امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

داستان خیلییییییییی ترسناک+18

دوستان ازتون خواهش میکنم چند دقیقه وقت بزارید و این داستان ترسناک رو بخونید:
دوستم تعریف میکرد که یک شب موقع برگشتن از ده پدری تو شمال طرف اردبیل، جای این که از جاده اصلی بیاد، یاد باباش افتاده که می گفت؛ جاده قدیمی با صفا تره و از وسط جنگل رد میشه!

اینطوری تعریف میکنه: من احمق حرف بابام رو باور کردم و پیچیدم تو خاکی، 20 کیلومتر از جاده دور شده بودم که یهو ماشینم خاموش شد و هر کاری کردم روشن نمیشد.
وسط جنگل، داره شب میشه، نم بارون هم گرفت. اومدم بیرون یکمی با موتور ور رفتم دیدم نه میبینم، نه از موتور ماشین سر در میارم!
راه افتادم تو دل جنگل، راست جاده خاکی رو گرفتم و مسیرم رو ادامه دادم. دیگه بارون حسابی تند شده بود.

با یه صدایی برگشتم، دیدم یه ماشین خیلی آرام و بیصدا بغل دستم وایساد. من هم بیمعطلی پریدم توش.
این قدر خیس شده بودم که به فکر این که توی ماشینو نیگا کنم هم نبودم. وقتی روی صندلی عقب جا گرفتم، سرم رو آوردم بالا واسه تشکر، دیدم هیشکی پشت فرمون و صندلی جلو نیست!!!

خیلی ترسیدم. داشتم به خودم میاومدم که ماشین یهو همون طور بیصدا راه افتاد.
هنوز خودم رو جفت و جور نکرده بودم که تو یه نور رعد و برق دیدم یه پیچ جلومونه!
تمام تنم یخ کرده بود. نمیتونستم حتی جیغ بکشم. ماشین هم همین طور داشت میرفت طرف دره.
تو لحظههای آخر خودم رو به خدا این قدر نزدیک دیدم که بابا بزرگ خدا بیامرزم اومد جلو چشمم.
تو لحظه های آخر، یه دست از بیرون پنجره، اومد تو و فرمون رو چرخوند به سمت جاده.

نفهمیدم چه مدت گذشت تا به خودم اومدم. ولی هر دفعه که ماشین به سمت دره یا کوه میرفت، یه دست میاومد و فرمون رو میپیچوند.
از دور یه نوری رو دیدم و حتی یک ثانیه هم تردید به خودم راه ندادم. در رو باز کردم و خودم رو انداختم بیرون.
این قدر تند میدویدم که هوا کم آورده بودم.
دویدم به سمت آبادی که نور ازش میاومد. رفتم توی قهوه خونه و ولو شدم رو زمین، بعد از این که به هوش اومدم جریان رو تعریف کردم.
وقتی تموم شد، تا چند ثانیه همه ساکت بودند، یهو...
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

در قهوه خونه باز شد و دو نفر خیس اومدن تو،
یکیشون داد زد: ممد نیگا! این همون احمقیه که وقتی ما داشتیم ماشینو هل می‎دادیم سوار ماشین ما شده بود.Big Grin

سپاس و نظر فراموش نشه
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
بعلــه اینجوریاس^_-
پاسخ
 سپاس شده توسط تراختور ، parmida.a ، *setare* ، maynaz90 ، Niloo_SelStan ، HeDyE~×~ ، nazi98 ، عاشق عاشق ، مهوش ، parmis78 ، فائزه.شاکری ، ♥سارا ♥ ، Magical Girl ، B I N A M ، 5r68 ، cycler ، یگانه 777 ، مخ دخترا ، آرامش ، hamed_Jon ، elnaz-s ، Reza8196 ، armxx ، کوچکترین عضوانجمن ، سورنا فاول ، The Light ، ALA ، NASIM.BH ، farasoo2013 ، shadi shekari ، Ezabel ، parisa16 ، بانو ، vampire fans ، ***Z.E*** ، Alijah-1994 ، پيشي ي ملوس ، farshadtttt ، azary ، هیوا1 ، b.boy crazy.p ، ali pore ، joe(parsa)m ، ^BaR○○n^ ، شکوفه2 ، خزیمه ، javad_12 ، saba75 ، صحرا 2 ، Hengame Plang ، _عقاب بی پروا_ ، *Armila* ، سایه2 ، marjan74 ، دالتون انجمن 2 ، اليناز ، niman768 ، وفاورها ، دختر شاعر ، نیلووفر ، eli2020 ، i m a n ، lackyguy ، گل رز آبی...!!! ، habiiibii ، پرنسس گاردنیا ، ✖ƇRAzƳ ƤRιƝƇƐSѕ✖ ، Roshanak1 ، گار ، **amirali** ، nastaran14 ، ''HeisEnbErg'' ، mahbod2013 ، The Darkest Light ، isi ، shawkila ، gole_pazhmorde ، مارال 2 ، ≧^◡^≦ پویا ≧^◡^≦ ، ღ✿❤ پـرنیـــــــان ❤✿ღ ، Mahtab gf ، EHSAN$$ ، نسترن jc ، negin2002 ، maryamam ، ღ ツ setareh ツ ღ ، ~Mahnaz~ ، Matin Sheyton bala ، aivdhv5 ، melisajon ، sara mehrani ، ._NeGiX_. ، A_M_I_R ، ❀இℬℯѕ✟♚ℊⅈℛℒஇ❀ ، nrp ، shining ، arooos ، ماهرخ خانوم
آگهی
جالب بود ممنون......
اگردیدی جوانی بردرختی تکیه کرده بدان عاشق شده وگریه کرده.Smile

