل داشته
چراا رو‌ من گرفت؟:||||
چشماش چپه؟|:
 سپاس شده توسط Son of anarchy

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگوی آزاد | نسخه 485
  صندلی داغ نسخه 2 (با حضور shahid)
  هستی نیستی {نسخه 2}
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  فکر میکنی نفر قبلی چند درصد دوست داره؟ نسخه ۳
  به نفر قبلیت میخوره کدوم از این تیپا باشه؟ (نسخه ی دو)
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲
  °• گفتگوی آزاد | نسخه 483 •°

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 2 مهمان