28-03-2013، 15:11
میسی.
|
من ایرانیم؟؟؟(جالبه بخونید) |
||||||||||||||||||||||||||
28-03-2013، 15:11
میسی.
28-03-2013، 15:39
حرف توش زياده
28-03-2013، 15:42
آره واقعا همین طوره
![]()
(25-03-2013، 14:03)محمد2000 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید._____________________________ منم یک ایرانیه اصیلم _____________________________ (25-03-2013، 14:52)Azarbayjanliam نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.________________________________ و در نهایت، از ویرایش شما متشکرم ________________________________ (25-03-2013، 15:00)MAMAD*ALONE نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.________________________________ اسم خود من هم از قرآن انتخاب شده و من افتخار میکنم ولی منظور؟؟؟ (28-03-2013، 15:07)پیشوا نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. منم 50 درصد حس شما رو دارم
28-03-2013، 20:16
من با r.mموافق هستم همه این طوری نیستن
تواگه بخوای میتونی جلوی کارات روبگیری زندگی وسرنوشتت دسته خودته نه دیگران اگه یکم منطقی فکرکنی متوجه ی حرفم میشی
28-03-2013، 20:25
جالب بود
28-03-2013، 20:32
وستی که ادعاته...
ببینم اسمت چیه؟ میدونی اینا کی بودن؟ "ارشاویر" "ارتان" "بهرام" "نادر" [color=#32CD32] میدونی؟
29-03-2013، 12:38
(آخرین ویرایش در این ارسال: 29-03-2013، 13:00، توسط Azarbayjanliam.)
(25-03-2013، 14:52)Azarbayjanliam نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. اولاً باید توضیح بدید که برداشت شما از یک منطقه جغرافیایی چیه؟! ثانیاً، اون "قدیم قدیما"یی که تو کتب تاریخی ایرانی ازش یاد میشه، یک جامعه آرمانی هستش که تو اون به جز عنصر فارس، ملت دیگری رو تو این مرز نمی بینن!! مرزها همواره در طول تاریخ در حال تغییر بوده اند ولی ملل، اکثراً ساکن و کوچرو در مناطق!، مرزها ممکن است قسمتهایی از چندین ملل رو دربر بگیرند. آیا روسیه می تواند این ادعا را بکند که قبلاً در تمامی روسیه، روسها زندگی می کرده اند؟ دوَل همواره در حال تغییر بوده اند ولی ملل بزرگ را نمی توان از جای خود به حرکت درآورده و زمینهایشان را غصب کرد. اتفاقاً فارسها باید افتخار کنن که نامی ملی دارن (فارس). اقوامی که اونها رو با نام منطقه جغرافیاییشون صدا می زنند(یعنی نامی ملی ندارن)، در حقیقت بی هویت و کم هویت هستن! پرسش اینجاست که چرا شما اصرار دارین تا نام ملیتون رو فراموش کنید و شما رو با نام منطقه جغرافیاییتون صدا بزنن؟! البته من دلیل این کار رو می دونم!(احتمالاً شما خودتون هم از این قضیه خبردار نیستین.): بزرگترین دلیل این کار، مصادره تمامی تاریخ، افتخارات، ... و فرهنگهای باستانی تمام ملل ساکن در ایران، با هویتی یگانه به نام «ایرانی!»، ولی بمنزله «فارس» می باشد!!!!!!!!!!! ضمناً اعراب جنوب، اکنون در منطقه باستانی که قبلاً ترکها در اونجا ساکن بوده اند، ساکن می باشند. نام های ترکی این مناطق، خود گواه محکمی بر این مدعاست. ترکها از ساکنان باستانی این مرز و بوم اند و هم اکنون نیز اکثریت نسبی جمعیت ایران را تشکیل می دهند، و به قولی هیچ کس تو این کشور مهمان نیست! (حالا کاری با افغانها ندارم) این گونه تفکرات یکجانبه خوب نبوده و نیست و ما باید برای ایجاد ملتی همبسته، به تمامی حقوق ملی و مدنی همدیگر احترام بگذاریم!
29-03-2013، 12:55
فکر میکنید چرا ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ چون ما از همه عقب موندیم مجبور شدیم به جای اینکه خودمون بهتر از پیکانو................. اینا را اختراع کنیم چشم به ساخته های غرب ببندیم اره ما چشممون به جنیفر و.........صد تا مد غرب که خودمون رو باهاش بسازیم تیپ غرب بزنیم زندگی غربی کنیم چون توی یک جعبه چهار بعدی (ماهواره تلوزیون) بهمون میگن بیا ما بهتون میدیم ماشین همه چی اما خودت نساز خودت اختراع نکن خودت انتخاب نکن ما برات انتخاب میکنیم چون شما جهان سومی هستید ذهنا انقدر پیشرفت نکرد که بگن اسم بچم بزارم ازیتا اتوسا ............. صد تا اسم اصیل ایرانی اما رفتارشون رو بکنم مثل حضرت زهرا شما فکر میکنید چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
29-03-2013، 16:27
دقیقا همین طوریه
![]() مر3000000000000000000000000000000000000000000000 ![]() ![]() ![]() ![]()
| ||||||||||||||||||||||||||
|
![]() |
|||||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|