شوهر داروئی است که تمام دردهای دختران را علاج می کند .( مولیر )

کوروش کبیر:برای فهمیدن این که ثروتت چه قدر است،لازم نیست پولهایت را بشماری فقط کافی است چند قطره اشک برگونه ات بریزی آن وقت کسانی که اشک هایت را پاک کردند،آن ها ثروت واقعی تو هستند.

شاد بودن تنها انتقامی است که می توان از زندگی گرفت.(چگوارا)
پاسخ
 سپاس شده توسط *setare* ، ...asall... ، azary ، _عقاب بی پروا_ ، ღ✿❤ پـرنیـــــــان ❤✿ღ ، arooos
خیلی خوب بود مرسیHeartHeart
THERE IS A HELL

BELIEVE ME ،I'VE SEEN IT
پاسخ
 سپاس شده توسط *setare* ، ...asall... ، _عقاب بی پروا_ ، ღ✿❤ پـرنیـــــــان ❤✿ღ ، arooos
هههههههههههههههه
وسعت عشق پسرا اونقدر زیاده که دوست دوست دخترشونوهم دوست دارنExclamationExclamation
پاسخ
 سپاس شده توسط ...asall... ، _عقاب بی پروا_ ، ღ✿❤ پـرنیـــــــان ❤✿ღ ، arooos
هههههههههBig GrinBig Grin24524525r3025r30
پاسخ
 سپاس شده توسط ...asall... ، _عقاب بی پروا_ ، ღ✿❤ پـرنیـــــــان ❤✿ღ ، arooos
ممنون هه هه هه
___████__████_███
__███____████__███
__███_███___██__██
__███__███████___███
___███_████████_████
███_██_███████__████
_███_____████__████
__██████_____█████
___███████__█████
______████ _██
______________██
_______________█
_████_________█
__█████_______█
___████________█
____█████______█
_________█______█
_____███_█_█__█
____█████__█_█
___██████___█_____█████
____████____█___███_█████
_____██____█__██____██████
______█___█_██_______████
_________███__________██
_________██____________█
_________█
________█
پاسخ
 سپاس شده توسط ...asall... ، b.boy crazy.p ، _عقاب بی پروا_ ، ღ✿❤ پـرنیـــــــان ❤✿ღ ، مارال 2 ، arooos
سپاس و نظر و فراموش نکنید....
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
بعلــه اینجوریاس^_-
پاسخ
 سپاس شده توسط amir.beigi ، _عقاب بی پروا_ ، ღ✿❤ پـرنیـــــــان ❤✿ღ ، arooos
lol maskhareeeee
aslan khosham nayumad
vaghean k
loos
loos
loos
Angry
پاسخ
 سپاس شده توسط _عقاب بی پروا_ ، ღ✿❤ پـرنیـــــــان ❤✿ღ ، arooos
وای منو بگو چه جدی گرفتم:angry2:
پاسخ
 سپاس شده توسط Niloo_SelStan ، ...asall... ، _عقاب بی پروا_ ، ღ✿❤ پـرنیـــــــان ❤✿ღ ، EHSAN$$ ، ._NeGiX_. ، arooos
تو مجله روز های زندگی اينو نوشته بود.

متقلب!!!!!!!!!AngryAngryAngryAngryAngryAngryAngryAngryAngryAngryAngryAngryAngryAngryAngry
پاسخ
 سپاس شده توسط Elpadrino ، _عقاب بی پروا_ ، ღ✿❤ پـرنیـــــــان ❤✿ღ ، EHSAN$$ ، arooos

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
Lightbulb دنیای تاریک من | my dark world [ عجیب و ترسناک ]
  داستان کوتاه عاشقانه
  خفن ترین فیلم ترسناک هایی که دیدید و پیشنهاد میدید ؟؟؟؟؟
  بار کج هیچ گاه به مقصد نمی رسد: داستان الاغ سخت کوش و بز حسود
  داستان اموزنده به خدایت نگو چرا
  اگه یه زمانی یه جن خیلی ترسناک دیدی چیکار میکنی. خاطراتتون اگه جن یا روح دیدید هم بگی
  داستان عشق مرا بغل کن
Book داستان ترسناک
  داستان وحشتناک(یکمی)
  داستان خنده دار و طنزی

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان