امتیاز موضوع:
  • 14 رأی - میانگین امتیازات: 3.57
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

°• گفتگوی آزاد | نسخه ۴۸۴ •°

(20-05-2026، 23:23)danial naeshe45.. نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خداییش بچه ها امروز تو خواب بودم دیدم صدا باد بهاری میاد گفتم به به رضا خمار تو دهنم گوزید دو متر پریدم هوا اینجا پیش ما نعشه پیدا میکنی خمار و تلمبه و کوبیده چولمبه سولمبه هر جک جانور دیگه اینجا

بقیشون چه موجوداتین که این بهشون گفته جکو جونور
 سپاس شده توسط لــــــــــⓘلی
آگهی
اگه دوباره بیاد چی :ngh:
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Karlina
 سپاس شده توسط Son of anarchy
(20-05-2026، 23:44)لــــــــــⓘلی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دوباره؟ 
این اکانت بیستمش بود
(20-05-2026، 23:45)Son of anarchy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-05-2026، 23:44)لــــــــــⓘلی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دوباره؟ 
این اکانت بیستمش بود

خب اگه بیست و یکباره بیاد چی؟ :ngh:
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Karlina
(20-05-2026، 23:47)لــــــــــⓘلی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-05-2026، 23:45)Son of anarchy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دوباره؟ 
این اکانت بیستمش بود

محمد بنش میکنه fly2
(20-05-2026، 23:48)Son of anarchy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-05-2026، 23:47)لــــــــــⓘلی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

محمد بنش میکنه fly2

اگه بیست دوباره اومد چی :ngh:
Karlina
(20-05-2026، 23:41)لــــــــــⓘلی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-05-2026، 23:40)م‍حمّد نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آره دیگه جفتشون فیونا رو میخواستن
ولی فیونا شرکو خواست

عه جدی
نمیدونستم :ngh:

وقت کردی بشین از یکش ببین
به زودی پنجشم میاد
مشتاقانه منتظرشم  Angel
آب کم است
آن را اسراف نکنید
water is low
Do not waste it
الماء قلیل
لا تسرفوه

سپاس شده توسط لــــــــــⓘلی ، Son of anarchy
(20-05-2026، 23:15)لــــــــــⓘلی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-05-2026، 23:13)Son of anarchy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

با من کار داره واسم جنس اورده 14k

به به چشمم روشن
حیف یادم رفته چجوری میشد اسمارو تگ کرد وگرنه شقایق جون رو الان تگ میکردم
Telegh_01
ما جدا شیم:ngh:
(20-05-2026، 23:51)م‍حمّد نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-05-2026، 23:41)لــــــــــⓘلی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عه جدی
نمیدونستم :ngh:

وقت کردی بشین از یکش ببین
به زودی پنجشم میاد
مشتاقانه منتظرشم  Angel

بچه بودم میدیدم
ولی خب حقیقت یادم نمیاد همچین چیزی
چیزی که زیاد یادمه ور وره جادوعه Telegh_01

(20-05-2026، 23:52)Đęąđ.ğïřł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-05-2026، 23:15)لــــــــــⓘلی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

به به چشمم روشن
حیف یادم رفته چجوری میشد اسمارو تگ کرد وگرنه شقایق جون رو الان تگ میکردم
Telegh_01
ما جدا شیم:ngh:

نه نتونست بگیره خیالت راحت من اینجا بودم
Karlina
 سپاس شده توسط م‍حمّد ، Đęąđ.ğïřł ، Son of anarchy
(20-05-2026، 23:52)لــــــــــⓘلی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نه نتونست بگیره خیالت راحت من اینجا بودم
تفاهم نداریم ضد زنه ، بی پول و معتادم هست تازه دویت داشتنشم منکر میشه  دو روز دیگه لابد میخاد دست روم بلند کنه:ngh:

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگوی آزاد | نسخه 485
  صندلی داغ نسخه 2 (با حضور shahid)
  هستی نیستی {نسخه 2}
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  فکر میکنی نفر قبلی چند درصد دوست داره؟ نسخه ۳
  به نفر قبلیت میخوره کدوم از این تیپا باشه؟ (نسخه ی دو)
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲
  °• گفتگوی آزاد | نسخه 483 •°

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان