امتیاز موضوع:
  • 14 رأی - میانگین امتیازات: 3.57
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

°• گفتگوی آزاد | نسخه ۴۸۴ •°

(18-05-2026، 15:04)لــــــــــⓘلی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-05-2026، 15:03)کــــــــــⓐرمَن نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من ارتباطم با سیروان قطع شد حاجی

جدی ؟ چرا ؟
من اخرین بار تو اینستا باهاش حرف زدم
عه همین الان یادم افتاد دوازدهم تولدش بود =/

نمیدونم اک ایاز دیل زدم شماره عوض کردم دیگه ارتباط نگرفتیم
عالی

(18-05-2026، 15:04)BIG-DARK نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-05-2026، 15:02)کــــــــــⓐرمَن نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چاکر شما
هیجان خودکشی از زندگی بیشتره الان
مخلصیم
الان اینجوریم که دلم میخواد خودکشی کنم ولی میترسم بمیرم

(18-05-2026، 15:02)لــــــــــⓘلی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اره باباTelegh_01
اره تا اونجایی که حبر دارم نامزد داره تا کجا پیش رفته تا الان الله اعلم
چجوری بگم بهت ..

تنها کسی که واقعا ابم باهاش تو یه جوب نمیرفت همین سیروان بود
عجیب مخالف من بود

من اینجوریم که خودم خودمو نکشم خدا منو بکشه
آگهی
(18-05-2026، 15:04)BIG-DARK نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-05-2026، 15:02)کــــــــــⓐرمَن نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چاکر شما
هیجان خودکشی از زندگی بیشتره الان
مخلصیم

(18-05-2026، 15:02)لــــــــــⓘلی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اره باباTelegh_01
اره تا اونجایی که حبر دارم نامزد داره تا کجا پیش رفته تا الان الله اعلم
چجوری بگم بهت ..

عجیب مخالف من بود

ما هم اولاش اوکی نبودیم
بگذریم به خاطر ی بنده خدا بود
ولی در کل پسر خوب و با معرفتیه
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Karlina
 سپاس شده توسط BIG-DARK
(18-05-2026، 15:07)لــــــــــⓘلی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مخلصیم

عجیب مخالف من بود

ما هم اولاش اوکی نبودیم
بگذریم به خاطر ی بنده خدا بود
ولی در کل پسر خوب و با معرفتیه

منم تایید میکنم
 سپاس شده توسط لــــــــــⓘلی
(18-05-2026، 15:06)کــــــــــⓐرمَن نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-05-2026، 15:04)لــــــــــⓘلی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

جدی ؟ چرا ؟

عالی

مخلصیم

عجیب مخالف من بود

اهان
در مورد مرگ هم حرف نرنید افرین
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Karlina
من‌ خودم‌ از فلش ی کساییو دیدم که کاش نمیدیدم |:
(18-05-2026، 15:08)لــــــــــⓘلی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-05-2026، 15:06)کــــــــــⓐرمَن نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عالی

اهان

38

جدی ؟ چرا ؟

عالی

مخلصیم

عجیب مخالف من بود

خدا هم که نمیکشه داره زجرکش میکنه
ناشناس
(18-05-2026، 15:09)کــــــــــⓐرمَن نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-05-2026، 15:08)لــــــــــⓘلی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اهان

38

19
Karlina
(18-05-2026، 15:11)BIG-DARK نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عالی

خدا هم که نمیکشه داره زجرکش میکنه

تو زمین خدا هیچی آسون به دست نمیاد
منم شبیه کُره ایاما :v
فقط کُره شمالی ):

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگوی آزاد | نسخه 485
  صندلی داغ نسخه 2 (با حضور shahid)
  هستی نیستی {نسخه 2}
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  فکر میکنی نفر قبلی چند درصد دوست داره؟ نسخه ۳
  به نفر قبلیت میخوره کدوم از این تیپا باشه؟ (نسخه ی دو)
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲
  °• گفتگوی آزاد | نسخه 483 •°

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان