امتیاز موضوع:
  • 10 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

۩๑ گُـفـتُــــــ~ـــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه 20 ُ نُـــ×ـــه ๑۩

(14-07-2013، 10:11)گل نار نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-07-2013، 10:09)MOHAMMAD MJ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام صب همه بخیر

ظهـــــــــر جناب...!!

ساعت 11 نیم ظهره
من ساعت 7 بیدار شدم رفم بیرون بعد 9 اومدم دوباره خوابیدم الانم بیدارم و اینجام
آگهی
میگم شیوا دیگه نمیاد؟؟؟؟Angry
بانو شیوا خود من هم 2 هزارت ا از سپاس هام و هزار تا از ارسال هام نیست پس اندیشه نکن تنها خودت این جوری شدیcrying
اگر اینجا قدیمی هستی و دوست داری یک گفتگو عجیب 
درباره گذشته و حال داشته باشی، راه‌های ارتباطی رو گذاشتم پروفایل!

سپاس شده توسط black devil
(14-07-2013، 10:11)گل نهال جون نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام دوست عزرائیل♥

=)))))))))))))))

سلآم گلی جون☻♥

(14-07-2013، 10:12)black dragon نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-07-2013، 10:10)black devil نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلآم!!
خروس وارد میشود :vil:
Angel

عمهـ دآری؟؟؟

(14-07-2013، 10:13)گل نار نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نـــــــــــــــآزی سلام........:cool:

سلآم نفســـی!Heart

when you smile , I melt inside

سپاس شده توسط Ali MuSiC ، ICe Angele ، *Nafas*
(14-07-2013، 10:12)گل نار نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-07-2013، 10:10)گل نهال جون نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-07-2013، 10:06)گل نار نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-07-2013، 10:03)گل نهال جون نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-07-2013، 10:01)گل نار نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

گلی جونم بز چته؟؟؟!!!
نوچ
قشنگس....
اروم باش عجیجم

cryingcrying
من دارم دیوونه میشم چجوری آروم باشمcrying

چی شده؟؟؟به من بوگوcrying

توکه خودت میدونیcrying

اوهان..!!!
همون قضیه...
بهش فک نکن...
به چیزای خوب بفکرShy

تویه چیز خوب بگو تا من بهش بفکرمSmile

(:  ......  nobody  is  #perfect
(14-07-2013، 10:12)ستاره ی دنباله دار نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام Sleepy

سلام
فرید؟من شرایط نویسندگی ندارم احیانا؟
زندگی کوتاه است ؛ تازمانیکه دندان دارید لبخند بزنید !!

حداقل هنوز مدیری من میتونستم نویسنده بشم حالا از کجا 300 تا ارسال دیگه و یه پست درست حسابی بیارم؟؟؟؟؟AngryAngry
 سپاس شده توسط black devil
(14-07-2013، 10:14)MOHAMMAD MJ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-07-2013، 10:11)گل نار نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-07-2013، 10:09)MOHAMMAD MJ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام صب همه بخیر

ظهـــــــــر جناب...!!

ساعت 11 نیم ظهره
من ساعت 7 بیدار شدم رفم بیرون بعد 9 اومدم دوباره خوابیدم الانم بیدارم و اینجام

نزن باو!!!
باشه
+من از اینجا פֿــوـاهــم رفت..

و فرقے هــم نمے ڪنـב فانـوــωـے בاشتـہ باشم یا نهــ!

ڪـωـے ڪـہ میگریزב..

از گُم شـבن نمے هــراـωــב..

(14-07-2013، 10:16)ستاره ی دنباله دار نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فرید؟من شرایط نویسندگی ندارم احیانا؟

چرا داری منم یه زمانی داشتمcryingcryingcryingcryingcrying

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان