16-02-2012، 21:45
بسه ديگه جيش بوس لالا جايه پارتي ديگه نيست
|
|
تـالـار خـروسای سینـه سپر :| |
|||||||||||||||||
|
16-02-2012، 21:45
بسه ديگه جيش بوس لالا جايه پارتي ديگه نيست
بچه هایه حرکتی بزنیم
هستیدبه تالاردختراحمله کنیم البته ریسک صابرروهم داره!!! خوب اون که گفته 4 تاداره میگیم اصلا20 تاداره چین که میگه 36تابمب آماده داره دیگه چندتاداره؟ یکی اینجارومرتب کنه داغون شده فریدجان آمریکاهیچ رازی نداره هرچی هست پوچ پوچه اینوثابت میکنم البته هروقت برگشتم بچه هامن یه ده روزی نیستم دارم میرم دزفول برای یه دوره آماده باش دفاعی خداحافظ همگی
16-02-2012، 21:47
![]() ![]() ![]() چین دیګه دسته یزید رو از پشت بسته. نه ما قبلا یک بار به تالار دخترونه حمله کردیم یک مکافاتی داشت دوستان. از این کار ها نکنید وګرنه از ګزینه هشدار و ممکنه حتی تا دو روز محرومیت استفاده کنیم.
16-02-2012، 21:47
نه من با حمله به تالار دخترونه مخالفم
16-02-2012، 21:48
چین که زیاد حرف می زنه
نقل قول: بچه هامن یه ده روزی نیستم دارم میرم دزفول برای یه دوره آماده باش دفاعیمنم همينطور البته من كارايه ديگه اي دارم
16-02-2012، 21:50
شب همگی خوش
خداحافظ همگی
16-02-2012، 21:51
يكي اينجارو جمع و جور كنه من زخميم
16-02-2012، 21:52
سعی میکنم ازدزفول بیام البته اگه اینترنتی داشته باشه!!!
![]() ![]() ![]() ![]() علی جان چین اتفاقاحرف کم میزنه وبه وقتش عمل میکنه برای همین وقتی داشت سلاح اتمی می ساخت آمریکاحتی صداشوهم درنیاوردولی ایران؟؟ الان وقتشوندارم برگشتم انشاالله مفصل توضیح میدم من برم دنبال رفیقم بریم فرودگاه یه ده روزی بای
16-02-2012، 21:53
من جیش بوش لالا
بدرود خدانګهدار. ای ستون چیچیم... آی چشمم... داغون شدم توی جنګ. یک پا و یک دست رو هم از دست دادم. قسمت حافظه کوتاه مدتم هم مشکل پیدا کرده.
| |||||||||||||||||
|
|
![]() |
|||||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
||||
| برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
| شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
|
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|